Thea wil alleenstaande moeder worden
28 okt 2015 Lifestyle 21

Thea wil alleenstaande moeder worden

Het is weer tijd voor de vaste rubriek Wat is jouw droom. Als reactie op mijn oproep van een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van Thea met de vraag of ik haar droom iets zou vinden voor deze rubriek. Ja absoluut! Ik kende Thea al van haar blog en ik heb haar verhaal altijd al met veel interesse gelezen. Dit keer deelt zij met ons haar droom!

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Thea, 32 en single. Ik werk fulltime. Ik werk 1 dag per week als gastouder bij een gezin thuis.
De andere dagen ben ik bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau. Mijn voornaamste taken zijn daar ouders en gastouders aan elkaar koppelen, evalueren met ouders en gastouders, en trainingen organiseren en geven. Daarnaast blog ik op www.bampraat.nl

Wat is jouw droom?
Ik wil heel graag (bewust alleenstaande) moeder worden.

Thea

Heb je deze droom al lang en hoe is deze ontstaan?
Moeder worden is een droom die ik altijd al heb gehad. De laatste jaren is die wens heel sterk geworden. Maar als single is dit natuurlijk niet zo gemakkelijk. Daarom heb ik een paar jaar geleden de keuze gemaakt er alleen voor te gaan. Ik word een Bewust Alleenstaande Moeder (BAM)

Hoe wil je deze droom bereiken?
Ik heb me ingeschreven bij het UMC voor een donor. Na 1.5jaar op de wachtlijst mocht ik starten met pogingen. Ik heb er nu 6 gehad, en poging 7 staat voor de deur. Hopelijk is die raak, en mag ik schreeuwen van de daken dat ik zwanger ben.

Wie of wat is jouw inspiratiebron?
Ik ken een aantal BAM’ers en hun zijn zeker een inspiratiebron voor mij. Daarnaast nog vele andere moeders.

thea

Is er nog iets dat je aan de lezers wil meegeven?
Als je een droom hebt, durf ervoor te gaan! Denk niet dat je het niet kan. Van binnen ben je veel sterker dan je denkt. Ik heb de nodige tegenslagen gehad. En kan soms niet geloven dat ik nu zo in het leven sta. Maar wie zijn dromen durft waar te maken, is sterk en zal zeker slagen!

Dankjewel Thea voor je verhaal. Ik duim met je mee dat je zwanger mag zijn! Ik denk doordat je deze sterke keuze hebt kunnen maken je voor veel vrouwen een inspiratiebron kan zijn!

Wil jij ook mee doen aan deze rubriek? Stuur een mailtje naar info@twinkelbella.nl ovm wat is jouw droom. Ik zal je dan verdere info toesturen. 

handtekening-saskia

Reacties

 • Saskia

  Wat een heftige keuze om alleenstaande moeder te worden. Ik heb respect voor het feit dat je je dromen najaagt maar ben wel nieuwsgierig hoe je het gaat doen met oppas etc.

  • Thea van Galen

   Hi,
   Waarschijnlijk zal mijn kindje 1 dag met me mee gaan naar mijn werk. En de andere dagen naar een gastouder.
   Gr

 • Els

  Wat een mooie droom. Hopelijk mag deze snel uitkomen!

 • Ysanne

  Wat bijzonder, knap dat ze er voor gaat, er is altijd een manier. Hopelijk lukt het nu wel!

 • Jeanine

  Een mooie droom die hopelijk snel uitkomt. Ik duim voor poging zeven.

 • Suzanne

  Een mooie droom en knap dat ze het moederschap bewust alleen gaat doen!

 • Jeapiebel

  Dat vind ik heel knap en dapper van Thea dat zij dit bewuste keuze maakt. De 7de poging lijkt me niet makkelijk, denk ik. En ik vind zeker als je een droom hebt, moet je er achter aangaan. Heel knap!

 • Joycerdt

  Wat ontzettend bijzonder en heel dapper! Heel veel succes, lijkt me een zwaar traject! Lfs.x

 • Leonie - Mamakraamt

  Wauw, enorm mooie droom! Ik wens je ook heel veel succes!1

 • martina

  spannend een nieuwe poging voor de deur, succes!!

 • Sax and the Pretty

  BAM! Hier kan ik kan me dus helemaal in vinden, you go girl! x

 • Daenelia

  Toevallig ken ik redelijk wat moeders die (vaak bewust) alleenstaande moeder zijn geworden. En dat is in alle gevallen die ik ken buitengewoon goed gegaan. Zo onzettend baanbrekend is dit toch niet meer? Of, dat zou het niet moeten zijn.
  Succes, maar dat komt wel goed.

 • Stephanie

  Wauw wat bijzonder zeg! Heel knap en ik hoop ook echt dat het je gaat lukken! 🙂

 • Angelique

  Wat een dappere keuze en mooi advies! Ik hoop dat je snel zwanger raakt.

 • Iris

  Spannend, hopelijk gaat het snel goed.

 • Anne-Sterre

  Bijzondere keuze, ik vraag me altijd af hoe je tot zo’n besluit komt.

 • Bianca

  Wat een knappe beslissing en ik hoop ook dat poging 7 je gelukkig zal mogen maken! 🙂

 • Stylish Mom

  Ik volg Thea’s blog al en vind het zo ontzettend knap van haar dat ze haar droom achterna gaat!

 • Sher

  Stoer! Ik hoop dat haar droom snel uitkomt.

 • Loene

  Wat een knappe beslissing Thea! Ik wens je alle geluk toe! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.