The Body Shop Kerst Collectie 2016 Frosted Berries
4 nov 2016 Beauty Lichaamsverzorging 24

The Body Shop Kerst Collectie 2016 Frosted Berries

Vorige week liet ik jullie een heerlijke body butter zien van The Body Shop (The Body Shop Vanilla Chai Body Butter) en vandaag heb ik weer een héérlijk product die ik mocht ontvangen uit The Body Shop Kerst Collectie 2016 om  aan jullie te laten zien. Ik ben helemaal niet iemand die veel en vaak producten zoals bodylotion en scrubs gebruikt maar dit vind ik mij toch heerlijk spul.

In de vorige review vertelde ik  al dat ik vaak vergeet om een body lotion te gebruiken. Als ik iets zou moeten noemen wat ik nog vaker vergeet (of gewoon bijna nooit doe) is dit het gebruiken van een body scrub. Ik heb periodes dat ik het weer helemaal heb ontdekt en graag gebruik, en ik heb héle lange periodes dat ik het gewoon niet gebruik. Nu met deze body scrub zit ik weer in een periode dat ik het elke douchebeurt gebruik want de geur is fántastisch.

The Body Shop Frosted Berries

The Body Shop Frosted Berries

The Body Shop Scrub

The Body Shop Frosted Berries

Zoals ik de vorige keer vertelde zijn er ook dit jaar weer verschillende geurlijnen speciaal voor de kerst verkrijgbaar. Naast Frosted Berries zijn er ook de geurlijnen Vanilla Chai en Spiced Apple verkrijgbaar. The Body Shop over Frosted Berries: Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange

The Body Shop Scrub

Substantie Body Scrub

Wat mij als eerste opvalt als ik de deksel van de scrub afhaal is die fantastische fruitige geur van bessen! Echt zó lekker, ik moet mij er bijna van weerhouden niet gewoon een lepel te pakken en er een hap van te nemen. De korrel is redelijk stevig en scrubt de huid goed. Daarnaast geeft het ook een laagje verzorging af.

The Body Shop Scrub

Fruitige geuren zijn iets waar ik altijd heel erg blij van wordt. Zeker in dit soort producten vind ik het heerlijk en kan ik er echt van genieten. Je raadt het al: ook over dit product ben ik enorm enthousiast. Wanneer je van fruitige geuren houdt is dit absoluut een aanrader. Ik moet een beetje denken bij de geur aan van de fruitige aardbeisnoepjes, heerlijk!

Deze Bodyscrub is te koop bij The Body Shop voor € 15,00

Gebruik jij weleens een body scrub?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv