Reacties

 • Naomi

  Met heel veel respect voor je openheid heb ik ademloos gekeken. Depressie is heftig, maar wat moet het ook extra heftig zijn om niet te kunnen genieten van je zwangerschap, terwijl om je heen veel mensen dat wel doen.
  Nogmaals: Heel veel respect voor je openheid. Ik weet zeker dat je hier anderen mee helpt.
  Onlangs geplaatst door Naomi: Vaderskind in rouw

 • Miranda

  Hoi,
  Ik vind et heel knap dat je dit verteld heb.
  Ik heb zelf ook last gehad van depressieve gevoelens en heb er medicatie voor die helpen.
  Je bent een sterke vrouw en moeder.
  Groetjes Miranda

 • Kim

  Hoi Saskia,
  Ontzettend veel respect voor jou. Ik heb net tranen met tuiten gehuild. Zelf ben ik (gelukkig) niet bekend met een prenatale depressie, maar helaas wel 2 keer met een postnatale depressie. Ik begrijp je zo. Hoe je je gevoeld hebt, het onbegrip… Het wegwimpelen…. en de machteloosheid. Het is echt heel knap hoe je het verteld, en ik begrijp je helemaal dat je niet alles verteld ivm jullie kindjes. Ik vind het heel fijn, deze filmpjes. Het klinkt heel erg stom misschien, maar het is zo fijn om herkenning te hebben… Dankjewel! Groetjes, Kim

 • Roëlla

  Wauw ik zit met diep respect te kijken naar hoe je dit verteld. Wat moet het een vreselijke periode zijn geweest dus heel knap dat je dit uberhaupt durft te delen.

 • Saskia

  Hoi Saskia,
  Wat heb je dit knap verteld en verwoord. Ik denk dat je heel veel vrouwen die dit doormaken een hart onder de riem hebt gestoken, door te laten zien dat je er doorheen kan komen.
  Dikke knuffel,
  Saskia

 • Ilse Visscher

  Jeetje, zo heftig! Je bent zo sterk, al voelt dat opdat moment totaal niet zo. Heel knap dat je hulp zocht en je zo’n doortastende huisarts hebt. Ik ben tijdens mijn zwangerschap ook depressief geweest (begon voor het zwanger raken), maar man wat doet dat veel met je. Ik herken ook veel van wat je zegt. De onbegrip en je machteloos voelen.. Respect! Echt respect dat je dat zo deelt met ons. Heel knap. X
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Plog #41: Dushi Curacao!

 • Inge

  Ik heb zoveel respect voor jou, super knap dat je dit zo openlijk deelt. Ik denk dat je hiermee zeker bijdraagt aan het doorbreken van het taboe. Tevens krijgen vrouwen herkenning, die hetzelfde doormaken en tevens krijgen andere mensen meer begrip voor een dergelijke situatie. Dikke knuffel voor jou!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.