Reacties

 • Naomi

  Diep, diep respect! Dank voor je openheid en eerlijkheid. En zo goed dat je steeds benoemt dat depressie ‘gewoon’ een ernstige ziekte is. Ik schreef toevallig afgelopen maandag een blog (volgende week woensdag online) over iemand die tegen me zei dat depressie een cultuurverschijnsel is. Zo vreselijk veel pijn heeft dat me gedaan. Jouw vlog overtuigt me er weer van dat het goed is om het taboe te doorbreken.
  Ik zit er nog middenin, maar het geeft me hoop dat je het woord depressievrij noemt. Ik hoop dat ik dat ook ooit weer ga zijn.
  Onlangs geplaatst door Naomi: De snooze-knop

 • Iris

  Heel goed dat je deze video zo hebt gemaakt! Erg herkenbaar ook. Hopelijk kan ik over niet al te lang ook zeggen dat ik depressievrij ben.

 • Evelien

  Hele mooie en eerlijke video!
  Ik kijk zeker mee naar de volgende video, hopelijk geraken we ooit door deze taboe heen! Zoals je zegt een depressie is een ernstige ziekte waar je zelf niet aan kan doen!

 • Priscilla

  Ik heb even gewacht met het bekijken van het filmpje totdat ik even tijd alleen had. Super goed verteld en uitgelegd! Ik heb zelf rond mijn 20e een depressie gehad en juist nadat ik mijn kinderen kreeg heb ik nooit meer depressieve klachten gehad, gelukkig. Dat schuldgevoel jegens de kinderen herken ik trouwens ook heel erg maar dan vanwege mijn ziekte nu. Ben benieuwd naar je volgende video over dit onderwerp.
  Onlangs geplaatst door Priscilla: Een nieuwe uitdaging: Zwemmen met een fistel

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv