Review: Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover
21 jan 2014 Beauty Gezichtsverzorging 17

Review: Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover

Eigenlijk was ik nooit zo heel erg braaf met het gebruik van oog make-up remover. Ik gebruikte altijd gezichtslotion voor mijn ogen. Totdat ik deze Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover zag en deze toch eens wilde proberen. Vandaag laat ik jullie dan ook de review zien!Kruidvat oog make-up remover

Oog make-up remover

De verpakking is lekker simpel met duidelijk de tekst dat dit om een oog make-up remover gaat. Door de doorzichtige verpakking kan je heel mooi de twee “fases” zien welke in deze remover zit. Het blauwe is de olie en het witte de lotion. Als je deze schudt wordt de lotion helemaal blauw.

2 fasen reiniger

De klikdop vind ik prettig. Wel vind ik deze heel iets stug. Maar op zich raak je daar snel aan gewend. Door de doseer dop  kan je makkelijk de hoevelheid lotion op je wattenschijfje aanbrengen. Daarmee is deze remover aardig zuinig in gebruik.

kruidvat remover

Verzorgende oliën

Het product bevat pro-vitamine B5 en verzorgende oliën. Zelf heb ik een vrij gevoelige huid dus ik ben altijd heel benieuwd bij nieuwe producten hoe mijn huid er op zal reageren. Op de verpakking zelf staat dat deze remover geschikt is voor alle huidtypen.

Kruidvat Remover

Test Kruidvat Oog Make-Up Remover

Ja en dan even een mini testje om aan jullie te laten zien. Zoals je ziet heb ik op mijn hand geschreven met Estee Lauder Pure Color Eyeliner. Deze eyeliner blijft altijd ontzettend goed zitten, dus vond ik prima geschikt voor deze test. En zoals je ook wel zal zien is deze Eyeliner helaas bijna op dus kon er niet perfect zwart mee schrijven.

Kruidvat Cleansing 2 Phases

Ik heb een watje met de remover op de letters gelegd en deze een paar tellen laten inwerken. Daarna twee vegen en hoppa, helemaal schoon! Op de verpakking staat trouwens dat je deze remover ook voor je lippen kunt gebruiken, handig!

Kruidvat 2 phases

Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover

Deze Kruidvat 2 fasen Oog Make-Up Remover zit nu in mijn vaste routine en ik ben er echt heel erg tevreden mee! Omdat ik een gevoelige huid heb moet ik altijd goed uitkijken wat ik er op smeer. Deze remover is heel fijn voor mijn gevoelige huid en er zijn geen enkele tekenen van irritatie, jeej! Daarnaast verwijdert het mijn oog make-up heel erg makkelijk. Een wattenschijfje met lotion leg ik even op mijn ogen waarna ik alles zo kan wegvegen. Ook heb je vrij weinig product nodig om je oog make-up te verwijderen, dus ook nog eens zuinig in gebruik!

Wat een minpuntje kan zijn is dat deze lotion wel een vettig laagje achter laat. Zelf vind ik dit geen probleem omdat ik de lotion gebruik voordat ik ga slapen. Zelf heb ik ook het idee dat dit laagje mijn huid goed verzorgt en soepel houdt. Mocht je niet van een vettig laagje houden zou je het er moeten afwassen of gaan voor een andere remover. Kan ik deze remover aanraden? Jaaa! Heel fijn en ook nog eens super goedkoop!

Kruidvat 2 fasen oog make-up remover is te koop bij het Kruidvat en kost € 1,99 voor een flesje van 150 ml.

Welke oog make-up remover zou jij aanraden?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

Reacties

 • Anouk

  Zo! Het werkt erg goed zo te zien. Helaas kan ik zulke reinigingslproducten niet gebruiken vanwege mijn lenzen. Ik gebruik een gewone reinigingsmelk zonder vettige stoffen erin.

 • Roxanne

  Wat een fijne review! Wanneer al mijn flesjes van L’oreal op zijn, zal ik zeker deze eens meenemen!

 • Deborah

  Handig, hè? Ik heb dezelfde maar dan van TP, maar aangezien het van hetzelfde bedrijf is zal die wel ongeveer hetzelfde zijn. Dat vettige laagje is minder, maar zelf gebruik ik toch nog een reinigingslotion en tonic erna.

 • Sophie

  Ik heb die van Nivea altijd gebruikt en die werkte superfijn! Nu gebruik ik geen 2fasen meer, enkel micellair water 🙂

 • Kissyfur

  Laatst ben ik overgestapt op micellar solution van Loreal. Verwijderd zonder vet laagje en geschikt voor gevoelige huid.

 • Vianne

  Wat een fijne review! Mijn favoriet is de reinigingslotion van L’oreal, maar misschien ga ik deze binnenkort ook wel een keer proberen.

 • Melissa

  Ziet er goed uit!
  x

 • Kirsty

  Deze heb ik ook wel eens gehad! Vond hem op zich wel heel fijn, alleen ben ik niet echt fan van dat vettige laagje.

 • Kimberly

  Ik vind hem ook erg fijn. Op het moment heb ik de versie met alleen olie. Heel vettig, maar reinigt supergoed.

 • Kim

  Een meenemer voor als ik weer in kruidvat beland 🙂

 • Vanessa

  Klinkt goed! Ik gebruik de oog make-up remover pads van Kruidvat voor mijn ogen.

 • Luuke

  Lijkt me super fijn! Deze ga ik zeker een keer proberen. Op dit moment gebruik ik altijd van dove een of andere reinigingsmelk. Werk goed genoeg voor mij!

 • DQ

  Lijkt me fijn! Maar ik vind oogpads toch een stuk makkelijker 😉 X

 • Kimberly

  Eerst hadden ze hiervan nog de oude verpakking en die werkte voor mij ook super fijn! Sinds ze de verpakking hebben veranderd (en helaas ook de ingrediënten) werkte hij voor mij helaas niet meer, mijn huid kon er niet meer zo goed tegen. Sindsdien gebruik ik hem om swatches van m’n arm af te halen, daar werkt hij prima voor inderdaad 🙂

 • Renee

  Die cleanser gebruik ik ook, ik vind hem heel handig 🙂 ik vind dat je hele mooie foto’s maakt!!!
  Wil je misschien een kijkje nemen op mijn blog? En misschien reageren??
  xx Renee

 • Mattania

  Ik wil dit product ook heel graag proberen! Eerst even wachten totdat ik die van de body shop op hebt gemaakt ^^ Ziet er wel fijn uit!

 • Katrien

  Ik denk wel dat ik dit ‘vettige’ laagje fijn zou vinden! Ziet er goed uit!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.