Review: Kneipp Silky Secret
30 sep 2016 Beauty Lichaamsverzorging 14

Review: Kneipp Silky Secret

Toen ik het perspakketje van Kneipp opende maakte mijn hart een heel klein sprongetje, want de verpakkingen zien er super uit. En toen ik even rook aan de geur werd ik al helemaal enthousiast. Nu vind ik vrijwel alle geuren van dit merk erg lekker, maar daar is nu toch wel weer een nieuwe favoriet bijgekomen!

Kneipp

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret

Vanaf september zal namelijk deze nieuwe Silky Secret in de winkel liggen. Kneipp vertelt daarbij dat het niet alleen heel erg belangrijk is om goed voor de huid te zorgen, maar dat het minstens net zo belangrijk is om voor je zintuigen te zorgen. Deze nieuwe lijn is in het bijzonder gericht op de droge huid en daarmee bijzonder geschikt voor de wintermaanden. De producten zal de huid zijdezacht maken en heeft een bijzondere én luxe geur.

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret

Ingrediënten Kneipp Silky Secret

In deze lijn zijn in totaal drie producten verkrijgbaar. Allen zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en plantolieën. Bijzonder maakt dat de producten melkproteïnen en zijdeboombloesem bevat.  Melkproteïnen worden al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen. Dit komt omdat de melkproteïnen hydrateren en ook nog eens kalmerend werken. Zijdeboombloesem heeft een rustgevende zachte geur welke voor ontspanning zorgt. Hieronder zal ik de drie producten apart bespreken.

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret badcreme

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret Badcrème € 9,49/100ml

Tijdens ons weekend naar Berlijn heb ik dit product eens goed uitgeprobeerd! Heerlijke geur, en na het badderen een zachte verzorgde huid, ik ben fan. Met twee dopjes van dit product heb je een heerlijk geurend bad welke de huid intensief zal verzorgen.

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret crème douche

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret Crème Douche € 5,99/200ml

Dit product heb ik natuurlijk direct onder de douche geprobeerd. Had ik al verteld dat ik de geur echt fantastisch vind? Het product voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een vochtbalans van de huid die 24 uur in stand wordt gehouden.

Kneipp Silky Secret Body Lotion

Kneipp Silky Secret body lotion

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret Body Lotion € 9,49/200ml

Hoe fijn is het om na het douchen ook nog eens lekker het lichaam in te smeren met een bodylotion in dezelfde geur als het doucheproduct. Deze Body Lotion ruikt even heerlijk als de andere producten uit deze lijn en smeert fijn uit. Tip: breng niet te veel aan omdat het dan een witte waas geeft. Een paar drupjes is voldoende om de huid goed te verzorgen.

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret

Conclusie

Ik denk dat het inmiddels al wel vrij duidelijk is wat ik van deze lijn vind! Ik vind niet alleen de geur heel erg luxe, maar ook de uitstraling. Daarnaast zorgen de producten voor een zachte huid en zijn ze zeer prettig in gebruik! Ook de prijzen vind ik zelf erg netjes. Ja, dikke aanraders!

Ken jij deze producten al?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Vanessa

  Ik vind dit een heerlijke lijn voor het najaar. Vooral de douche crème is een favoriet. Over de bodylotion ben ik iets minder tevreden omdat hij moeizaam uitsmeert en inderdaad een witte waas achterlaat. Wat dat betreft heeft Kneipp absoluut betere bodylotions.
  Onlangs geplaatst door Vanessa: It’s the season to be jolly!

 • Nesrin

  Fijne review. Ik heb nog altijd niets van Kneipp geprobeerd, hier moet snel verandering in komen 😉
  Onlangs geplaatst door Nesrin: GlySkinCare Argan Oil (& WINACTIE)

 • Priscilla

  Ik vind dit echt een heerlijke lijn! Denk de lekkerste geur van Kneipp ooit 🙂

  • Saskia Hardeman

   Ja wel een van de lekkerste inderdaad, alhoewel ik sowieso de geuren van Kneipp echt fantastisch vind zoals bijvoorbeeld morning kiss.

 • Iris

  Zachte geuren zijn altijd heerlijk! Soms neem ik een product met een sterke, parfumachtige geur, maar ik kom altijd terug bij milde geuren.
  Onlangs geplaatst door Iris: Hoe ziet een doorsnee week eruit?

 • Manon

  Ik vind dit echt een heerlijke lijn!
  Onlangs geplaatst door Manon: Meeki Beauty Lab Nail Polish | Nude

 • Sandra

  Kneipp vind ik een mega fijn merk! Ik heb een douchefoam daar van en vind hem zo lekker. Ben erg benieuwd naar deze lijn! Tof dat je dit hebt ontvangen om te reviewen. Dat is sowieso altijd leuk, hihi!
  Onlangs geplaatst door Sandra: 5x Leuke blogs om te volgen #18

  • Saskia Hardeman

   Haha ja, ik was ook heel verrast, echt tof om zo te proberen.

 • Lonneke

  Dit lijkt mij een heerlijke lijn die ik zeker binnenkort eens wil proberen.

 • Elise

  Lijkt mij echt een heerlijke lijn!

 • Lieke

  Oh wat ziet dat er mooi uit, fijne review!ijkt me heerlijk 🙂 Morgen snel naar de winkel 😉

 • marije

  Klinkt als een heerlijk product. Heb zelf nog nooit wat van Kneipp gebruikt maar als ik dit lees, weet ik wat ik ga doen deze winter 🙂
  Onlangs geplaatst door marije: Zen Saturday: September favourites

 • Channah

  Ik ben echt gek op de producten van Kneipp, dus ik ben heeeeeel benieuwd naar deze geur. Ik hou van die creamy/melkachtige substantie, en de geuren zijn ook altijd heerlijk!
  Onlangs geplaatst door Channah: Ik ben zwanger!

 • Els

  Wat ben ik benieuwd naar de geur! Het lijken me heerlijke producten.
  Onlangs geplaatst door Els: Tutorials de cijfers!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.