Review: Erica Herbals
7 okt 2016 Beauty Lichaamsverzorging 9

Review: Erica Herbals

Soms komen er van die pakketen binnen die ik het liefst op slag zou willen uitproberen en waar ik bij voorbaad al enthousiast van word. Dat kan zijn omdat de producten er mooi uit zien, de producten lekker ruiken óf omdat de producten natuurlijk zijn. Zoals je misschien wel weet houd ik erg van natuurlijke producten. Zeker voor mijn gevoelige huid (gezicht) vind ik dit persoonlijk heel erg fijn. De producten testen duurt natuurlijk nog even, maar ik ben na het openen van het pakket wel direct aan de slag gegaan met alvast een review over deze producten van Erica Herbals!

Om maar direct eerlijk te zijn: ik kende dit merk nog helemaal niet. Na een kijkje op de website leerde ik dat Erica heel erg veel mooie producten in haar assortiment heeft. Allemaal op natuurlijke basis en ook nog eens met een prima prijs. Hieronder zal ik de producten die ik opgestuurd kreeg met je doornemen.

Erica Herbals

Calendula dagcreme

Ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Ondersteunt het natuurlijk herstel en verzorgt de huid. Calendula heeft een verzachtende en kalmerende werking en helpt de rode en geïrriteerde huid om tot rust te komen. Geschikt voor de babyhuid en voor eczeem en acné. Prijs: € 6,95/55ml

Erica Herbals

Groene kleimasker

Het groene kleimasker is een masker welke is ontwikkeld voor de onrustige huid. Onzuiverheden worden geabsorbeerd door natuurlijke kleideeltjes en de verzorgende mineralen zullen door de huid worden opgenomen. Naast de natuurlijke kleideeltjes en mineralen bevat het groene kleimasker jojoba-olie, is het masker rijk aan vetzuren, licht van structuur en bevat het veel vitamine E. Breng de klei 1 a 2 keer per week aan op een schone huid en laat het 10 tot 15 minuten inwerken. Hierna afspoelen met lauwwarm water. Prijs: € 5,95/100ml

Calendula reinigingsschuim

Wederom een product met calendula wat de huid verzorgt en tot rust brengt. De foam zal de huid verfrissen, verzorgen en reinigen. Naast calendula bevat de foam aloë vera en kokosnootextracten welke de huid extra zacht zal maken en zal voeden. Voor het beste resultaat dit product gebruiken in combinatie met de andere Erica Calendula-producten. Prijs: € 7,95/150ml

Zilver deo fris

Een bijzondere deodorant met een combinatie van zilver en natuurlijke mineralen. Deze combinatie zal transpiratie verminderen zonder de poriën af te sluiten. Op deze manier kan het lichaam zich blijven ontgiftigen en afkoelen. Deze zilver deo heeft een frisse geur van granaatappel en voelt prettig aan op de huid. Prijs: € 6,95/50ml

Erica Herbals

Intiem wasschuim

Dit intiem wasschuim is zeer mild en bevat het natuurlijke melkserum whey. Dit melkserum bevat werkzame eiwitten, vitamines, aminozuren, melkzuurbacteriën en zal er voor zorgen dat de pH-waarde gestabiliseerd wordt en de intieme huid beschermd wordt. Het product bevat geen parfum. Prijs: € 8,95/250ml

Erica Herbals

Hopelijk vinden jullie het net als ik leuk om zo wat meer te lezen over deze producten! Ik ben zelf enthousiast en vind dat het allemaal erg goed eruit ziet. Zoals ik aan het begin van mijn algemene review al aangaf zijn de prijzen van de producten erg netjes, zeker voor producten met natuurlijke ingrediënten. In het bijzonder ben ik zelf heel erg nieuwsgierig naar het groene kleimasker, Calendula reinigingsschuim en het intiem wasschuim! Laat vooral even weten in de comments welk product jij graag terug zou willen zien in een review! Ik ben erg benieuwd.

Welk product ben jij nieuwsgierig naar?

handtekening-saskia
Volg jij mij ook al op YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Sarah

  Klinkt heel goed allemaal. Ben benieuwd naar dat groene kleimasker. Ik heb regelmatig last van onzuiverheden (helaas), dus dit lijkt ideaal. Bovendien zijn zulke maskertjes altijd heel fijn in gebruik vind ik 🙂

 • Mariëlle

  Ik heb het van de week voorbij zien komen op een andere blog, ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar alles haha 🙂
  Onlangs geplaatst door Mariëlle: La Fare 1789 intense night cream – zusje van L’occitane

 • Lonneke

  Ik ken het merk ook niet maar ben net als jij fan van natuurlijke producten. Ik ben wel benieuwd naar het klei- masker.

 • Iris

  Die deodorant is wel iets waar ik nieuwsgierig naar ben, vooral of het net zo goed werkt als ‘gewone’ deo.
  Onlangs geplaatst door Iris: Tijd voor jezelf, zonder tijd?

 • Farah

  Ik ken het merk niet en het is altijd leuk om op deze manier nieuwe producten te leren kennen. Ben wel benieuwd naar de deodorant (door alle commotie van laatst)…

 • Jonna@Burgertrutjes

  Ik ben ook erg benieuwd naar het groene kleimaskes. Al Jaren gebruik ik de maskers van Freeman. Tijd voor iets nieuws!
  Onlangs geplaatst door Jonna@Burgertrutjes: Afvallen zonder dieet: -28.5 kilo UPDATE

 • Amy - The Pink Perfectionist

  Dit lijkt me echt een heel fijn merk, zeker omdat ze zoveel kalmerende producten voor de gevoelige huid hebben. Ik ga er zeker eens onderzoek naar doen!
  Onlangs geplaatst door Amy – The Pink Perfectionist: Miskopen en dislikes #5

  • Saskia Hardeman

   Wat ik tot nu toe geprobeerd heb zeker een aanrader, wanneer ik het uitgebreider heb getest wil ik er nog eens wat over plaatsen.

 • Ineke

  Kleimasker voor onrustige huid!! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.