Review: Benecos Powder Brush
6 jan 2015 Beauty Make up 14

Review: Benecos Powder Brush

Een goede grote fluffy kwast om poeder mee aan te brengen is nooit verkeerd. Zeker niet als het ook nog eens een kwast is die gemaakt is uit zo veel mogelijk natuurlijke producten zoals bamboe. Ik teste deze Benecos Powder Brush en vertel je vandaag in een review wat ik er van vind. Lees je mee?

Benecos Powder Brush

Benecos Powder Brush

Het uiterlijk van deze kwast vind ik er al bijzonder uitzien. De kwast heeft namelijk een steel van snelgroeiende bamboe in combinatie met recyclebaar aluminium. De haren van de kwast zijn van synthetisch Toray haar. De kwast voelt door haar handvat goed stevig aan en de haren zijn lekker zacht! Door de groeven in de bamboe vind ik de kwast een fijne “grip” geven.

In de steel van bamboe staat de naam Benecos gedrukt met zilver. Ik heb met de camera scherpgesteld maar in het echt is het logo ook niet heel duidelijk zichtbaar.

Benecos Powder Brush

Persoonlijk vind ik belangrijk aan een kwast dat hij stevig aanvoelt, geen of zo weinig mogelijk haren verliest en zacht aanvoelt. Een kwast mag van mij niet prikken want dat is niet nodig en daarnaast ook gewoon niet fijn. Deze kwast voldoet aan alle eisen. Inmiddels heb ik de kwast een aantal keren gewassen en er zijn geen haren verloren. Daarnaast prikt de kwast niet en voelt het prettig aan op de huid. De kwast pakt ook goed product op en verdeelt dit gelijkmatig over de huid. Jaja, ik voel allemaal pluspunten opkomen.

Benecos Powder Brush

Om dan toch een nadeel op te noemen is dit de lengte van de steel. Deze is ongeveer 20 cm en steekt boven al mijn andere kwasten uit met als gevolg dat ik moet uitkijken dat ik de boel niet omstoot.

Benecos Powder Brush

Ik denk dat het vrijwel duidelijk is dat dit een kwast is die ik vaak gebruik. Zelf vind ik het prettig om een klein beetje gezichtspoeder op mijn gezicht aan te brengen om de vette zones te bedekken. Het is gewoon een hele fijne kwast in gebruik. Ook een pluspunt is dat de kwast BDIH is gecertificeerd. Benecos heb ik de laatste periode leren kennen als een fijn biologisch merk met kwalitatief goede producten. Daarnaast is de prijs ook heel fijn, voor deze kwast betaal je bijvoorbeeld € 10,99 en is te koop bij Solobiomooi.

Ken jij het merk Benecos? Wat vind jij van deze kwast?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Maaike

  Wat een fijne review! Ik zocht nog een fijne kwast namelijk! Wel raar dat hij zo lang is haha

 • Nina Simplynspecial

  Ik kende dit merk nog niet, maar hij ziet er goed uit. Ik ben op moment wat zoekende naar goede kwasten dus misschien dat ik hier eens kan kijken. Fijne review!

 • beautifulday4makeup

  Het doet mij wat denken aan ecotools…

 • EasyDailyFood

  leuk artikel!

 • Diana Carlton

  Ik ken het merk niet. Ik vind het belangrijk dat de kwasten niet te hard zijn, maar dat de haren ook niet gelijk eruit vallen ná een paar keer gebruiken.

 • TypischKim

  Ik kende het merk nog niet, maar het lijkt me een fijne kwast!

 • rachel

  ziet er goed uit zeg!

 • Bertine

  Wat ziet deze kwast er fijn uit. Ik ken het merk niet. De prijs is prima te doen!

 • Iris

  Wel goed dat hij recyclebaar is.

 • Manon

  Ziet er heel fijn uit. Ik ken het merk niet

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Klinkt goed! Je hebt ook hele mooit foto’s gemaakt!

  X Sara

 • Nicole

  Wat een mooie kwast. Ziet er goed uit!

 • xGraciously

  Fijn review, klinkt goed, ook mooi meegenomen dat de kwast van gerecyclede dingen is gemaakt!

 • Saar

  Het merk klinkt mij bekend in de oren en het is fijn om over deze kwast te lezen, want ik heb wel een blushkwast, maar die is net iets te smal voor het goed aanbrengen van gezichtspoeder. Ik ga dus even kijken of ze hem hier in mijn buurt hebben 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.