Review: Catrice Defining Blush 080 Sunrose Avenue
20 mrt 2014 Beauty Make up 19

Review: Catrice Defining Blush 080 Sunrose Avenue

De Catrice Defining Blushes vind ik erg fijn. Zelf heb ik er een aantal welke ik met heel veel plezier gebruik. Ze zijn mooi en blijven goed zitten! Toen ik deze nieuweling in het schap ontdekte moest deze met mij mee naar huis. En wat ik al vermoede is waar: deze blush is prachtig mooi!

Blush is iets wat je uitstraling net even iets extra’s kan geven. Zelf vind ik het leuk om voor een avondje uit een roze of perzikkleurige blush te gebruiken maar voor overdag vind ik dit net iets te heftig. Ik neig dan iets meer naar de natuurlijke kleuren zoals deze blush!

Catrice Defining Blush

Catrice Defining Blush

Verpakking

De verpakking van deze blush is lekker praktisch. Doorzichtig zodat je meteen ziet welke kleur je hebt en vierkant. Persoonlijk vind ik vierkant prettig. Ik heb bijvoorbeeld ook blushes die rond zijn en vierkant vind ik dan gewoon net iets praktischer. Het dekseltje opent en sluit gemakkelijk en de verpakking is stevig.

Catrice Defining Blush

Catrice Defining Blush

Swatch

De nieuwe kleur van Catrice heet 080 Sunrose Avenue. Het roze, bruinige oudroze, kleur met een subtiele glitter. Dit soort kleuren vind ik persoonlijk echt perfect voor overdag omdat het heel natuurlijk oogt! De kleur is goed gepigmenteerd zoals je op bovenstaande foto mooi kan zien.

Catrice

En zo ziet het er aangebracht uit. Ik vind het een erg mooi resultaat.

Catrice Defining Blush

Conclusie

De Defining Blushes van Catrice hebben een mooi pigment maar kijk wel uit dat je niet te veel op je gezicht aanbrengt. Tik de kwast eerst even af, je kan de kleur altijd nog opbouwen. Dit is voor mij echt een kleur welke ik erg fijn vind om voor een normale dag te dragen. Het is gewoon zo mooi! Een mooie highlitgher erbij en het is perfect! Ben je op zoek naar een mooie draagbare kleur die bij vrijwel elke look past dan is dit zeker een blush voor jou!

Catrice Defining Blush is te koop bij het Kruidvat voor € 3,59

Wat is jouw favoriete blush? En wat vind je van deze blush?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Kim

  Erg mooie kleur! Je moet inderdaad uitkijken bij die blushes dat je niet teveel pakt. 🙂

 • Natascha

  Die kleur is echt perfect voor jou, staat je goed!

 • Sophie

  Heel mooi en natuurlijk resultaat ondanks dat ie heel veel kleur afgeeft. Mooi!

 • Sveja

  Ik heb deze zelf ook en vind hem super fijn 🙂 Hij staat jou ook prachtig!

 • Todayslife

  ik ben dol op deze kleur!

 • Esther

  Mooi warm kleurtje, inderdaad voor dagelijks!!

 • cindy H

  Hij ziet er mooi uit. Durf nog niet zo goed met blush aan de slag maar heb wel highlighter bolletjes die ik af en toe gebruik.

  • Saskia Hardeman

   Als je het lastig vindt om een mooie blush te kiezen zou ik met deze beginnen! Deze kleur is mooi, subtiel en makkelijk op te bouwen.

 • july

  Prachtig,hij lijkt op sunrise van Sleek, mijn favoriete blush!

 • saskia

  Ik heb 1 blush van Catrice en zit steeds te kijken welke ik nog meer mooi zou vinden… dit is echt een mooie blush zeg! staat je ook goed!

 • Jana

  De kleur staat je goed 🙂 Ik heb ook een blush van Catrice die ik vaak en graag gebruik 🙂

 • Tjuly

  Staat je mooi!

 • Kimberly

  Ik vind het echt een heel mooi kleurtje! Ik ga trouwens mijn catrice blush nu eens vaker dragen, ik ben hem een beetje vergeten hihi oeps..

 • Mayara

  Wauw, wat een prachtige kleur! Ik heb zelf ook andere blushes van Catrice in mijn stash maar deze nog niet en zo te zien moet ik hem zo snel mogelijk aanschaffen, ik vind hem erg mooi.

 • Evelien

  Oeeh mooi en betaalbaar <3

 • Manon

  wat een mooie blush

 • Rosanne

  Ik hou van de blushes van Catrice, ze hebben een goede pigmentatie.
  De blush staat je trouwens prachtig!
  liefs x

 • Marloes

  Wat een mooie blush! Looking goood!

 • Linda

  Inderdaad een erg draagbare kleur voor overdag, daar je ook goed!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.