Raar: Furry Nails
18 mrt 2016 Beauty Nagels 16

Raar: Furry Nails

Furry Nails: her en der zag ik op verschillende blogs deze trend al voorbij komen. Een trend die wellicht een beetje vreemd is. Althans, ik vind het niet een hele geweldige trend!

Caviar Nails

De laatste jaren wordt er flink geëxperimenteerd op het gebied van nagels. Weet je bijvoorbeeld nog de textuur nagels zoals de caviar nails? Ik weet nog wel dat ik die trend probeerde maar er al snel genoeg van had omdat al die bolletjes nooit lang bleven zitten. Geef mij maar gewoon een mooi kleurtje op de nagels, dan ben ik tevreden.

Trend Catwalk

Tijdens de New York Fashion week werd deze trend voor het eerst gespot. De modellen kregen bontjes op hun nagels waardoor er de furry nail trend ontstond. Veel trends ontstaan op de catwalk. Nu moet ik zelf eerlijk zeggen dat ik niet altijd gecharmeerd ben van wat er op de catwalk allemaal te zien is. Vaak zie ik het puur als kunst. Zo is de make-up vaak excentriek net als de kledingstijlen.

Furry Nails

Furry Nails

En nu zijn daar dus de furry nails. Ik heb wel moeten lachen hoor om sommige foto’s die ik voorbij heb zien komen. Ik zag de hele tijd het beest voor me van “Belle en het Beest”. Ik vraag mij dan ook eigenlijk af waarom je deze trend zou dragen. Maar zoals ik eerder al zei, misschien is het gewoon een stukje kunst waardoor mensen het mooi vinden.

Mooie Nagels

Naast dat ik het niet mooi vind lijkt het mij vooral ook niet praktisch. Hoe moet je douchen bijvoorbeeld? En als je de luier van je kind moet verschonen? Echt hygiënisch lijkt mij dit niet moet ik zeggen. Ik houd van mooie nagels. Maar persoonlijk vind ik de hele Furry Nails trend maar niets. Laat deze maar snel overwaaien en laten we maar gewoon overstappen op mooie nagels in lente kleuren.

Wat vind jij van deze trend?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Leonie van Mil

  Ja hahaha ik zag het ook voorbij komen. Verschrikkelijk. Mij zul je er niet mee zien lopen. Gelukkig verder nog niemand anders ermee zien lopen. Laten we inderdaad hopen dat het bij de kunst blijft, gewoon een excentrieke catwalk-ding.

 • Lindsey Beljaars

  Aaargh, hier krijg ik echt de kriebels van!!

 • Manon

  Ik vind het echt verschrikkelijk haha

 • Amina

  Hi Saskia,

  Brrrrr, dit is TE erg! Maar echt!

  xxx

 • Iris

  Nee, nee, echt niet.

 • Monica

  Zag dit op meerdere blogs voorbij komen maar vind het echt vies eruit zien. Misschien ff grappig op de catwalk maar dat is dan ook alles.

 • Meike

  Ik begrijp deze trend niet. We je zegt, het lijkt me met een luier verschonen ook niet erg fris. Een keer een gek of opvallend kleurtje op mijn nagels vind ik voldoende.

 • Jolanda

  Haha ieeeew! Ik zag dit al eens voorbij komen, maar vind het vre-se-lijk!!

 • Lisanne

  Heb het inderdaad wel is voorbij zien komen en ook gedacht van wat is dit. Ik vind het ook behoorlijk onhygiënisch en zal het nooit maar dan ook nooit nemen. Ik begrijp dit gewoon niet hoe kom je op dit idee. Vreselijk! Fijn weekend liefs Lisanne

 • Nathalie

  Ik vind het werkelijk helemaal niets, alleen het idee al…
  Je billen afvegen, afwassen of poetsen… bah.

 • Simone

  Jakkes hahaha, ik kende het nog niet maar ik vind het verschrikkelijk 😛

 • Clivi

  Bah haha echt verschrikkelijk vind ik het. Het lijkt mij dat alles ertussen gaat zitten. Ik wil niet weten wat er dan op je nagels gaat groeien tussen de fuzzy haren brrrr

 • sandra

  Oei, deze vind ik zo lelijk. ik snap niet hoe je deze kunt dragen!

 • Kimberly

  Ik krijg er kriebels van!

 • beautifulday4makeup

  pff, een tapijt op mijn nagels, … Nee, ik vind het niets

 • Roxanne

  Dat ziet er gewoon eng uit! Bah!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.