Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 30)
28 jul 2014 Lifestyle 22

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 30)

Hoi! Goedemorgen! We zijn al aanbeland in week 30, wow, wat gaat dat toch snel! Afgelopen week hebben we veel gezellige dingen gedaan. Senna en ik hebben heel veel samen lekker gezellig in de tuin gespeeld maar ook veel buiten op de bank gelegen om te kijken naar de wolken. Ook gingen we naar de indoor speeltuin en liet ik mijn voeten doen door de pedicure. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

organize

Aan het begin van de week had ik last van opruimwoede en moest en zou ik wat spulletjes gaan sorteren en alles weer netjes maken. Op deze kast in de slaapkamer stonden eerst onze parfumflesjes maar ik heb nu ruimte gemaakt voor een aantal make up spulletjes. Mijn Naked palette liggen er naast. Ik vind het zonde om ze zo weg te stoppen in de kast. Dan maar zo.

sla

Met het warme weer eten we lekker veel salade en sla. Lekker verfrissend en gezond 🙂

Trind

Deze barbieroze kleur van Trind vind ik zo ontzettend leuk voor de zomer! Mooie knalkleur.

alltime favorite

All time favorits. Deze producten zijn favoriet en ik denk dat dit nog heel lang zal blijven.

Fever Tree

Ik dronk heel veel drankjes met bubbeltjes zoals de drankjes van Fever Tree. Ik vind het zo leuk om dit soort drankjes in dit soort glazen te doen, wordt het net iets specialer (ook al is het alcoholvrij).

patat

Met een collega en de kindjes gingen we gezellig naar de theetuin en aten de kindjes tussen de middag allemaal lekker patatjes.

Suikervrije kokoskoek

De foto is een beetje wazig maar dit zijn biologische, suikervrije kokosmakronen. Lekker!

pedicure

Voor het eerst liet ikmijn voeten doen door een pedicure, wat is dat fijn zeg!

wolken

Senna en ik waren veel in de tuin. Elke keer als het te warm werd gingen we in de tuin liggen op een bankje onder de boom om te kijken naar de wolken, heerlijk!

fantasy4kids

Vrijdag zou het gaan regenen en ging ik met Senna naar de indoor speeltuin. Senna heeft zich daar geweldig vermaakt. Het blijft mij verbazen hoe veel energie die kleintjes hebben.

Tommy Hilfiger

Van Vincent kreeg ik een nieuwe portemonnee. Zo leuk en lief! Mijn oude portemonnee van oilily had ik al ontzettend lang dus was het tijd voor een nieuwe 😀

Milka

Mijn ouders kwamen terug van vakantie en brachten een hele box vol met deze schattige chocolaatjes mee! Schattig zijn ze he!

Dit was het weer voor deze week. Aankomende week is de laatste week dat ik mag werken en daarna is het dan ein-de-lijk vakantie. En alhoewel ik gek ben op mijn werk merk ik dat ik er toch wel een beetje aan toe ben.

Wat ga jij doen deze week?

handtekening-saskia

Doe jij al mee met de winactie van Cattier Paris en Kneipp: klik. Of de winactie van Trind?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Kimberley

  Wat een leuk overzichtje zo!
  En een hoop lekker eten, mooie nagellak en Blond servies.
  Helemaal gezellig, haha.

 • Oum Feerozah

  Heerlijk eten en wat lief van die portemonnee. Ziet er super mooi uit!

 • Jaimy en Laura

  Je nieuwe portemonnee is mooi!

 • Amy

  Wat een leuke week! Gezellige activiteiten en hele schattige (en lekkere) chocolaatjes!

 • Svenja

  Wat een fijne zomerse foto’s. Wauw je nieuwe portemonnee is echt prachtig, wat een lief cadeau. En de salade ziet er ook echt heerlijk uit <3

 • Eva Realitijd

  Ik heb nog nooit een pedicure laten doen, wat zonde!

 • Miranda

  Wat wen leuke foto’s weer.
  Heerlijk is dat he, de pedicure:) mooie nagellak trouwens, ook die roze van trind!

  Succes met je laatste werkweek!

 • Teddy

  Wat een leuke week heb je gehad. heerlijk dat je zoveel buiten kon zijn. Die felroze kleur nagellak is inderdaad heel mooi!

 • Maaike

  Leuk om te lezen! Wat een gave nieuwe portemonnee! Succes met de laatste loodjes! ♥

 • Shanti

  Oooh wat zien die Milka chocolaatjes er geweldig lekker uit!

 • Sylvana

  Leuke foto’s! Mmm, die Milka chocolaatjes roepen mijn naam, haha!

 • Anne Solveig

  Je portemonnee is super leuk! Leuke foto’s!

 • Jasmijn

  Leuke foto’s! Zomers weer maakt alle foto’s altijd nét wat mooier 🙂 Je nieuwe portemonnee is erg mooi <3

 • Bertine

  je nieuwe portemonnee is prachtig<3

 • Chinouk

  Schattige foto’s zeg! Ik vind je traytje met make-up heel leuk verzonnen, crea bea. Ik wil ook nog zo graag eens een m’n voeten laten doen, maar omdat ik weinig eelt heb vind ik het een beetje ‘zonde’? Ik wil dan echt gaan voor het grote onderhoud haha. Ach, een voetmassage is ook wat waard!

  • Saskia Hardeman

   Ik had ook niet heel erg veel eelt. Maar vond het gewoon erg fijn, vooral de voetmassage inderdaad haha. Ik denk niet dat het zonde is hoor, het is heel ontspannend en ik vind het er toch net wat mooier uit zien dan dat ik het zelf doe 😀

 • Kirsty

  Wat een leuke foto’s! Gave nieuwe portemonnee ook, lief dat je die kreeg!

 • Lisette

  Leuk overzicht en super schattige bordjes ik ben echt gek op blond!

 • Channah

  Ik wil ook een keer een pedicure! Ik heb dat nog nooit laten doen, ik doe het altijd zelf haha. Leuk!

 • Shannon

  Wat een leuke foto’s, heel zomers allemaal ! X

 • Vicky

  Ik heb het dienblad waar je jouw make up op legt ook. Bij mij staan er kaarsjes op maar mss eens een ideetje om dit eens op mijn make-up tafel te plaatsen.
  Leuk roze kleurtje nagellak heb je telkens op!

 • Melissa

  De portemonnee is echt mooi!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.