Persoonlijk: Welcome to my life! Week 42 + update na de operatie
21 okt 2013 Lifestyle 23

Persoonlijk: Welcome to my Life Week 42 + update na de operatie

Goedemorgen! Hier weer een (mini) fotodagboek van afgelopen week. Plus een update hoe het gaat na de operatie. Lees je mee?

Sas

Maandag was de dag voor de operatie en ik was ontzettend moe. Had opeens ook wel een beetje last van zenuwen. En dan voornamelijk hoe het allemaal met Senna moest enzo. Omdat ik na de operatie in ieder geval mijn rechter arm niet mag gebruiken. Dus ik ging in de middag lekker een tukje doen πŸ™‚

Senna

Wat een poepie he πŸ˜€

waxmelt

Mijn eerste waxmelt! Ik had hier al zo veel over gelezen dat ik erg nieuwsgierig ben geworden!!

sas

Maandag vond ik het zo vreselijk koud!! Ik heb lekker de verwarming aangezet en het allerwarmste vest opgezocht die ik kon vinden!

Trind nail repair

Eerder vertelde ik dat mijn nagels de laatste tijd veel te voorduren hebben vanwege het vele nagels lakken en weer verwijderen. Ik ben daarom maar weer begonnen aan een nail repair “kuur”van Trind. Echt perfect om mijn nagels weer te laten herstellen. Dit betekent wel elke dag verwijderen en een nieuw laagje erop, en dat twee weken lang. Het lukt mij wel om met links mijn rechter nagels te doen, maar andersom niet. Dus Vincent krijgt het druk de komende twee weken πŸ˜€

sas

In het ziekenhuis moest ik om 7.30 zijn en om 09.00 werd ik opgehaald om naar de voorbereidingsruimte te gaan waar ik een infuus e.d. zou krijgen. Hier ben ik aan het wachten. Lang leve mijn Nintendo DS! πŸ˜€

Update na de operatie

Zoals jullie weten ben ik geopereerd aan een afwijking van mijn pols. Alles is goed gegaan. De eerste dagen na de operatie gingen best goed op dufheid van de narcose na. Tot vrijdag toen ging het opeens een stuk minder en had ik veel pijn. Balen maar aan de andere kant kan ik niet verwachten dat ik zo snel zou herstellen van een operatie. Vincent is de eerste dagen thuis gebleven en heeft echt super voor mij en Senna gezorgd. Hij heeft mij zelfs moeten helpen met aan en uitkleden haha. De overige dagen is Senna fijn bij familie geweest.

Ik had verwacht dat ik alleen de eerste week extra hulp nodig zou hebben maar helaas ga ik het deze week nog niet redden om alleen voor Senna te zorgen. Simpelweg omdat ik mijn rechterarm niet kan gebruiken. Vincent had zich hier al op voorbereid gelukkig. Zo stom, ik ben zelf verpleegkundige dus eigenlijk weet ik best dat herstellen niet zo snel kan gaan, maar toch hoopte ik het stiekem πŸ™‚

blond amsterdam

Dit artikel schrijf ik nu in etappes omdat het mij niet lukt zo’n lang stuk in een keer met links te typen πŸ™‚ Heel frustrerend. Maar heey over een paar weken is dit weer voorbij. Het lukt mij overigens wel om met links kleine berichtjes op de Ipad te typen gelukkig dus ik hoef mij niet helemaal te vervelen. Grappig trouwens dat nu ik rechts niet kan gebruiken hoe veel ik opeens met links kan πŸ™‚

Ook wil ik jullie allemaal bedanken voor alle berichtjes en medeleven! Vond ik echt heel fijn πŸ™‚ Bedankt!!

Tot zover de update. Ik wens jullie allemaal een fijne week en misschien wel vakantie?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al viaΒ FacebookΒ en Bloglovin?

 

Reacties

 • Lies

  Heel erg fijn om te lezen dat de operatie goed is gegaan, maar wel heel erg vervelend dat het vrijdag ineens zo’n stuk minder ging en je ook veel pijn kreeg. Ik vind het ook wel heel knap dat je dit artikel nu helemaal met links hebt getypt ook al is het in etappes geweest. Ik wens je nog heel veel beterschap toe en ook dat het herstel toch nog iets sneller mag gaan als verwacht.

 • Yvonne

  Wat balen dat je vanaf vrijdag zoveel pijn hebt gehad. Wel lief dat je vriend je zo goed heeft geholpen, lijkt me erg vervelend idd, vooral met kinderen in de buurt. Dan merk je toch hoeveel je je handen nodig hebt;) Hopelijk ben je gauw hersteld, beterschap!

 • Anne Solveig

  Fijn dat de operatie is goed gegaan, succes met het herstel!

 • Sophie

  Fijn dat de operatie geslaagd is, wel jammer van de pijn, maar dat zal er wel bij horen. Succes met het herstel!

 • Kim

  Hopelijk gaat het herstel verder goed en vrij snel πŸ™‚

 • Lois Lorinde

  Mooi dat de operatie goed is gegaan, succes met je herstel! Leuke foto’s, waxmelts zijn heerlijk!

 • tineke

  Hoe meer rust je nu houdt, hoe eerder je ook weer hersteld bent toch? πŸ˜‰ Nog maar even rustig aan doen, dan!

 • Tjuly

  Heel fijn dat de operatie goed is gegaan.. Wel lastig als je niets met rechts kan doen he…

 • Tatjana

  Wat knap dat je z’n lang artikel hebt geschreven, ookal is het in delen. πŸ˜‰
  Gelukkig is alles goed gegaan en kun je nu weer herstellen.
  De pijn is wel erg vervelend!

  Enne waxmelts, mjam! Ik heb een hele mand vol met zoveel geuren. Er zijn echt zoveel combinaties qua geuren, noem het maar op en het bestaat. (Er zijn een heleboel webshops die melts verkopen, Puresoap.nl is mijn favoriete Nederlandse webshop. Daar krijg je ook een gratis mysterycupje als je die bij je bestelling toevoegt. En dan kun je raden en een bon twv 5 euro winnen. Super leuk)

  • Saskia Hardeman

   Hoi Tatjana, Dankjewel voor je berichtje! Ja leuk he waxmelts. Toevallig krijg ik van de week een proefpakketje van puresoap. Ben heel benieuwd! De geuren die zij hebben vind ik heel erg leuk en ben heel benieuwd naar de geuren die zij hebben van Lush!

 • Kirsty

  Wat knap dat je met links dit artikel hebt geschreven! Wel naar dat je vanaf vrijdag meer pijn hebt gekregen, maar dat gaat hopelijk snel over. Kan me wel voorstellen dat het heel vreemd is als er ineens zo voor je gezorgd moet worden, maar wel superlief natuurlijk dat dat zo goed gebeurd.

 • Nicky

  Fijn dat de operatie goed is gegaan maar herstellen kost inderdaad wel wat tijd. Het blijft vervelend dat je rechts niet kunt gebruiken, zo word je links wel wat handiger. Sterkte!

 • wies

  Ik hoop dat het snel beter gaat met je pols! Ik ben wel blij voor je dat de operatie goed gegaan is.
  En wat is je kindje een schatje πŸ™‚
  xx

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel πŸ™‚

 • Monique

  Fijn dat de operatie goed ging! Neem de tijd voor je herstelling :), het komt allemaal goed.

 • beautybysandra

  Gelukkig dat de operatie goed is gegaan. Wel vervelend dat je er nog zoveel last van hebt πŸ™

 • Beautyjuf

  Fijn om te horen dat het goed gaat met je! Jammer van het dipje πŸ™ Ik kan me indenken dat het heel lastig om dan voor je zoontje te zorgen. Gelukkig krijg je hulp πŸ™‚ Heel knap dat je met links typt (Γ©n zonder spelfouten) !! πŸ™‚

 • Birte

  Leuke foto’s :-). Veel beterschap daar!

 • Sas

  Fijn dat het goed is gegaan zeg. Neem goed je rust πŸ™‚

 • Josanne

  Neem de tijd voor het herstellen! :). Leuk plaatje die eerste, haha.

 • Mandy

  Fijn dat het goed is gegaan!

 • Lisa's Beautybabbels

  Goed te horen dat de operatie geslaagd is! Veel beterschap en succes met je herstel πŸ™‚

 • Griet

  Ik hou ook van waxmelts! Net een voorraadje gekocht πŸ™‚
  Succes nog met je herstel

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.