Persoonlijk: Welcome to my life! (week 2)
13 jan 2014 Lifestyle 29

Persoonlijk: Welcome to my Life (week 2)

Goedemorgen er staat weer een persoonlijk dagboek voor jullie klaar!! Afgelopen week was afgezien dat ik aangehouden ben door de politie en een boete kreeg een fijne week! Ik mocht weer lekker aan het werk en heb lekker veel met Senna kunnen spelen, qualitytime met Senna is the best! Kijk je mee?

breaking bad

Vincent en ik volgen samen de serie Breaking Bad. Zo spannend en goede serie! We zijn nu in het laatste seizoen, seizoen 5.

koffie en blog

Koffie drinken en blogjes lezen, goed begin van de dag!

Senna moe

Van de week werd Senna in de nacht steeds huilend wakker en hield niet meer op. We weten niet zo goed wat het is en gaan er van uit dat dit een fase is. Omdat hij in de nacht dus niet goed slaapt is hij overdag heel moe maar zo eigenwijs dat hij niet naar bed wil. Senna mocht daarom even een boekje naast mij lezen in bed. Nog geen vijf minuten keek ik naast me en was hij in slaap gevallen 🙂

Saskia

Gevolg van de nachtelijke feestjes van Senna was dat ik in de ochtend al heel vroeg wakker was, om half 7 zat ik al lekker aan de koffie en kon ik fijn berichtjes lezen en mail beantwoorden.

super heroes nagellak remover

Toen ik deze nagellakremover  zag liggen bij het kruidvat was ik niet geintresseerd: remover genoeg. Totdat ik verschillende berichtjes las dat deze remover geweldig is voor glitternagellak. Hoppa naar het kruidvat en twee gehaald.

senna

Voor een artikel wat binnenkort online komt zocht ik naar foto’s toen Senna net was geboren. Deze vond ik, hier was Senna een paar uur oud. Wat klein nog he 🙂

sas en sen

En deze vond ik ook hihi! Hier was Senna 1 jaar!

bekeuring

Toen ik van de week ging werken besloot ik op de fiets te gaan. Mijn band was lek dus ik pakte de fiets van Vincent. Daarbij vergat ik het fietslicht aan te doen en nog geen 1 minuut op afstand van ons huis werd ik aangehouden door de politie. Boete 50,– (!!!!) Ik had ook geen legitimatie mee, maar  dat zag ze dan even door de vingers 🙂

pepernoten

Bij het opruimen van de voorraadkast vond ik nog een zak pepernoten en ze waren zo lekker! Pepernoten en chocolademelk = perfect!

muziek op schoot

Senna en ik gaan een keer in de week naar muziek op schoot. Dat is muziekles voor de allerkleinsten. Daar zingen we liedjes en kan Senna kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Senna vindt het ontzettend leuk, en ik dus ook! De liedjes die we zingen krijgen we altijd mee zodat we thuis ook kunnen zingen.

quinoa

Voor de lunch bakte ik weer eens quinoa pannenkoekjes, erg lekker. En leuk om mee te combineren. Nu had ik voor mij enkel quinoa en voor Senna met kaneel en palmsuiker.

Dit was het weer. Aankomende week lekker veel afspraken gepland, wordt een drukke week!

Hoe was jouw week?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Vandaag de laatste dag dat je mee kan doen aan de Scentchips Winactie, doe jij al mee? Oohja, en er staan ook al een aantal super leuke winacties gepland!

Reacties

 • WeHeartFit

  Jaaa Breaking Bad is zo gaaf! Ik baal echt dat ik het al af heb haha.

 • Linda

  Het klinkt inderdaad als een hele fijne week met je kleine vent 🙂 En wat een heerlijke fotos van toen hij klein was *smelt*

 • DQ

  Halverwege januari en ik heb eigenlijk ook wel weer zin in pepernoten… X

 • cassilda

  Mijn zusje en twee andere ukkies die ik ken hebben ook gehad dat ze savonds maar moesten huilen, volgens de moeder van 1vd ukkies kwam het doordat ze niet snappen dat er gewoon weer een morgen komt en een nieuwe dag als ze wakker worden. Gelukkig is het maar eek fase, maar wel een vervelende voor de ukkies!
  Hopelijk heeft Senna er niet al te lang last van!

  • Saskia Hardeman

   Dat is een goede, zou indd goed kunnen! Bedankt! Soms denk ik ook dat Senna misschien eng droomt of bang is in het donker. Hij heeft nu een klein nachtlampje hoop dat dit helpt.

 • Maaike

  Wat balen zeg van die boete! Gelukkig dat ie niet heel vervelend was en je dubbel bekeurd werd :).
  En ooo pepernoten, ik mis ze nu al weer haha

  XX

 • Nicole

  Bluh balen van die boete zeg. Maar erg leuke week verder.. vooral dat liedjes zingen, hoe leuk!!

 • Sophie

  Jeetje, wat balen van die boete! Leuke foto’s weer!

 • Nicky

  Wat zonde van de boete.
  Hier in huis hebben we ook nog een grote zak pepernoten liggen. Leuke foto’s!

 • beautybysandra

  Wat een leuke foto’s. Die boetes zijn echt heel duur zeg…

 • Kirsty

  Wat naar van die boete zeg! Dat zul je altijd zien dat je net de politie tegenkomt als je nog maar net op de fiets zit. Die quinoa pannenkoekjes lijken me lekker!

 • Roos

  Die stomme politie ook! Ik begrijp helemaal dat het belangrijk is om het licht op je fiets aan te doen maar ik heb regelmatig dan ook zoiets van ‘Hebben jullie nou echt niets beters te doen?!’
  Leuk om te lezen dat je de Superheroes remover heb gekocht! En nog twee zelfs, haha. Ben je er ook tevreden over?

  • Saskia Hardeman

   Ja ben tevreden, verwacht er geen wonderen van, maar het is een prima remover. Morgen komt de review 🙂

 • Nicool

  Aah wat zonde van die boete zeg! Bah. Maar wat een lieve foto’s van Senna 🙂

 • Gwen

  Wat een heerlijke week!!! Joost wilde BB met mij samen kijken, maar ik haakte af na anderhalve aflevering. Ik vind het niks, geen idee waarom precies. Nu kijk ik met een halfoog met hem mee ’s avonds, hij is ook bezig met S5 idd. Oohhh die foto van een kleine Senna, onvoorstelbaar he – zo klein!

 • José

  Ah zonde van de boete! Leuke foto’s! (:

 • fashionadvies

  erg leuke foto’s om te zien, echt een leuk zoontje heb je :D, stom van de boete hoop geld, ik fiets altijd zonder licht langs de politie nooit boete gehad haha

 • Kim

  Balen van die boete zeg!

 • Janie

  Duur die boetes!!! Niet leuk!!! Zo zonde van het geld.

  Leuke foto’s met verhaal erbij weer!

  Liefs Janie

 • Kissyfur

  Wat zonde die boete! Glitternagellak makkelijk verwijderen is mijn “missie” komende tijd. Vanmiddag scheur ik ff langs voor n fles want idd hoor ik er veel positiefs over.

 • Mariska

  Ik had deze week ook een boete te pakken van de politie 🙁
  90 euro helaas. Altijd weer jammer.

 • Sanne Marlijn

  Wat leuk om je kleine ventje zo te zien! En wat zag je er ongelofelijk goed uit voor iemand die net bevallen is. Ik ben ook erg benieuwd naar de nagellakremover van Essence. Hij ziet er in ieder geval heel fancy uit.

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuke foto’s! En inderdaad wat een schattige foto van kleine Senna, how cute!!

 • Geertje

  Leuke foto’s… Senna met dat pak melk… zo leuk!! En wat balen van die boete. Hier controleren ze er ook echt heel streng op.

 • Jhemyla

  Wauw 50 euro wat zonde zeg!

 • Kim

  Zonde van de boete :(. En wat leuk van de baby! Ik smelt echt weg bij dat soort foto’s! ^^

 • Madeleine

  Oeh ik ga morgen ook maar even langs de kruidvat voor de nagellak remover :D. Leuke foto’s 🙂 en lieve baby foto’s <3____<3 *smelt . jammer van de boete 🙁 ik wens je een fijne week toe 🙂

 • Whitney

  Wat een lieve foto’s van Senna! Breaking bad moet ik echt gaan kijken, heb nu steeds maar enkele afleveringen gezien. En werkt die nagellak remover?? Balen van je boete zeg.

 • Merel

  Wat lekker dat je ondanks je nachtbrakertje zo lekker vroeg op kan. Ik krijg het echt niet voor elkaar in de wintermaanden, ondanks dat ik om 22:00 uur in bed lig, bizar! Verder weet ik nu weer waarom in Utrecht wonen chill is: rij hier zonder licht en de politie moet echt over je struikelen wil je een boete krijgen. En zelfs dan krijg je eigenlijk nog 9 van de 10 keer geen boete, want dat is dweilen met de kraan open.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv