Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 10)
10 mrt 2014 Lifestyle 11

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 10)

Goedemorgen! Deze week stond in het teken van Senna zijn eerste kennismaking met de peuterspeelzaal! Daarnaast hebben we heerlijk kunnen genieten van de zon! Kijk je mee naar onze Persoonlijk foto’s van afgelopen week?

 

fotodb1

Is dit geen schattige mini-scooter voor Senna? Zo leuk en schattig, ik zie hem er al helemaal mee rondrijden haha 🙂

Trind

Lente in mijn hoofd, en lente op mijn nagels! Ik droeg Trind Mint Julep, ik vind dit zo’n mooie vrolijke kleur! En wat was het een prachtig weer van de week zeg, geweldig!

senna1

Dinsdag mocht Senna voor het eerst naar depeuterspeelzaal! Ik schreef er al een blogje over. Een eerste kindje waarmee je al deze dingen mee mag maken is toch best wel een beetje spannend. Maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig want het gaat super goed, en Senna gaat er met heel veel plezier naartoe!

fotodb3

Ik had vergadering van mijn werk. Ons kantoor is dichtbij en ik ging lekker lopend in de zon, zelfs zonder jas!

senna

Terwijl ik vergadering had was Senna lekker bij zijn tante en zat hij lekker te spelen in de zon!

Celtic Sea Salt

Op de blog van Gwen las ik over Sole. Dit is een drankje gebaseerd op keltisch zout welke je veel energie zou geven! Ik rende naar de winkel en kocht een zak zout, moet de sole alleen nog maken 🙂 Zijn er meer van jullie die dit kennen?

Cakelolly

Terwijl Senna naar de peuterspeelzaal was dook ik de keuken in. Ik maakte cakelolly’s! Het is zo simpel maar zo ontzettend leuk!

blond

Wat was het afgelopen week een onwijs lekker weer! Ik word er zo blij en vrolijk van! Gek eigenlijk dat als de zon weer begint te schijnen ik veel meer energie heb en alles gewoon veel mooier lijkt! Van het weekend hebben we lekker in de tuin kunnen zitten. Wij hebben een tuin op het zuiden dus het was echt super warm, whoeiiii!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Simone

  Het was echt heerlijk he! Wij hebben vanmiddag ook heerlijk langs het water gezeten en gewandeld met ons hondje. Wat is Senna toch een heerlijk kereltje! En mooie vrolijke nageltjes!

 • DQ

  Mint Julep is inderdaad een prachtig kleurtje! Ik heb vandaag ook weer een lentekleurtje op mijn nagels gedaan (koraal), had er weer helemaal zin in 😉 X

 • Kim

  Aah, Senna is zo schattig! En je nagellak kleur is ook erg mooi!

 • Geertje

  Zo leuk om te zien, je kleine mannetje naar school! Heerlijk he, zonder jas naar buiten! Let the spring begin!! En dat scootertje… zo schattig!

 • svenja

  Leuke foto’s, Die mini scooter is echt awesome <3 Echt een super lief zoontje heb je! Fijne nieuwe week gewenst samen!

 • Gwen

  En en en, wat vind je van de sole? Best wel vies he 😉

 • Manon

  Die mini scooter is zo schattig! leuke foto’s !

 • Evelien

  Het was/is inderdaad heerlijk weer! En wat een leuk zoontje heb je; vrolijk gezichtje

 • Laura

  Ja, echt heerlijk weer inderdaad! Die cakelollies zien er super leuk uit!

 • Merel

  Hoeveel energie een mens van die zon krijgt hè, ongelofelijk. Ik kende Sole nog niet, ben benieuwd!

 • Eline

  wat schattig zeg die eerste foto!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.