Persoonlijk: Welcome To My Life! Worteltaart, duplo & opruimen
2 nov 2015 Lifestyle 21

Persoonlijk: Welcome To My Life Worteltaart, duplo & opruimen

Het is weer maandag en dit betekent dat ik weer in een persoonlijk blogje aan jullie ga vertellen en laten zien hoe onze afgelopen week eruit zag! De vakantie was voorbij en de scholen begonnen weer. We hebben lekker gewandeld in het zonnetje en ik kreeg de kriebels en besloot mijn kasten op te ruimen!

mac

Maandag ging Senna zowel de ochtend als de middag naar school. We merken dat het hem best veel energie kost maar hij vindt het zo leuk! Voor mij betekende dit dat ik veel alleen met Sophia thuis was. Sophia slaapt nog best veel dus dit betekende dat ik rustig wat foto’s kon maken en werken aan mijn blog!

worteltaart

Zoals ik al vertelde gaat het de laatste tijd wat minder. Ik probeerde dit op te lossen met een stuk worteltaart. Super lekker maar ik voelde me er uiteindelijk niet veel beter door 🙂

sophia

Dinsdag speelde ik in de ochtend gezellig met Sophia. Aan de ene kant wil ik dat ze lekker klein blijft maar aan de andere kant vind ik deze fase waarin ze zoveel leert ook heel erg leuk!

kiekeboe

Er werd een hele grote doos bezorgd en Senna besloot zich te verstoppen. Rara waar is Senna?

duplo

Woensdag waren we al lekker vroeg op en begonnen we de dag met een sessie duplo. Altijd gezellig en ik vind het zo leuk hoe Senna (en ik;)) zich kan vermaken met duplo.

ussie

Hoi Selfie met mijn lieve Sophia.

bloemen

In de middag gaan we naar de judo. Ik merk aan Senna dat het allemaal net te veel voor hem is. Naar school en dan op woensdag naar de judo. We gaan daarom de judo voor hem opzeggen zodat hij de woensdagmiddag gewoon vrij is en eventueel met vriendjes af kan spreken. Aan het einde van de middag worden deze mooie bloemen bezorgd!

wandelen

Donderdag gaat Senna in de ochtend naar school en maken Sophia en ik een herfstwandeling, heerlijk zeg!

lunch

In de middag lunch ik een snelle salade en gaat Senna bij zijn oma spelen.

sophia

Sophia en ik zijn alleen en spelen en knuffelen lekker veel. Mevrouwtje beweegt zich inmiddels de halve kamer door.

cappuccino

Vrijdag begin ik de dag met een cappuccino. Dit is echt zo iets wat ik wel voor bezoek en zo maak maar zelf nooit de tijd voor neem. Dus was wel lekker een keer zo.

opruimen

In de middag komt een vriendinnetje en ruimen we mijn make-up op. Het was zo veel. Ik heb veel wat oud is weggedaan maar ook heel veel weggegeven. Weer ruimte in mijn kasten.

stash

Dit is een van de bakjes die weer opgeruimd de kast in gaat. Hopelijk blijft het nu allemaal zo netjes.

selfie

Zaterdag zijn de kindjes al lekker vroeg om half zeven wakker. Vroeg genoeg om dus van alles in huis te doen. Als Sophia slaapt doe ik de was en als Sophia wakker wordt neem ik haar mee om te wandelen buiten en om wat kleine boodschapjes te doen.

selfie

Vincent doet mee aan een hardloopwedstrijd in Bennekom en loopt 12 km, hij is 14e geworden. De kindjes gaan ook gezellig mee, Sophia in de draagzak en Senna vermaakte zich prima in het bos.

spelen

Als we weer thuis zijn nog even lekker spelen. Sophia is zo moe dat ze direct naar bed gaat en een aantal uren achter elkaar slaapt.

Kaya Sieraden

Eind van de dag kom ik erachter dat mijn blog voor die dag wel online is gekomen maar dat er een bug inzit en daarom niet iedereen het heeft kunnen lezen. Ik baalde er enorm van want het was nu net een blogje waar ik mijn best op had gedaan qua foto’s. Hier kan je het blogje teruglezen: klik.

bananenpannekoekjes

Zondag zijn we vroeg op en zitten we half acht aan het ontbijt. Daarna ga ik terug naar bed en zorgt Vincent voor de kindjes. Mijn moeder komt Senna nog halen voor de kerk, dat vindt hij zo leuk. Zelf slaap ik ongeveer de hele ochtend. Als ik wakker word merk ik dat ik dat ook echt nodig had. Voel me al stukken beter.

suikervrije pepernoten

We hebben verder een super rustige dag. Heel erg fijn. Ik maak in de middag nog wat suikervrije pepernoten. Het recept heb ik van Talitha, ik plaatste eerder ook al eens een recept voor gezonde appeltaart van haar op de blog. Ik doe in de middag nog wat wasjes en verder doen we niet veel behalve gewoon een fijne dag samen.

kaarsjes

Nadat de kindjes in bed liggen kijken we naar de serie The Killing via netflix. Wij kijken de scandinavische versie en ik vind de serie echt steengoed. Als je van misdaad houdt is dit zeker een aanrader. Elke avond kijken we een aflevering.

Dit was weer onze week. Hopelijk vonden jullie het leuk om te bekijken, ik vind het zelf super leuk om elke week weer in elkaar te draaien. De laatste weken heb ik een verandering aangebracht door mijn fotodagboeken wat uitgebreider te maken. Ik weet niet of het is opgevallen haha, maar het is zo wat gestructureerder en uitgebreider.

Aankomende week weer wat therapieën op de planning. Soms zie ik daar toch weer tegenop, het kan zo confronterend zijn. Verder heeft Senna natuurlijk gewoon school en hoop ik met Sophia nog lekker wat te kunnen wandelen. Dinsdag schijnt er namelijk een mooi zonnetje verwacht te worden. Fijne week lieve allemaal, bedankt voor het lezen maar weer! Liefs Saskia

handtekening-saskia

Volg jij mij al via Facebook, Bloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • debby

  Wat een heerlijk eten allemaal zeg! En dat mutsje van Sophia!!! Zo leuk.

 • Geertje - Stay At Home Mama

  The killing zijn wij toevallig gisteren ook aan begonnen… Jammer dat het even niet zo lekker ging, positief bekijken: als het wel goed ging had je misschien die lekkere worteltaart niet op! 😉

 • Chris

  Die salade ziet er heerlijk uit, een goed idee voor mijn lunch vandaag.

 • Jeapiebel

  Je bent goed bezig met opruimen, zowel je kast als je oude make-up. Ik kan je hier als voorbeeld gebruiken. Nu je het zegt dat je fotodagboeken wat uitgebreider maakt valt mij pas op. Leuk toch.

 • Channah

  Leuk om te zien! Ik moet ook nodig mijn make-up opruimen, ik heb een onwijs grote collectie, maar lang niet alles is goed meer.

 • Leonie

  Leuke foto’s weer. En die selfie met Sophia is ook echt mooi.
  Wij hebben de Amerikaanse “The Killing” gekeken omdat we niet wisten dat de originele ook op Netflix stond. Alleen seizoen 1 hoor; ik zal de moordenaar niet verklappen, haha.

 • Carlijn

  Ik vind je uitgebreide fotodagboekjes heel leuk! Gaaf zeg dat Sophia zich al zo goed beweegt. Daar kun je straks dus ook achteraan rennen 😉 Wie had die mooie bloemen bezorgd?

 • lin mommysworld

  Wauw veel make-up! En dat mutsje van Sophia so sweet!!

 • Mirjam

  Fijn zo’n herfst wandeling door al die mooie bomen en bladeren he, even lekker er uit en genieten!
  Mooie bloemen heb je gekregen, en wat wordt Sofia al groot! Succes deze week met je therapie meis!

 • Suzanne

  Fijn he, make-up opruimen. Staat ook op mijn planning voor deze of volgende week. Keep up meid xx

 • Chahrazad

  Wat een mooie foto’s. Jammer dat de worteltaart je niet beter liet voelen. Hopelijk gaat het gauw wat beter!

 • Bianca

  Zo leuk als je beautykast mooi opgeruimd is, dat zien er best veel spullen uit zeg ^^

 • Simpel, met een snufje liefde

  Fijn is dat he een opgeruimde make-up kast. Werkt het ook een stuk sneller. Vervelend dat je jezelf niet fijn voelt. Hopelijk snel een verbetering. Ik wens je een fijne positieve nieuwe week toe!

 • Manon

  Leuke foto’s, wat ziet sophia er toch lief uit

 • Nesrin

  Heel veel sterkte deze week, ik hoop dat het beter gaat dan vorige week.

  Wat een leuk weekoverzicht weer geweldig hoor jongens in een doos 😉 herkenbaar.

 • Sheela

  Wat een leuke week heb je gehad! En wat zijn jullie allemaal vroeg op zeg.
  Ik ben blij dat Olivia altijd tot minimaal 8.00 uur slaapt, heerlijk!

 • Saskia

  Ik heb the Killing ook gevolgd, een goede serie inderdaad! Wat goed dat je Senna hebt afgemeld voor de judo omdat het hem allemaal net even te druk wordt. En wat een schattig mutsje heeft Sophia op zeg.

 • Els

  Natuurlijk vind ik het ook leuk om te zien :-). Zo kan ik je een beetje volgen. Hopelijk gaat het deze week beter, X

 • Jeanine

  Altijd zo balen als er iets mis gaat met een blog maar gelukkig heb je m toch nog kunnen plaatsen. Je worteltaart ziet er echt super smeuĂŻg uit! Lijkt me erg lekker.

 • Iris

  Sophia lijkt echt heel veel op jou!

 • Ysanne

  Succes deze week! Nieuwe week, nieuwe kansen. Kan soms juist erg fijn zijn! Wat is Sophia schattig met dat mutsje, aaw.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.