Fashion

10x Kleding lang mooi houden
18 jul 2023 0

10x Kleding lang mooi houden

Wanneer jij je favoriete outfit geshopt hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Dat snappen wij natuurlijk helemaal. Om je hierbij te helpen, geven wij je graag een aantal tips om jouw nieuwe kleding zo lang mogelijk mooi te houden. Lees snel met ons mee! Lees meer..


Het GEHEIM achter de perfecte outfit
20 jun 2023 Lifestyle 0

Het GEHEIM achter de perfecte outfit

De perfecte outfit, die willen wij allemaal. Wij krijgen hier wekelijks vragen over. Namelijk vragen over de perfecte outfit naar het werk, een dagje uit, of voor een etentje. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte outfit zijn een aantal dingen belangrijk. Zoals bijvoorbeeld: wat je wil uitstralen, maar ook: wat past bij mij? En waar voel ik mij goed in? Wij delen hieronder graag het geheim achter de perfecte outfit. Lees meer..


5 tips voor kleding bij warm weer
2 jun 2023 Lifestyle 0

5 tips voor kleding bij warm weer

Genieten jullie ook zo óntzettend van het mooie weer?! Net als de meesten van jullie konden wij echt niet wachten tot de zon lekker zou gaan schijnen. Omdat de overstap naar zomerkleding weer even schakelen is, hebben wij een aantal kledingtips voor jullie! Onderstaande 5 tips zijn voor kleding bij warm weer, vinden wij zelf erg fijn, en wij delen deze graag met jullie! Lees meer..


Hoe kleden in de lente als het weer wisselvallig is?
1 mei 2023 0

Hoe kleden in de lente als het weer wisselvallig is?

Het is al even lente in ons land. Maar helaas is dit niet altijd te zien aan het weer. Waar wij ons hadden verheugd om al heerlijk in onze lente dameskleding rond te kunnen wandelen, komt het er vaak op neer dat het toch net even iets te koud is. Maar: geen probleem! Wij delen heel graag een aantal handige, leuke en praktische tips hoe jij gemakkelijk de winter items uit jouw kledingkast kan combineren met de lente items! Dit zorgt zelfs voor hele leuke en comfy combinaties. Hoe kleden in de lente als het weer wisselvallig is? Lees meer..


Bikini of Badpak?
17 apr 2023 Lifestyle 0

Bikini of Badpak?

Alhoewel het nog niet altijd even te merken is: we zitten volop in de lente, en het zal niet heel erg lang meer duren dat de vakantie aanbreekt. En: vakantie betekent natuurlijk zwemmen! Zwemmen is een van de leukste dingen aan de zomer, maar wellicht ook direct een van de lastigste. Want, wat trek je aan? Bikini of badpak? Lees meer..


Fashion tips voor de herfst!
6 nov 2022 Lifestyle 0

Fashion tips voor de herfst!

Alhoewel we het nog niet helemaal aan de temperatuur kunnen merken.. zal het niet lang meer duren voordat het echt herfst weer wordt. Zoals jullie weten staat ons team altijd klaar om jullie van tips en advies te voorzien. Wij krijgen dat ook regelmatig vragen omtrent styling. Om een deel hiervan eens op een rij te zetten, hebben wij speciaal in de deze nieuwsbrief een heleboel tips op een rij gezet. Geschikt voor veel verschillende stijlen en gelegenheden. Enjoy! Wij zijn nfashion tips voor de herfst! Lees meer..


(Bijna) een maand Bellavoir! Hoe gaat het?
18 nov 2021 2

(Bijna) een maand Bellavoir! Hoe gaat het?

Degene die mij volgen hebben het zeer waarschijnlijk meegekregen. Een paar maanden geleden besloot ik het roer om te gooien en een nieuwe onderneming te starten! Iets dat begon als een wens, en gaandeweg een hele vaste vorm kreeg. Inmiddels ben ik bijna een maand online met mijn Online Fashion Store genaamd Bellavoir. Zo geweldig! Zo blij! Maar: hoe gaat het nu eigenlijk met mijn nieuwe onderneming? Lees meer..


DIT ZIJN DE SIERADEN TRENDS DEZE ZOMER!
4 aug 2021 Lifestyle 0

DIT ZIJN DE SIERADEN TRENDS DEZE ZOMER!

Yes! Wij kunnen nu toch wel zeggen dat de zomer er eindelijk is! Ik vind het zelf heerlijk om in de zomer weer lekker van kleding te wisselen. Daag, lange broeken en warme truin. Hooi, rokjes jurkjes en: mooie sieraden! Sieraden zijn iets waar ik niet zonder kan. Simpelweg omdat dit je outfit helemaal af maakt. Je kan het simpelste jurkje dragen, maar een sieraad zorgt ervoor dat dit de outfit perfect maakt! Ook voor sieraden geldt het dat de trends steeds weer veranderen. Nu houd ik mij zelf niet altijd aan de trends, en draag ik puur wat ik mooi en leuk vind. Maar: het is altijd wel weer inspirerend om te zien wat de trends zijn! Dus bij deze deel ik graag met jullie de sieraden trends van deze zomer! Lees meer..