Bikini of Badpak?
17 apr 2023 Fashion Lifestyle 0

Bikini of Badpak?

Alhoewel het nog niet altijd even te merken is: we zitten volop in de lente, en het zal niet heel erg lang meer duren dat de vakantie aanbreekt. En: vakantie betekent natuurlijk zwemmen! Zwemmen is een van de leukste dingen aan de zomer, maar wellicht ook direct een van de lastigste. Want, wat trek je aan? Bikini of badpak?

Het dragen van een bikini

Voor iedereen is dit persoonlijk. Voor mijzelf geldt dat ik groot fan ben van bikini’s. Het dragen van een bikini geeft mij het ultieme zomergevoel. En het leuke vind ik dat je er eindeloos mee kan combineren. Daarnaast heb je ze in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een triangel of een bandeau bikini. Er zijn zo veel varianten dat er altijd wel een moet zijn die bij jou en je figuur past. Wat overigens ook een aanrader is, dat zijn tankini’s. Een tankini is een broekje met een topje die net tot aan het broekje valt. Je ziet daarmee een stukje buik, maar niet “alles”. Wij vrouwen zijn soms gewoon onzeker en wanneer je twijfelt over een bikini, maar toch net niet neigt naar een badpak, dan kan een tankini zeker een goede oplossing zijn.

Het dragen van een badpak

Wat mij de laatste jaren opvalt, is dat er steeds meer vrouwen badpakken dragen. En waarom niet?! Waar er een aantal jaren geleden een stoffig imago rustte op het dragen van een badpak, zijn er tegenwoordig zulke leuke exemplaren te verkrijgen. Het dragen van een badpak hoeft dus absoluut niet saai te zijn. Het kan juist super fashionable zijn. Denk bijvoorbeeld aan een badpak met bandjes, of een badpak zonder bandjes. Daarnaast zie ik steeds vaker badpakken die heel mooi afgewerkt zijn met verschillende kleuren of bijvoorbeeld super leuke ruches. En wat heel handig is aan een badpak, is dat je hier makkelijk een broek of rokje onder kan dragen. Wat ook nog eens mega stijlvol is. Zoals ik in het begin van dit artikel vertelde, draag ik erg graag bikini’s. Alleen moet ik toch wel toegeven, dat wanneer ik alle leuke badpakken bekijk, ik toch ook wel de neiging heb om over te stappen naar een tof badpak! Hieronder deel ik wat inspiratie die ik vond op de site van LASCANA, van de badpakken waar ik zelf heel enthousiast van wordt!

Lascana Badpak

Wat ik altijd belangrijk vind om mee te geven in dit soort blogs: draag wat jij fijn vindt! Ik denk dat er bijna niets belangrijker is om te dragen waar jij je het meest comfortabel en fijn in voelt. Draag nooit iets waar je geen goed gevoel van krijgt. Het is uiteraard een heel groot cliche, maar wanneer jij draagt waar jij je goed in voelt, dan straal jij dit absoluut ook uit!

Alle fotobeelden in deze post komen van LASCANA.

Weet jij al waar jij voor kiest dit seizoen? Kies jij voor een bikini of badpak?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.