Nivea Hair Care Micellar Shampoo
25 jan 2018 Beauty Haarverzorging 0

Nivea Hair Care Micellar Shampoo

Eerder heb ik al regelmatig geschreven over het feit dat ik dol ben op het micellair water van Nivea. Ik kan eerlijk gezegd geen ander product opnoemen die zo goed is voor mijn gevoelige huid. Toen ik dan ook het perspakketje kreeg van de Nivea Micellar Shampoo was ik heel erg nieuwsgierig en enthousiast! Want wat maakt deze shampoo nu zo goed, hoe ruiken ze, en werken ze? 

Wat zijn micellen?

Sinds een paar jaar is het onwijs populair: producten die micellen bevatten. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Om het simpel te houden zijn micellen een klein groepje moleculen met als eigenschap dat het vuil aantrekt. Dit is ook waar merken mee adverteren: deze moleculen trekken als het ware al het vuil aan zodat je een schone oppervlakte overhoudt.

Eerst kwamen er dus producten op de markt die specifiek zijn gericht op het schoonmaken van het gezicht. Inmiddels heeft Nivea twee nieuwe shampoo’s uitgebracht die ook micellen bevatten: de Micellar comforting shampoo en de Micellar purifying shampoo.

Nivea Micellar comforting shampoo

NIVEA Comforting Micellar Shampoo, met waterlelie-extract, is speciaal ontwikkeld voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid. Het product belooft effectief te reinigen en het haar een boost te geven.

Nivea Micellar purifying shampoo

NIVEA® Purifying Micellar Shampoo is verrijkt met Citrus Melissa Extract. Dit product is speciaal ontwikkeld voor normaal haar tot vet haar. Ook belooft het een optimale verzorging voor haar en hoofdhuid.

Wat vind ik er van?

Een van de eerste dingen die ik altijd doe bij verzorgingsproducten is ruiken haha. En wat ik al wel direct kan zeggen: van deze geuren wordt ik zo blij. Heerlijk wanneer je aan het douchen bent met deze geur. Beiden heb ik geprobeerd en beiden zijn heel fijn in gebruik. Mijn persoonlijke favoriet is de purifying shampoo. Voor mijn haren die redelijk snel vet worden is dit de beste match.

Ken jij de nieuwe shampoo’s van Nivea al?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.