Mooiste mama momentjes
8 mei 2016 Mama 13

Mooiste mama momentjes

Ik vond het even lastig om een leuk artikel te bedenken speciaal voor moederdag. Op mijn blog is het eigenlijk elke dag wel een beetje moederdag aangezien dit toch wel een van de grootste onderwerpen is waar ik over schrijf. Ik besloot uiteindelijk om te gaan schrijven over de momentjes die het mama zijn zo mooi maken. Lees je mee met mijn mooiste mama momentjes?

De geboorte van mijn kinderen

De geboorte van mijn beide kinderen is toch wel het aller aller mooiste dat mij gegeven is. Van beiden kindjes kan ik het mij nog heel goed voor de geest halen. Sophia is al bijna 1 jaar, wat betekent dat dit jaar echt voorbij is gevlogen (lees hier mijn bevallingsverhaal). Van zowel Sophia als Senna kan ik mij nog zo goed die kleine handjes en voetjes voor de geest halen, ik hoop dat deze herinneringen altijd zullen blijven .

Kennismaking Senna met Sophia

Aansluitend bij de geboorte van mijn kinderen was de kennismaking van mijn oudste kind, met mijn jongste, heel erg bijzonder. Ik weet nog precies toen Senna zijn zusje Sophia voor het eerst zag. Senna heeft heel erg moeten wennen, en soms nog steeds, aan zijn zusje, maar het is duidelijk dat ze wel echt dól op elkaar zijn.

Zingen

Mijn zoontje houdt heel erg van zingen en dansen en ik vind dit altijd zo leuk. Vooral als hij lekker boven aan het spelen is en ik hem door het hele huis door hoor zingen. Dit maakt mij als moeder heel blij. Ik kan niet wachten totdat Sophia ook mee kan doen 🙂

staan

Eerste mijlpalen

Het is al weer een paar maanden terug, maar toen Sophia voor het eerst ging staan was ik toch wel de meest trotse moeder ooit. Mijn meisje die dit zomaar deed. En nu is ze al bijna zover dat ze bijna zo hoppa gaat staan zonder zich eerst ergens aan op te trekken. Oh stop de tijd! Toch heel bijzonder om mee te mogen maken hoor. Van Senna weet ik ook nog precies zijn eerste mijlpalen, zo mooi en bijzonder .

Lachende gezichtjes

Van de week was Sophia in de tuin aan het spelen en was ik even in de keuken bezig. Toen Sophia mij in het oog kreeg begon ze heel lief te lachen en heel hard te zwaaien. Oh en toen smolt ik weg hoor, wat een droppie, zo zoet! Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of ze nog steeds zo blij van mij wordt als ze 18 is, maar ik zal dit altijd onthouden hoor!

Dit waren een aantal van mijn favoriete en mooiste mama momentjes. Er zijn er nog wel véél meer trouwens, zoals Senna die van die leuke uitspraken doet en Sophia met haar vrolijke gebrabbel .

Fijne dag voor jullie allemaal, mama of geen mama! Liefs!

Wat is jouw favoriete mama momentje, of wat lijkt jou geweldig om mee te maken? 

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Leonie van Mil

  Stuk voor stuk super mooie momenten <3 fijne Moederdag

 • Mama Lifestyle Blog

  Eigenlijk zijn er ontelbaar veel momenten heel bijzonder voor mij. En het worden er steeds meer. In ieder geval de geboorte van mijn kinderen en ook de eerste keer dat mijn dochter haar broertje zag. Mijlpalen die ze als baby en peuter hadden. Maar ook het behalen van het zwemdiploma (zo knap!), een optreden van gym, een optreden met de blokfluit en dat mijn dochter nu de tafel voor mij aan het dekken is (mijn zoontje slaapt nog). Wat een fantastische dochter (en zoon) heb ik toch!

 • Martina

  Leuk! En inderdaad, die momenten van pure trots en liefde.. Toen Melle mama zei, als hij tegen mij aankruipt om troost te vinden, om gek te doen en dan zijn dikke lach te zien… Stuk voor stuk mooie en onbetaalbare momenten! Fijne Moederdag!

 • Rosanne

  Wat een mooie momenten!
  Fijne moederdag en geniet van vandaag<3

 • Nesrin

  Wat een mooie momenten en wat een rijkdom Saskia….Geniet vandaag!

 • Fenna

  Fijne moederdag! Die glimlachjes op de gezichten van je kinderen lijken me echt om te smelten 🙂

 • Lin

  De lach van de kindjes en Jay zegt nu best vaak mama ik hou zoveel van je *smelt. Fijne moederdag meis!

 • MamavdDag

  Leuk dat je zoontje zo van zingen en dansen houdt. Mijn zoon zingt ook behoorlijk mee, maar dansen ho maar! Zo stijf als een hark… Ik kan dus niet wachten om hem later echt een keer te zien dansen (duimen dat ‘ie er dan toch nog iets van bakt hihi).

 • Leonie

  Wat leuk om te lezen… Mij lijken die mijlpalen ook zo bijzonder mooi!

 • Simone

  Fijne moederdag!

 • Nathalie

  Wat een leuke en lieve blog om te lezen, hopelijk heb je een fijne Moederdag gehad!

 • Margriet

  Wat een heerlijke favoriete momentjes!

 • Laura

  <3

  Ik ben even een inhaalslag aan het maken met bijlezen hoor 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.