Mijn guilty pleasures
6 apr 2016 Lifestyle Persoonlijk 27

Mijn guilty pleasures

Guilty pleasures.. Iedereen heeft ze, en ik dus ook! Sommige zijn zelfs zo normaal voor mij geworden dat ik er echt even over heb moeten nadenken. Maar ik vond het leuk om ze eens op te schrijven en ik presenteer daarom vandaag aan jullie mijn quilty pleasures!

Kinderfilms

Ik ben gek op kinderfilms. Altijd al geweest. Ik vind het dus ook helemaal niet erg om bepaalde films met Senna mee te kijken. Frozen vonden wij beiden bijvoorbeeld heel erg leuk, en Knofje kijken wij ook heel graag samen. Ik vond trouwens Pipi Langkous altijd ge-wel-dig. Misschien moeten we die maar weer eens onder het stof vandaan trekken.

Speelgoed

Dat speelgoed kasteel van Prinses Sophia dat ik een tijdje geleden kocht voor mijn dochtertje, dat vind ik stiekem zelf heel erg leuk. Stiekem koop ik gewoon voor mijn dochter wat ik zelf ook graag had willen hebben toen ik klein was. Ik denk dat dit misschien wel voor meer mama’s herkenbaar zal zijn.

Social Media

Ja, Social Media hoort toch eigenlijk ook wel in dit rijtje thuis. Bijvoorbeeld dat ik maar op Instagram of Twitterblijf rondhangen terwijl ik alle updates al gelezen heb. Stom is dat. Ik leg dan de telefoon ook tegenwoordig maar snel weg zodra ik weer nutteloos zit te scrollen.

Lotus Speculoos

Speculoos

Nu ik inmiddels weet dat Speculoos echt niet goed is als je wilt afvallen (duh) ben ik er wat voorzichtiger mee. Maar men wat vind ik dit lekker zeg. Op een rijstwafel of op een cracker. En dan zo’n hele dikke laag. Ik vind de crunchy het lekkerst!

Kerels met een kleintje

Het vorige seizoen keek ik samen met Vincent en ik kijk zelf zo nu en dan een aflevering uit het nieuwe seizoen. Ik vind het echt geweldig haha, zo leuk om in verschillende situaties mee te kijken naar mensen die een kindje krijgen.

Ik heb toch wel even goed moeten nadenken hoor over mijn quilty pleasures! En ik ben natuurlijk ook super benieuwd naar die van jou! Wat zijn jouw guilty pleasures?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Desiree | Sweet Happinez

  Wat een leuk artikel! Sommige dingen zijn heel herkenbaar, zoals de kinderfilms en de speculoos! Een andere echte quilty pleasures van mij zijn oreo’s en cheesecake! I love it haha

 • simpel, met een snufje liefde

  Chocolade! Ik ben er dol op. En ik vind kinderfilms ook heel leuk om te zien.

 • Dorien

  Leuk rijtje! Ik verslindt ook tekenfilms, heel herkenbaar!

 • demallemolenmoeder

  Herkenbaar rijtje hoor. Al hoort chocolade en geurtjes zoals kaarsjes etc. ook in mijn rijtje thuis. Kan echt blij worden als ik thuis ben of kom en er hangt een heerlijke geur.

 • MARIJKE

  Wat jij met speculoos hebt, heb ik met pindakaas. Niet zo goed voor de lijn maar zoooo lekker!

 • Lisanne

  Oeh chocola Hoe cliché maar hoe lekker. Lui hangen op de bank terwijl je eigenlijk je huishouden moet doen…. thuis bezorgd laten komen ipv koken….. jeetje mijn rijtje heedt allemaal met lui te maken haha. Fijne dag vandaag liefs lisanne

 • Bregje

  Oh ik heb dus nog nooit speculoospasta gehad, misschien toch eens proberen!
  Ik heb genoeg guilty pleasures! Bingo, bowlen, kostuumdrama’s kijken, cake met slagroom en hagelslag…heerlijk!

 • Charlotte

  Uhm, social media, caramel, lekkere zwijmelfilms, heerlijk! En dan het liefste allemaal tegelijk! 😉

 • Joyce

  Oh Kerels met een kleintje is hier ook echt wel een quilty pleasure!

 • Wilmaaa

  Yeaah kerels met een kleintje, zo leuk 🙂

 • Myrthe | ConLamore.nl

  Ik hou ook van kinderfilms. Vooral de Disney en Pixar is favoriet! Erg leuk, want mijn opa en oma hebben zo’n beetje alle films op dvd!

 • Tamara

  Jaaaaaa disneyfilms! Wij kijken de laatste tijd vaak op zondag met zijn allen gezellig een disneyfilm! Zo gezellig!

 • Simone

  ja! Kerels met een kleintje. Haha zo te zien maken meer mama’s zich daar schuldig aan. Ik keek het vorige seizoen. Nu nog niks gezien. Misschien maar even wat terugkijken 🙂

 • Karen

  Kerels met een kleintje sla ik over, daar zit iemand in die ik echt niet kan uitstaan en die overal weer opduikt. Maar ik heb dat dus met Temptation Island. Die platte niet nadenken TV, die vind ik heerlijk!

 • Lilian

  Dat je sociale media blijft checken terwijl je alles al hebt gezien is zoooo herkenbaar! Mijn quilty pleasure zijn crackers met runderrookvlees.

 • Lonneke

  Ooh knofje, haha dat keek ik ook altijd maar Pipi Langkous was toch wel echt favoriet. Ken je TikTak nog? Blijkbaar vond ik dat als baby helemaal geweldig. Nostalgie!

 • Carlijn

  Ohhhh de crunchy Speculoos ken ik nog niet… Het is niet goed dat ik dit nu weet.

 • Rosie

  Ik denk dat je Guilty pleasures bedoeld? 😉 Mijn guilty pleasures zijn de vlogs van Beautygloss (vind er eigenlijk ECHT niks aan maar kijk het toch vaak), chocola en overdag in bed gaan liggen Instagrammen. Haha slecht!

  • Saskia Hardeman

   Oh ja! Dankje 😀

 • Joyce rdt

  Qua eten (lees : snoepen) is chocolade van Kinder mijn guilty pleasure. Die zijn binnen no time op bij me haha. Liefs.x

 • Sandra

  Haha, ik heb juist helemaal niks met kinderfilms en kerels met een kleintje. Instagram is ook wel een guilty pleasure van mij hoor. Ik kan daar echt lang op kijken! Oh, en de laatste tijd kijk ik mega veel vlogs, dus YouTube is ook écht een guilty pleasure geworden.

 • Hanna

  Ik ben ook gek op kinderfilms! Maar eigenlijk vind ik dat in veel films toch ook wel ‘meer zit’ als je beter en vaker kijkt en dat maakt het ook leuk.

 • Manon

  Speculoos is zo lekker, nom nom

 • Leonie van Mil

  Heerlijk kinderfilms. Ik kijk er ook naar uit wanneer ik ongegeneerd mee mag kijken. Datzelfde heb ik ook met kinderboeken en jeugdboeken. Dus ik ben blij als er eindelijk voorgelezen kan worden.
  En op het gebied van eten ben ik ook een super fan van speculoos, maar helemaal blij maak je mij met een zak gele M&M’s

 • Iris

  Af en toe kijk ik een stuk teleshopping. Geweldig hoe overdreven ze gewone producten aanprijzen.

 • Mathiske's mama blog

  Mijn guilty pleasure is ook echt social media, maar ook kmek maar ook slechte dingen als the bold and the beautiful. En Tony chocola ❤

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.