Mijn favoriete parfum
28 sep 2013 Lifestyle 11

Mijn favoriete parfum

De dagen worden weer korter en donkerder en ik merk dat ik daardoor weer wat behoefte heb aan zwaardere geuren. Vandaag ga ik jullie mijn twee favorieten laten zien lees je mee?Zelf houd ik niet zo van hele zware geuren. Wel ben ik dol op bloemige geuren. Op dit moment ben ik gek op Daisy Hot Pink van Marc Jacobs en Le paradis de Nina van Nina Richi. Ik ga ze beiden graag aan je laten zien!

Daisy Marc Jacobs

Als eerste Daisy van Marc Jacobs (eau de Parfum). Dit is een limited edition.Vanaf het eerste moment was ik verliefd op deze geur! En op het flesje, deze vind ik erg mooi met de roze bloemen! Echt een plaatje voor in de badkamer. Deze is overigens een limited edition. Ik ben dol op deze bloemige geur! De eau de toilette heb ik ook! Ook al zo’n heerlijke geur.

Topnoot: Wilde Aardbei

Hartnoten: Jasmijn, Gardenia en viooltjes

Basisnoten: Berkehout, ceder  uit virginia en houtachtige noten

Nina Richi

Nog een geur die ik momenteel heel veel draag: Le paradis de Nina. Ook al een geweldig mooi flesje. Een doorzichtig licht roze appeltje. Dit is echt een geur om blij van te worden. Ik spray zelf ook altijd een beetje in mijn haarpunten zodat de geur de hele dag blijft.

Topnoten: Afrikaanse oranjebloem, sinaasappel mandarijn en amandel

Hartnoten: Gardenia (vanillebloem), Heliotroop en rode appel

Basisnoten: Sandelhout, houtachtige noten, Patchoulli en vanille

DSC01957

Beide geuren zijn helaas niet meer te koop. Ik ben er dan ook super zuinig mee. Zelf gebruik ik als ik ga werken het geurtje van zwitsal of gucci rush. Dit zijn beiden wat lichtere geuren. Ik heb al wel weer veel zin om nieuwe geurtjes voor dit najaar uit te gaan zoeken. Wat zijn jullie aanraders?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

 

 

Reacties

 • Monique

  Die van Zwitsal heb ik ook, die vind ik fijn. Daisy is ook heerlijk inderdaad.

 • Eline

  Nina Ricci heeft zulke lekkere geuren!

 • Beautyjuf

  Ik ken de geuren alleen van naam, maar nog niet eerder in het ‘eggie’ geroken. Je maakt me nieuwsgierig! 🙂

 • Lidewij

  Mhh, Daisy is zo lekker!

 • kato

  Ze lijken me beide leuk! Xx

 • Lies

  Ik heb deze geuren eigenlijk beide nog nooit geroken. Ik kan me ook goed voorstellen dat je er zuinig mee bent als ze allebei niet meer te koop zijn.

 • Liliane

  Hm, aardbei! Jammer dat ze niet meer te koop zijn!

 • Tjuly

  Jammer dat je ze niet kan ruiken!

 • Nicky

  Daisy is echt een lekker geur, de ander ken ik persoonlijk niet

 • Beautydagboek

  Ja, Daisy is heerlijk! Die staat ook nog op mijn verlanglijstje. En ik heb ooit ook eens een parfum van Nina Ricci gehad, die heb ik tot op de bodem opgemaakt 🙂

 • Maria Antoinette

  Ik heb ze ook nog nooit geroken. Tenminste de LE niet 🙂

  Liefs,

  Maria

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv