Favoriete geur: Marc Jacobs Daisy Hot Pink
14 feb 2014 Beauty Lichaamsverzorging 18

Favoriete geur: Marc Jacobs Daisy Hot Pink

Dat ik nog eens een blogje zou schrijven over een geur had ik niet gedacht. Wat kan je nou eenmaal schrijven over een geur? Toch ga ik jullie vandaag wel vertellen over mijn favoriete geur van dit moment, namelijk: Daisy Hot Pink van Marc Jacobs. Lees je mee?

Daisy Hot Pink

Zelf vind ik het erg fijn om elke dag een geurtje te dragen. Mijn favoriete geur van dit moment is Daisy Hot Pink van Marc Jacobs. Deze geur is zo ontzettend lekker bloemig en elke keer dat ik de flacon pak word ik er blij van! Daarom ga ik er een apart blogje aan wijden!

Daisy Hot Pink

Hot pink

Flacon

De flacon vind ik zo ontzettend geweldig mooi. Vooral de dop: roze en bloemen, beter kan niet! Alleen deze flacon al in de badkamer te zien staan vind ik al helemaal geweldig, het geeft een luxe en vrolijke uitstraling.

Marc Jacobs

De geur

Behalve dat de flacon er geweldig uit ziet is de geur natuurlijk ook erg belangrijk. Daisy Hot Pink is een eau de parfum en bevat dezelfde geurnoten als de eau de toilette. De geurnoten van deze parfum zijn:

De topnoot: wilde aardbei
De hartnoten: jasmijn, viooltjes en gardenia
De basisnoten: witte houtachtige noten (berken- en cederhout)

Ook de geur vind ik geweldig! In het begin na het opspuiten heel misschien iets aan de sterke kant, maar dit vervliegt vrij snel. De geur die overblijft is heerlijk bloemig, daar houd ik van!

Daisy Hot pink

Daisy Hot Pink

Conclusie

Als je houdt van bloemige en fruitige geuren is deze geur Marc Jacobs Daisy Hot Pink zeker iets voor jou. Als je dan ook nog eens dol bent op roze en bloemen zit je helemaal perfect! Zowel de flacon en de geur ben ik erg tevreden over. De geur blijft lang zitten. Aan het einde van de dag ruik ik deze nog heel lichtjes, wat ik eigenlijk best lang vind! Ik hoef niet te vertellen, denk ik, dat ik deze geur zeker kan aanraden, topper!

Deze fles van 100 ml heb ik gekocht voor € 66,– Deze limited edition is helaas niet meer te koop, wel is de gewone nog te koop bij onder andere de douglas. Deze lente komt Marc Jacobs met een nieuwe editie van Daisy delight edition. Voor meer hierover kun je een kijkje nemen op de site van Fablouise: Klik!

Wat is jouw favoriete geur? Wat vind je van Daisy Hot Pink?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Laura

  Ben benieuwd naar deze geur! Ik vind tot nu toe alle daisy geuren lekker dus ik denk deze ook wel!

 • Healthy Mommy

  Ik ken hem eerlijk gezegd niet, de normale variant overigens wel! Mijn favoriete geuren zijn zonder meer; Emporio Armani She, Givenchy Very Irresistible en Dior Addict. Staan overigens ook alle drie in de badkamer, haha. Wijk nooit van die drie geuren af.

 • Lidewij

  Ooh, hij klinkt echt lekker! Ik ben dol op bloemige en fruitige geurtjes dus ik vind deze vast ook heerlijk 😀 mijn lievelingsgeurtje van dit moment is Coco Mademoiselle van Chanel ♡ wat zwaarder dan normaal, maar heel chique en classy!

 • Geertje

  Lijkt me een heerlijke geur! En wat een geweldig flesje! Mijn favoriete geur is Ange ou Démon Le secret van Givenchy…

 • allicia-maria

  Klinkt goed..het flesje alleen al vind ik prachtig! 🙂 xx

 • Tjuly

  ik vind die flesjes zo mooi!

 • Jaimy en Laura

  Heerlijke parfum!

 • Sophie

  Ik vind de geuren van MJ heerlijk en best prijzig. De fles is zo schattig, wellicht ga ik deze nog aanschaffen. Ik vind Flowerbomb Van Viktor&Rolf ook zo lekker, die staat nog steeds op mijn wishlist 🙂

 • martina

  zo’n stoere flacon dit!

 • Joyce

  Mooie foto’s! Lijkt me een heerlijke geur. Ps. Ik heb je genomineerd voor de liebster award, dus neem gauw een kijkje op mijn blog 🙂

 • Kimberly

  De flacon.. Ik blijf er zo verliefd op hihi! <3

 • Jenny

  Mooi flesje ook inderdaad! Ik heb alleen nooit een flauw idee hoe iets ruikt aan de hand van omschrijvingen.

 • Kirsty

  Ik vind de flacon ook echt heel mooi! Ik moet deze echt eens gaan ruiken in de winkel 🙂

 • Chinouk

  Marc Jacobs heeft enorm leuke flesjes! De geuren zijn niet helemaal mijn ding, maar de Daisy varianten vind ik wel lekker 😀

 • Luuke

  Klinkt erg lekker! Het flesje ziet er ook super lief uit 🙂

 • Beautydagboek

  Dit is mijn favoriete geur op dit moment, heerlijk! Leuk hoe je de foto’s ‘versierd’ hebt, mooie bloem erbij en een paar glittertjes 🙂

 • saskia

  Alleen de flesjes van marc jacobs al zijn zo mooi!! ieder flesje is weer even mooi!

 • Chahrazad

  Ik heb het geurtje nooit geprobeerd. Lijkt me wel heerlijk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv