Mijn droom is om anderen te inspireren..
18 nov 2015 Lifestyle 17

Mijn droom is om anderen te inspireren..

Woensdag betekent tijd voor de vaste rubriek: Wat is jouw droom? Dit keer de droom van medeblogger Nicole. Nicole schrijft op haar blog openlijk over haar postnatale depressie, voor mij iets dat natuurlijk heel herkenbaar is. Ook heeft Nicole een ontzettend lief dochtertje genaamd Fay. Laten we snel verder kijken naar de droom van Nicole!

Mijn naam is Nicole en in het dagelijks leven ben ik keihard aan het werken om zowel psychisch als lichamelijk weer helemaal de oude te worden. Ik kamp met postnatale depressie en slaapapneu, waarvoor ik allebei in behandeling ben. Daarnaast ben ik moeder van een prachtig dochtertje, de vrouw van een enorm lieve begripvolle man en heb ik een blog. Uiteraard ben ik nog veel meer, maar dit even in een notendop.

Ik loop eigenlijk al jaren rond met het idee iets voor mezelf te willen. Wat dat wist ik niet, maar dat ik niet bepaald geschikt ben om in loondienst te werken dat was me altijd al duidelijk. Niet dat ik het niet deed hoor, ik werk eigenlijk al vanaf mijn 12e. Maar om een of andere reden werkte het gewoon nooit, ik zat nergens echt op mijn plaats. Nu ik moeder ben is die drang naar iets voor mezelf willen alleen maar groter geworden. Mijn eigen tijden invullen, zelf bepalen wanneer ik werk en hoeveel…

Sinds kleins af aan schrijf ik al, vroeger vooral gedichten en verhaaltjes en inmiddels heb ik goedbezochte blog. Iets wat ik overigens totaal niet verwachtte toen ik begon. Ik schreef namelijk vooral voor mezelf. Tegen de verveling en om dingen te herinneren. Bang dat ik was om het te vergeten. Maar anderen bleken het ook mooi te vinden, soms zelfs herkenbaar en inspirerend. En dat is wel iets waar ik altijd blij van word: wanneer ik anderen inspireer.

Droom

Dat is dus eigenlijk mijn grote droom. Anderen inspireren. En of dat nu is door mijn blog, door het vastleggen van mooie momenten met mijn camera of door iets totaal anders, dat maakt me niet uit. Zolang ik mensen maar laat nadenken, genieten en soms zelfs dingen leer. Dat maakt me dan een heel gelukkig mens. Momenteel zit ik in de ‘luxe positie’ dat ik de tijd kan nemen om na te denken over de dingen die ik wil doen. Ik heb wel een paar doelen voor mezelf in gedachten voor het einde van het jaar. Haal ik die, dan begin ik 2016 met iets heel moois. Maar wat dat is ga ik niet vertellen, want ik wil eerst die doelen bereiken!

Bedankt Nicole voor het delen van je verhaal. Ik hoop van harte dat dit je gaat lukken en wens je heel veel succes toe!

Ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe, mooie en bovenal inspirerende verhalen! Wil jij ook meedoen? Mail dan naar: info@twinkelbella.nl ovm Wat is jouw droom.

Wat vind jij van het verhaal van Nicole?

handtekening-saskia

Vanmiddag om 15.00 uur een extra artikel online!

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Mayke

  Mooi dat Nicole haar droom al uitvoert zeg!
  Ik ben ook hard bezig met mijn droom. En dat gaat aardig goed. Voor het eerst in mijn leven geniet ik van wat ik doe (werk), wegens omstandigheden heb ik dat ook lang niet kunnen doen. En dat is voor mij heel waardevol!

 • Astrid

  Wat goed dat je je droom volgt om anderen te inspireren. Mij inspireer je zeker! Rot van die postnatale depressie maar je komt er wel weer bovenop.

 • Sandra

  Mooie droom, anderen inspireren is ook een droom van mij! Ik hoop dat je je doelen haalt voor 2016, en dat je dan aan iets heel moois kan beginnen. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat dat dan precies is, maar begrijp heel goed dat je eerst de doelen wilt behalen.
  Succes!!

 • Simpel, met een snufje liefde

  Wat goed van Nicole! Ik herken me wel een beetje in haar. Ik liep al jaren met het idee iets voor mezelf nodig te hebben, ik schreef ook veel en om van de verveling en het ” nutteloze gevoel” af te komen ben ik ook begonnen met mijn blog.

 • Els

  We zijn zo anders maar hebben toch bijna dezelfde droom, anderen inspireren. Ik probeer dit te doen via mijn blog :-).

 • Joyce

  mooie droom Nicole! ik herken met er wel een beetje in

 • Wilmaaa

  Wat een mooie droom Nicole! Anderen inspireren, erg mooi om je verhalen te lezen op je blog!

 • jeapiebel

  Het is een mooie droom om na te streven. Afschrijven is een hele mooie vorm van creativiteit en therapie vind ik.

 • Lieke

  Wat een mooie droom Nicole! Volgens mij komt die al (gedeeltelijk) uit met jouw blog!

 • Hanna @ eenbezigbijtje.nl

  Mooie droom Nicole en veel succes en sterkte!

 • Joycerdt

  Mooi artikel weer!
  Veel succes Nicole!

  Lfs.x

 • Nicole

  Dank je Saskia dat ik mijn droom op jouw mooie blog mocht vertellen.
  Zoals Lieke al zegt.. stiekem komt hij al een beetje uit door mijn blog!

  En iedereen bedankt voor de lieve reacties 🙂

 • Ysanne

  Mooi doel! Een blog is natuurlijk een goed begin al om dit na te streven 🙂

 • Rosanne

  Mooi artikel en wat een prachtige droom!
  Veel succes en geluk met het verwezenlijken van jouw droom!

 • Anne-Sterre

  Mooi, ik hoop dat je je doelen haalt en 2016 goed kunt beginnen!

 • Lizzy

  Wat mooi om te lezen! Echt een prachtige droom! Ik wil ook echt graag iets voor mezelf beginnen. Je eigen tijden invullen en zelf bepalen wat je doet lijkt me zo prettig! Andere inspireren is ook prachtig, en daar haal je ook veel voldoening uit! 🙂

 • Eva

  Wat mooi om dit te lezen van Nicole! Ik hoop dat je je doelen zult halen. Heel veel succes!!
  Liefs,
  Eva

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.