Mamapraat: Duetten Sesamstraat en BN-ers
26 mrt 2014 Mama 5

Mamapraat: Duetten Sesamstraat en BN-ers

Sesamstraat.. Wie is daar nou niet mee grootgebracht? Ook Senna vind het erg leuk en stiekem kijk ik graag met hem mee! Het geeft zo veel herkenning. Om te zien hoe Senna meedoet en hoe leuk hij het vindt is natuurlijk helemaal super. Een tijd terug alweer kwam er elke vrijdag op sesamstraat een duet met een van de sesamstraatbewoners en een bekende Nederlander. Een aantal liedjes hiervan luister ik graag met Senna terug. Vandaag onze favorieten op een rijtje!

Liedjes van Sesamstraat

Muziek is bij ons in huis veel aanwezig en heel belangrijk. Naast dat ik heel veel met Senna zing vinden we het ook heel leuk om liedjes te luisteren. De liedjes van sesamstraat vindt Senna erg leuk, en deze luisteren we dan ook regelmatig. De duetten van Sesamstraat zijn helaas (nog) niet uitgebracht op cd. Zodra dit wel gebeurt rennen we naar de winkel want de liedjes zijn zo leuk! Voor nu bekijken we de liedjes via youtube en laat ik hieronder een paar favorieten zien!

Pino en Acda & de Munnik

Pino en Acda & de Munnik hebben zo’n leuk duet samen! Toen het de afgelopen weken zo regende was dit liedje favoriet bij ons thuis!

Nick en Simon en Tommie

Nick en Simon en Tommie vinden we ook erg leuk! Senna is dol op vliegtuigen en hij gaat soms helemaal in dit liedje op hihi!

Tommie en Miss Montreal

Tommie met Miss Montreal is zo’n vrolijk leuk liedje!

Inieminie en Ernst Daniel Smit

Bovenstaand liedje zingen Senna en ik heel vaak samen. Senna is dan mijn echo! ūüėÄ

Dit waren een aantal favorieten op een rijtje. Ik vind de liedjes ontzettend leuk om samen met Senna te bekijken en beluisteren! Luisteren jullie veel liedjes thuis samen met je kindje? Wat luisteren jullie? En als je geen kindjes hebt: wat luister je graag voor muziek?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook, Bloglovin , Instagram en/of twitter?

Doe jij al mee met de winactie?

Reacties

 • saskia

  hahaha zo herkenbaar!! die met andre van duin… mijn achterkant!! en echo zijn hier favoriet! oh ja en ik vind die met wouter van hamelen het leukst haha

 • Aurelie

  Jouw post doet me echt helemaal teruggaan naar mijn kindertijd, hihi.

 • Petra

  Vooral dochterlief is helemaal van de muziek. Van kinderliedjes tot K3 tot zelfs de muziek van papa en mama. In de auto hebben wij standaard een kindercd met dierenliedjes. Heerlijk genieten.

 • Wendy

  Wat leuk! Ook echt iets voor op mijn werk! Hoop dat ze nog op cd komen.

 • Geertje

  Ik vind dat nummer met ieniemienie en trijntje Oosterhuis geweldig! Vind dat ze dat leuk hebben bedacht bij sesamstraat. Hier wordt er voornamelijk naar K3 geluisterd en kinderen voor kinderen…

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.