Review: Pure Soap Sugar Scrub + Win een Waardebon! (gesloten)
25 mrt 2014 Beauty Lichaamsverzorging 26

Review: Pure Soap Sugar Scrub + Win een Waardebon! (gesloten)

Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien word ik weer helemaal actief met het scrubben van mijn lichaam. Niet dat ik het in de winter nooit doe, alleen zodra de zomerkleding weer uit de kast getoverd wordt ben ik mij er meer bewust van dat mijn armen en benen netjes voor de dag mogen komen. Van Pure Soap mocht ik de sugar scrub uitproberen en ik mag aan een van jullie een waardebon weggeven! Klik verder en kijk mee!Pure Soap

Pure Soap

Verpakking

De Pure Soap Foaming Sugar Scrub komt in een plastic verpakking. Wat ik daarvan handig vind is dat je van de buitenkant kan zien hoe veel product er nog in zit. Verder is de vormgeving niet heel bijzonder. Wel is het gelijk duidelijk welk product je te pakken hebt, het  staat duidelijk aangegeven op de verpakking!

Pure Soap

Productinformatie

Zelf vertelt Pure Soap over deze scrub:”Een heerlijke schuimende sugar scrub.Gemaakt met kristalsuiker, cremezeep en verzorgende olie. Zodra deze in contact komt met je lichaam verandert het in een schuimende romige scrub die de huid mild reinigt en meteen voedt.  Het is geen suiker scrub zoals er al veel zijn. Er blijft slechts een heel dun laagje olie achter op je huid waardoor je meteen in je kleren of tussen de lakens kunt.”

Pure Soap

Ingrediënten

Er zitten verzorgende bestanddelen in de scrub maar er zit ook Disodium Lautyl Sulfofuccinate in deze scrub. Dit is een stof verwand aan sls. Het is aan jezelf of je dit prettig vindt of niet. Meestal vermijd ik dit soort ingrediënten, toch vind ik het voor een scrub minder erg omdat ik deze maar 1 a 2 keer in de week gebruik.

Pure Soap

Pure Soap

Substantie

De substantie is echt heel prettig. Het voelt luchtig en zacht aan. De scrubdeeltjes zijn zacht, en onder de douche schuimt het, heerlijk! Tip: Zet de douche even uit als je deze scrub gebruikt, anders lossen de scrubdeeltjes snel op.

Pure Soap

Pure Soap

Conclusie

Als eerste: de geur!! Wat is die heerlijk zeg! Bij het openen van het potje komt mij een heerlijke frisse en sensuele geur tegemoet! De scrub heeft de geur Nofretete. Ik kende dit niet en heb het even opgezocht. Het enige wat ik kon vinden is dat Nofretete een koningin was in Egypte, wellicht is de geur naar haar vernoemd? De scrub voelt heel erg prettig aan en het is heel gemakkelijk om je lichaam met dit product te scrubben. Dat het licht schuimt vind ik wel heel fijn, het voelt heel verzorgend aan. Daarnaast als ik klaar ben met scrubben voelt mijn huid ontzettend zacht aan en ruikt zo lekker! Ik ben eigenlijk helemaal enthousiast! Had ik stiekem niet verwacht. Wat mij ook blij maakt is dat er keuze is uit ontzettend veel geuren. Het zijn er zo veel dat ik ze niet allemaal heb geteld, maar het zijn er zeker meer dan 20. Daarnaast kan je ook dupes van geuren bestellen die verwerkt zitten in de scrub. Zoals bijvoorbeeld de geur van Nivea, de geur van DKNY of verschillende geuren van Lush! Met deze geuren wordt scrubben echt een feestje!

Deze scrub is te koop via de webshop van Pure Soap en kost 6,50 voor een potje van 150 gram.  Bij de bestelling kan je kiezen voor een fijne of groffe scrub.

winactie

winactie1

Winwinwin

In samenwerking met Pure Soap mag ik aan een van jullie een waardebon twv 10,– weggeven. Deze waardebon mag je helemaal vrij besteden op de website van Pure Soap! Je kan kiezen voor heerlijke waxmelts maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor deze scrub of een lekkere handcreme!

Wat moet je doen?

– Volg Twinkelbella op Bloglovin en like het bericht

– Volg Twinkelbella op Facebook

Twinkelbella volgen op Instagram  en twitter mag natuurlijk altijd maar is niet verplicht. Laat ook in de comments even achter of je mee doet en laat een geldig emailadres achter. Deze winactie loopt tot en met dinsdag 1 april 00.00 uur. De winnaar krijgt 2 april via de mail bericht. Succes meiden!

Wat is jouw favoriete scrub? Hoe vaak scrub jij je in de week?

handtekening-saskia

 Dit artikel is in samenwerking met Pure Soap

Reacties

 • Kim

  Superleuke winactie! De scrub lijkt me echt heerlijk <3. Ik doe zeker mee!

 • Jolijn

  Ik doe graag mee! xx

 • Nynke

  Ik scrub in de zomer vaker dan in de winter, ik heb een scrub van de HEMA en 1 van de bodyshop. Ik doe graag mee, ik volg je via bloglovin en FB.

 • Geertje

  Lijkt me een hele fijne scrub! Ken dit merk eigenlijk niet maar ga wel even speuren in de webshop 😉 En… ik doe graag mee met de winactie!

 • Naomi

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alle verplichte dingen gedaan (:

 • vodi

  Klinkt lekker.Ik doe graag mee.

 • Cindy H

  Gave actie, kan helaas niet meedoen. Collistar talasso scrub is echt mijn favoriet!

 • Suzanne

  Is dit de fijne scrub of grove? Het ziet er in ieder geval goed uit! Ik doe graag mee met de win actie 🙂 ik volg je op bloglovin en facebook
  Groetjes Suzanne

  • Saskia Hardeman

   Hoi Suzanne, het staat niet op de verpakking, maar ik vermoed dat dit de milde scrub is.

 • Natascha

  Dank je weer voor deze handige review. Ik volg je nu al eventjes, zelfs op Twitter 🙂 want ik vind je blog erg leuk om te lezen. Maar ik doe alsnog graag mee aan deze actie.

 • Patriessss

  Ik doe weer graag mee !
  Ik heb alles gedaan wat moest 🙂

  xx patricia

 • Gwen

  Kijk, daar houd ik van: een nutteloos ingrediënt (suiker) in een nuttig product 😉 I’m in! Overigens vergeet ik vaak te scrubben, ik ben echt een laks persoon op beautygebied.

 • Henderica

  Leuk, ik doe graag mee :). Volg je op bloglovin’ (bericht geliked) en nu ook op facebook. Op dit moment gebruik ik een scrub van Therme (1x in de week), maar heb niet echt een favoriet.

 • Kaylani

  Leuk, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en heb even een like gegeven. Tevens like ik de FB pagina 🙂

 • Kimberley

  Wat een leuke actie! Ik krijg door je review serieus zin om te scrubben, haha.

 • Cheyenne

  Super leuk. scrub is echt een favoriet product van mij en ik gebruik het weekelijks. Ik ben benieuwd naar deze scrub en of hij lekker ruikt

 • Kirsty

  Wat een fijne scrub lijkt me dit! Ik vind van mezelf dat ik hem moet overslaan, maar ik wens iedereen heel veel succes! 🙂

 • Evelien

  Klinkt als een fijne scrub. Ik moet eigenlijk vaker scrubbben, echt zo’n klusje wat ik ‘vergeet’

 • Roos

  Wat ziet die scrub er fijn uit zeg! Ik doe graag mee, mijn scrub is namelijk toevallig bijna op en was al op zoek naar een nieuwe hihi!

 • Anita te Gussinklo

  Mmm, heerlijk ik scrub ehh loot graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook en heb het artikel geliked.
  Via Twitter een tweet gegeven over deze leuke actie.

 • Jana

  Nu ben ik heel benieuwd geworden naar die geur 🙂 Ik doe graag mee! Ik volgde je al op fb-twitter-bloglovin 🙂

 • zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin en facebook ; zoelouwerse
  instagram en twitter; zowiezo_

 • Esther

  aaah leuke winactie! Ik heb ook het idee dat ik in de lente/zomer maanden meer met scrubs in de weer ga. Zeker lijkt me in elk geval super fijn! Ik ben zo gek op je foto’s. O & ik doe graag mee met de winactie! Ik volg je al op alle mogelijkheden 🙂

  • Saskia Hardeman

   Wat een lief compliment, dankjewel!

 • Linda

  Ik doe op de valreep heel graag mee met deze actie! Ik ben dol op scrubs en zal dit merkt graag eens uitproberen 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.