Lush: Advies gevraagd!
2 okt 2013 Beauty Lichaamsverzorging 20

Lush: Advies gevraagd!

Aanstaande vrijdag ga ik naar Lush! Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging. Omdat Lush nu niet bepaald bij ons in de buurt zit ben ik van plan om ook aardig wat producten in te slaan. En hier heb ik jullie advies bij nodig! Welk product moet ik echt meenemen om uit te proberen?

Lush

Lemony flutter staat al heel lang op mijn verlanglijstje dus die gaat zeker mee! Net als de angels on bare skin, daar heb ik zo veel goede verhalen over gehoord! De laatste tijd vertoont mijn huid steeds meer rode plekjes dus ik heb de hoop dat dit iets voor mijn huid zal doen!

Lots of lovely Lush products!

Verder heeft Lush zulke mooie producten dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Het liefst neem ik alles mee 🙂 Op verschillende blogs zijn al de nieuwe producten te bewonderen, dus daar ben ik ook heel benieuwd naar! Wat ik zelf zo leuk vind aan Lush is dat alle producten handgemaakt zijn en natuurlijke ingredienten bevatten. Hier houd ik wel van!

Welke producten moet ik zeker niet laten liggen?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

 

Reacties

 • Tineke

  Ik kom eigenlijk ook nooit bij Lush. Ik ga zeker de lipscrub meenemen! En lemony flutter vind ik ook nog steeds geweldig!
  Liefs

  • Saskia Hardeman

   Leuk om te horen, ik heb ook heel veel al gehoord over de lemony flutter.

 • Tjuly

  Oh wat leuk! Zulke mooie producten heeft Lush! Ben erg benieuwd wat je allemaal mee gaat nemen!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja ik ook 🙂 Moet wel proberen me een beetje in te houden geloof ik 😉

 • Michaela

  Ik ga vrijdag zelf ook naar de Lush voor een VIP tour en ik zou een van de scrubs meenemen!

  • Saskia Hardeman

   Leuk dat je ook gaat!

 • Joy

  Wat mij betreft zijn absolute ‘musthaves’ van Lush inderdaad lemony flutter, de lipscrubs (sweet lips is mijn favoriet) en als je van honing houdt absoluut een stukje ‘Honey I washed the kids’-zeep of een flesje ‘It’s raining men’- douchegel! Ook zijn de bubble bars helemaal top, ‘The comforter’ is heerlijk zoet en je doet er lang mee. En mocht de kerstcollectie in de winkel liggen, dan is álles een aanrader haha :D! Maar met name de ‘Snowcake’-zeep is heerlijk. ‘Dream cream’ is trouwens een hele fijne crème voor de gevoelige huid.

  Het personeel bij Lush is altijd ontzettend behulpzaam, als je een beetje uitlegt hoe jouw huid in elkaar zit (droog, vettig, geïrriteerd?) komen ze in een mum van tijd met vanalles en nogwat aanzetten om te laten zien en te testen bij je. Héél veel plezier bij lush! Ik ben een beetje jaloers haha, ben al zo lang niet meer geweest! Hopelijk kan ik eens langs gaan als ik in Nederland ben deze winter, en hopelijk kan ik dan nog wat halen van de kerst collectie! 🙂

  • Saskia Hardeman

   Bedankt voor je reactie! Honey i washed the kids klinkt ook heel lekker! En de lipscrubs, en de bubblebars ook 🙂 Handig indd dat je om advies daar kan vragen, ga ik zeker doen! Ik hoop ook voor je dat je langs kan gaan als je in nl bent! Als ik dat allemaal zo hoor is dat het zeker waard :-)!

 • Kirsty

  Ik zou een van de lipscrubs meenemen, een van de verse maskers speciaal voor jouw huidtype en een lekkere zeep en/of douchegel 🙂

  • Saskia Hardeman

   Ja lipscrub! Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht. Goede tip!

 • kato

  Ik kom er eigelijk nooit maar als is dit allemaal zie denk ik toch dat ik een kijkje moet gaan nemen! Xx

  • Saskia Hardeman

   Haha ja klinkt leuk allemaal he!

 • Judith

  Helaas ben ik er niet bekend mee.. XO

 • me

  Shampoobar(s) en de voet en handproducten, heb zelf de lemony Flutter en nu via via een shampoobar te pakken gekregen voor een zacht prijs maar ben ook benieuwd naar de voetproducten en de andere handproducten van Lush.

  • Saskia Hardeman

   Ja handproducten lijken mij ook fijn! Zeker nu het kouder gaat worden.

 • Just Love Life

  Ik kom er eigenlijk ook niet vaak, zit ook niet echt in de buurt helaas:( Hoor wel van vele dat de douchegel erg lekker is

  • Saskia Hardeman

   Ja de douchegel schijnt heerlijk te zijn!

 • Sanne

  Ik loop er hier in Utrecht eigenlijk altijd voorbij. Na jouw verhaal zal ik er binnenkort als ik in de stad ben toch eens binnenlopen!

  • Saskia Hardeman

   Hoi Sanne! Leuk dat je reageert 🙂 Ik ben benieuwd wat je van de winkel vindt!

 • Lies

  Ik ben zelf nog nooit bij de Lush geweest, dus ik kan je helaas ook geen tips geven qua producten die je echt mee moet nemen. Ik wens je in ieder geval wel heel erg veel shopplezier toe!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.