Gezond en lekker: Nakd repen
29 okt 2013 Gezondheid Lifestyle 33

Gezond en lekker: Nakd repen

Zelf heb ik weken dat ik alles eet wat los en vast zit om vervolgens weer terug te vallen op een aantal weken waarin ik rustig aan doe wat eten betreft. Ik let er dan op dat ik niet te veel suiker eet en dat ik gezonde voedingsstoffen binnenkrijg. Nakd repen zijn de perfecte snack om tussendoor te nemen en zijn ook nog eens vreselijk gezond! Ik vertel je er vandaag heel graag meer over!

nakd repen

Om te voorkomen dat ik door de dag heen veel ongezond ga eten zorg ik ervoor dat ik goed ontbijt, lunch en avondeten binnenkrijg. Toch heb ik tussendoor nog wel eens trek. Nākd repen zijn dan de perfecte oplossing! In een Nākd reep zitten alleen natuurlijke onbewerkte ingrediënten. De ingrediënten in deze repen zijn samengeperst en verder zit er eigenlijk niets in. De meeste repen zijn gebasseerd op dadels en noten. Daar moet je dus wel van houden. Ik was nooit zo gek van dadels, maar ik ben er door deze repen toch aan gaan wennen! De Nākd repen komen oorspronkelijk uit Engeland en worden nog niet heel lang succesvol in Nederland verkocht.

Nakd reep

Zelf zegt Nākd over dit product: Alleen maar rauw fruit en noten door elkaar gemixt. De repen zijn 100% natuurlijk zonder toegevoegde suikers of siropen. Ze zijn tarwe- en glutenvrij en zitten barstensvol met yummie ingrediënten. Met een zachte maar ook stevige textuur geven ze je energie tot je volgende maaltijd en de meeste repen tellen als 1 van je dagelijkse 2 stuks fruit. Ideaal voor in je broodtrommel, onderweg of als natuurlijk tussendoortje!” 

Nakd repen

Ik heb een aantal repen die ik aan je kan laten zien. Van links naar rechts zijn de eerste vier glutenvrije Nākd repen. Ook zijn deze repen tarwe vrij. De laatste twee zijn Nākd crunch repen, deze zijn nog niet zo lang in het assortiment. Deze repen zijn lactose-, tarwe- en glutenvrij, vol met soja crunchies voor extra proteïnen zodat je je langer vol voelt en ze zijn 100% vegan vriendelijk.

Nākd repen

De glutenvrije repen gebruik ik zelf al langer. Niet omdat ze per definitie glutenvrij zijn, maar omdat het mij aanspreekt dat deze repen boordevol natuurlijke ingrediënten zitten. Zoals ik al vertelde als je van dadels en noten houdt zit je bij deze repen goed. Deze gluten vrije Nākd repen zijn er in 9 verschillende smaken (Berry Delight, Caffe Mocha, Cashew Cookie, Cocoa Delight, Cocoa Mint, Cocoa Orange, Ginger Bread, Pecan Pie en Rhubarb and Custard. Mijn favoriete smaken zijn cashew cookie, Pecan Pie en ginger bread (niet op de foto).

Nākd repen

De crunch repen leerde ik later kennen en woow deze vind ik echt super lekker. Had ik helemaal niet verwacht op de een of andere manier. Deze crunch repen zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken (Apple crunch, Banana crunch, Cocoa crunch en Strawberry crunch). Mijn favoriete smaken zijn Banana en Apple! Als je niet dol bent op dadels en noten zijn deze repen een absolute aanrader!

Nakd repen kosten € 1,29 per stuk.

Nākd heeft ook nog andere repen in het assortiment zoals Oatie repen. Deze ken ik zelf nog niet, maar lijkt mij ook erg lekker!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie hier. De Nakd repen zijn te koop bij verschillende reformzaken en bij Glutenvrije Webshop.

Ken jij deze Nākd repen al?

Reacties

 • Nikki

  Jammer dat we ze niet bij de supermarkt hier kunnen kopen!

  • Maike

   Hey! Je kan ze bij de etos kopen!

 • Iris - The Beauty Magazine

  Klinkt wel erg lekker! Ik hou ook wel van banaan!

 • Beautydagboek

  Ik kende ze nog niet, maar ik hou erg van dadels dus dat moet goedkomen! Ik hoop dat ze ook in de supermarkt te koop zijn?

  • Saskia Hardeman

   Ik heb ze helaas nog niet in de supermarkt zien liggen.

 • martina

  mm , ik ben wel benieuwd! wil het wel eens proberen !

 • Marianne

  Klinkt lekker! deze wil ik zeker wel eens proberen, vooral omdat ze ook gezond zijn;) jammer dat ze nog zo moeilijk te verkrijgen zijn.

 • Tjuly

  Hmm ik krijg er wel trek van!

 • Mandy

  Ik herken het dat je soms vreetbuien hebt. Ik ben niet zo van noten enz. Ik durf dat soort repen dan nooit aan, hihi. Ik denk dat ik dan toch maar of een lekker stuk fruit houd als ik trek heb. Ook gezond 🙂

  • Saskia Hardeman

   Fruit is ook goed! 🙂

 • Michelle @ The World is a Book

  Wat een bijzondere smaakjes; lijken me heel lekker!

 • Lidewij

  Mhh, die zien er lekker uit! Wil ik ook wel eens proberen 😀

 • Yvonne

  Ik ken ze eerlijk gezegd nog niet maar ze lijken me heel lekker. Vooral de cacao met orange lijkt me heerlijk!

 • Eline

  Njam, klinkt echt lekker!

 • Mama van Jenthe (Kelly)

  Ziet er lekker uit die repen!

 • Summer

  Dat ziet er lekker uit, zeg!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Kirsty

  Dit klinkt wel erg goed! Ik eet bijna nooit meer repen of koekjes als tussendoortje vanwege hoe ongezond het is en vanwege de niet echt bijzondere smaak, maar deze klinken heel goed! Lekker en gezond: ideaal!

 • Maxime

  Dat klinkt goed, ik houd wel van een gezond tussendoortje. Bedankt voor de tip!

 • Sanne MakeUpGorgeous

  Ziet er best lekker uit!

 • Lizzy

  Deze repen kende ik nog niet, maar het ziet er lekker uit, en het klinkt ook zo heerlijk! De laatste tijd ben ik best gezond aan het eten, dus deze repen zou ik ook wel in huis willen hebben!

 • kato

  lekker! xx

 • Esmée

  Ik kende het nog niet, maar het klinkt erg lekker! x

 • Beautyjuf

  Oeh, dit klinkt lekker 🙂

 • Birte

  Nog nooit van gehoord, maar deze repen klinken wel erg lekker. Mss moet ik ernaar op zoek gaan als ik volgende week in Amsterdam ben!

 • kelly jaspers

  kende het niet, maar leuk artikel

 • Anne Solveig

  Klinkt lekker!

 • Dat Zit Wel Snor

  Het klinkt in ieder geval lekker :D.

 • Manon

  Ziet er yummy uit

 • Lies

  Ik had zelf nog nooit van deze repen gehoord, maar ze lijken mij wel heel erg lekker. Ik ga toch eens kijken of ze het hier bij een reformwinkel verkopen.

 • Mademoiselle Sophistiqué

  mijn interesse is zeker gewekt 😀

 • Kimberly

  Ik heb er nog nooit van gehoord maar ben nu toch wel aardig nieuwsgierig geraakt.. Ik hoop dat ze ooit nog eens in de supermarkt komen!

 • Marloes

  Oh dit vind ik erg interessant!

 • Griet

  Yumm! Ik ken ze niet, maar ze lijken we wel een lekker en gezond alternatief 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.