Favorieten van Senna!
7 mei 2014 Mama 13

Favorieten van Senna!

Hoi! Vandaag eens een filmpje. En eigenlijk wilde ik het niet gaan plaatsen omdat ik gisteravond erachter kwam dat het geluid bar slecht is en ik qua stopwoorden nogal in de herhaling val. Vandaag zat ik te denken dat ik het gewoon toch ga plaatsen! Het is mijn eerste filmpje en ik moet gewoon alles nog afstemmen op welke camera ik gebruik en hoe ik het geluid zet.

Ik hoop dat ondanks het slechte geluid jullie het toch nog leuk vinden om te zien!

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Wendy

  Voor de eerste keer vind ik dat je het heel leuk gedaan hebt hoor! En hoe je het beste geluid krijgt, daar kom je gaande weg wel achter. Komt goed!

 • Nicole

  Wij gebruiken de goedemorgen haarlotion ook voor ons meisje…

 • Manon

  Leuk om de favorieten te zien van Senna! En je allereerste filmpje is erg leuk x

 • Gwen

  Zo slecht is het helemaal niet!!! Ik hoor niet eens een stopwoordje, niet anders dan dat je bent zeg maar 😉 Idd, het licht is niet optimaal en de camera moet iets hoger staan. En als ik nog iets moet zeggen: je houding. Je zit nu zeg maar iets naar rechts, draait een beetje vd camera af. Dat is jammer, maar voor een eerste keer, top! En de inhoud: leuk! Opzich niet iets nieuws (Weleda!), maar wel leuk 🙂 Ik heb filmangst, ik durf steeds niet haha!

 • Mandy

  Jeetje wat doe je dat relaxt voor de eerste keer! Goed gedaan hoor!! Ik doe het je niet na.

 • Evelien

  Super leuk en goed gedaan voor een eerste keer. Niks om onzeker over te zijn. Dat licht en geluid wordt vanzelf beter naarmate je het vaker doet.

 • Lonneke

  Je hebt het hartstikke goed gedaan! Leuk dat je de favorieten deed van Senna. Ik gebruik ook voor mijn dochtertje de haarlotion en parfum van Zwitzal. En Weleda gebruik ik ook regelmatig. Ik hoop dat Senna snel van zijn waterpokken af is. Ben al benieuwd naar je volgende filmpje. En oefening baart kunst. Door het te doen leer je.

 • Luuke

  Wat leuk dat je een filmpje hebt gemaakt! Voor de eerste keer deed je het erg goed 🙂
  Leuk om een keer de favorieten van Senna te laten zien, in plaats van jezelf :p

 • Rosanne

  Je doet het hartstikke goed hoor! En dat voor de eerste keer. De eerste keer zat ik echt verlegen te doen haha. liefs x

 • Kirsty

  Ik vind het een heel leuk filmpje hoor! Zeker voor de eerste keer doe je het erg goed 🙂 De belichting en het geluid kunnen misschien nog wel wat beter, maar ik denk dat als je daar wat mee gaat spelen je vanzelf ontdekt wat je fijn en mooi vindt 🙂 Wat sneu trouwens voor Senna dat hij de waterpokken heeft, hopelijk is hij snel weer beter!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat leuk, je eerste filmpje! Je doet het erg goed hoor 🙂 zeker mee doorgaan dus 😉

 • Beautydagboek

  Leuk om je eens in ‘bewegend beeld’ te zien! Zo’n eerste filmpje is altijd even spannend, maar je doet het goe hoor 🙂 Wij gebruiken hier ook Weleda haar- en bodyshampoo. Leuk om Senna’s favorieten te zien!

 • Tjuly

  Wauw dat heb je heel knap gedaan zeg.. Ik vind het echt super dat je het gewoon durft! Ik wil elke keer filmen, maar bij het idee dat ik moet gaan praten… Dan komt de paniek… 😉

  Tof.. erg leuk ook om eens te zien/horen wie je bent! Toch heel anders dan dat je alleen een foto ziet!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.