Eetdagboek met twee kinderen: ongezond eten
19 jan 2018 Lifestyle 0

Eetdagboek met twee kinderen: ongezond eten

Hoi! Zoals ik vorige week vertelde zal ik elke zaterdag een nieuwe video uploaden. Ik ga proberen om hier een beetje in te wisselen. De ene keer zal ik een vlog opnemen en de andere keer een boodschappenshoplog of in dit geval een eetdagboek! Ik moet weer even wennen aan het filmen van een eetdagboek want ik ben een aantal dingen vergeten die ik nog even in dit artikel zal beschrijven!

Wat ik bijvoorbeeld vergeet te filmen is het drinken tussendoor. Wij drinken eigenlijk nooit frisdrank en hebben overdag voor de kinderen thee en voor ons zelf koffie en thee.

Lees ook: eetdagboek 7 dagen avondeten

Als tussendoortje eten wij in de ochtend rond 10.00 uur fruit en in de middag rond 15.00 voor Sophia geschild fruit en voor Senna een snoepje of een koekje.

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.