Boodschappen Shoplog: ons weekmenu
11 okt 2017 Lifestyle 1

Boodschappen Shoplog: ons weekmenu

Om nu alweer een boodschappen shoplog op te nemen doe ik maar even niet 🙂 Wel leek het mij leuk om specifiek ons weekmenu in de vorm van boodschappen te laten zien. Het menu van deze week bevat zowel winter als zomer gerechten!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Doe jij ook mee met de winatie waarbij ik vier kaarten voor Disney On Ice weggeef?

Reacties

  • Manon

    Leuk om te zien! Het geeft mij altijd weer eens kort van moed om ook aan de slag te gaan. Sinds een paar weken maak ik weekmenu’s en kom nu weer beter en bewuster uit met wat we eten qua groente en gezonde en verantwoorde dingen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.