Drie product ergenissen #1
1 okt 2013 Lifestyle 19

Drie product ergenissen #1

Meestal gaan de producten waar ik niet tevreden over ben direct de kliko in. Toevallig had ik nog drie producten in huis waar ik echt niet vrolijk van word, dus laat ik deze vandaag graag aan je zien!

Rimmel mascara

Rimmel Mascara

Rimmel vind ik een prima merk. De foundations van Rimmel zijn erg fijn, en ook de nagellak! Maar de mascara.. wat een ellende zeg. Misschien dat het aan mij ligt hoor, maar het klontert aan alle kanten en ik krijg er geen mooiere wimpers van. Deze ervaring heb ik al eerder gehad met mascara van dit merk. Omdat ik deze heb gekregen wilde ik het toch maar weer eens proberen maar helaas Rimmel, jullie mascara doet het niet voor mij.

Kruidvat nachtcreme

Kruidvat Nachtcreme

Over de nachtcreme an sich kan ik echt niets negatiefs zeggen. Erg fijne nachtcreme, de geur, de substantie en ik heb ook nog het idee dat het echt wat doet voor mijn huid. Maar waarom waarom toch een potje?! Een tube werkt echt zo veel fijner en hygienischer. Ik heb het volgehouden om elke nacht voordat ik ging slapen met een spateltje dit product aan te brengen. Maar nu het potje leeg is ben ik er dan ook wel klaar mee. Ik koop niet meer. Tenzij het in een tube komt!! Dan ren ik naar de winkel want de creme is geweldig!

Derlon oogmake up remover

Derlon

Een tijd geleden toen mijn oog make up remover op was en ik toevallig in de supermarkt was nam ik deze mee. Nou lieve mensen, ik wil jullie waarschuwen laat het product maar lekker in de winkel staan. Het brandt in mijn ogen! Echt heel vervelend. Ik dacht dat het misschien aan mij lag en ik misschien overgevoelig zou zijn voor bepaalde bestanddelen. Dus liet ik het een vriendin proberen. Helaas heeft zij dezelfde ervaring. Skippen dus!

Over welk product ben jij niet tevreden?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

Reacties

 • Yvonne

  Wat jammer van de rimmel mascara! Ik heb er zelf geen ervaring mee.

 • Kim

  Die make-up remover vond ik ook irriterend!

 • beautybysandra

  Leuk artikel!

 • Mirjam - Jewelyz

  OH wat vervelend dat de makeup reiniger prikt in je ogen, lekker handig met het weghalen van mascara?!

  • Saskia Hardeman

   Ja precies niet handig nee 🙂

 • Tjuly

  hychienischer klopt niet 😉
  En zo’n remover klinkt echt heeel naar 🙁

  • Saskia Hardeman

   Dankje! Zal even aanpassen! Ik ben dyslectisch en deze fout maak ik altijd 🙁

   • Tjuly

    🙂 geeft niets hoor.. 😉 ik typ ook veel foutjes 😉

 • Kirsty

  Wat jammer dat de producten zo tegenvielen! Vooral de remover lijkt me heel naar.

 • Iscreambeauty

  Die mascara’s van Rimmel werken voor mij ook niet

 • Marije

  Goed om het ook eens te zeggen wanneer iets niet zo fijn is! T kan ook niet allemaal altijd maar rozengeur en manenschijn zijn natuurlijk 😉 Ik kan ook echt niet tegen de producten (en ik heb niet eens echt een gevoelige huid) van Derlon dus kan me ook helemaal vinden in je review 😉 X

  • Saskia Hardeman

   Goed om te horen 🙂 Ik kende Derlon eerst helemaal niet. Ik heb trouwens ook geen heel gevoelige huid, dus was al verbaasd.

 • me

  Dag- en nachtcrèmes in potjes gaan bij mij gewoon deel voor deel in een reispotje zodat je niet steeds met de vingers in de grote pot zit, werkt uitstekend. Mijn ergenis is de verkeerde wattenschijfjes hebben en die toch op moeten maken…je weet wel, die dingen die pluizen, uit elkaar vallen maar gewoon stug doorgebruiken hahaha

  • Saskia Hardeman

   Wat een goede tip om in kleine potjes te doen! Bedankt! En dat van de wattenschijfjes herken ik ook wel ja 🙂

 • Manon

  Jammer van de mascara.

 • Nicky

  Ik heb met alle drie geen ervaring, maar bedankt voor het meedelen. Het kan nooit de bedoeling zijn dat een oog make-up remover de ogen prikt.

 • Elke

  Wat jammer van die rimmel mascara, ik heb er zelf geen ervaringen mee. Maar nu weet ik dat ik me daarvoor geen mascara moet aanschaffen. En inderdaad die potjes altijd! Ze zouden het moeten verplichten om alles in een tube te stekken, dat is inderdaad vele handigere en hygiënischer. 🙂

 • Jana

  Dat is jammer!x

 • Lies

  De oogmake-up remover van Derlon heb ik ook gehad en bij mij begonnen mijn oogleden er helemaal van te branden. Ik heb hem ook maar één gebruikt en daarna heeft die staan te verstoffen tot ik hem uiteindelijk weg heb gegooid. Ik heb alleen tot nu toe gedacht dat het door mijn zeer gevoelige ogen kwam, maar dat was het dus schijnbaar niet haha.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv