Mijn favoriete winkels!
5 okt 2014 Lifestyle 36

Mijn favoriete winkels!

Bron Afbeelding

Zoals ik eerder heb verteld wonen wij in Ede. De laatste jaren zijn er steeds meer leuke winkels bijgekomen in ons centrum. Het is niet super groot maar er zijn in ieder geval genoeg winkels om leuke spulletjes te kunnen shoppen. Vandaag deel ik een aantal favoriete winkels! Lees je mee?

Soms vind ik het leuk om gewoon eens een middag bij ons naar het dorp te gaan gewoon om te kijken naar alle leuke spulletjes die te koop zijn. Hieronder een aantal van de winkels die ik vrijwel nooit oversla!

Kruidvat

Als eerste kan het Kruidvat echt niet ontbreken op mijn lijstje. Sowieso loop ik daar elke week wel even binnen. Ik koop daar regelmatig mijn huishoudspulletjes maar ook luiers en niet te vergeten neem ik altijd een kijkje bij de make-up. Ik vind de acties bij het Kruidvat altijd zo leuk en sla er regelmatig wat spulletjes in.

Douglas

Alhoewel ik een aantal jaren geleden liever naar de roze met zwarte concurrent ging, stap ik hier toch steeds vaker naar binnen. Het aanbod is groot en ik winkel er prettig. De webshop vind ik trouwens ook super, zeker omdat daar Mac te koop is!

garage

De Garage

Nee, dit is niet een garage waar ik mijn auto breng maar een winkel waar ik met name mijn spijkerbroeken koop. De garage is een winkel waar alleen merkkleding verkocht wordt zoals G-Star, Tommy Hilfiger en Replay. Er was een tijd dat ik vrijwel mijn meeste kleding hier kocht, tegenwoordig koop ik hier met name mijn spijkerbroeken en af en toe een leuk shirt.

H&M

Dit is een winkel waar ik steeds vaker naartoe ga. Met name voor basics kleding vind ik dit een leuke winkel. Ik koop hier bijvoorbeeld graag longsleeves en warme vesten. Ook koop ik hier ook heel graag kleding voor mijn zoontje. De kinderkleding vind ik er ontzettend leuk.

Bagels & Beans

Bagels & Beans

Deze mag natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Tussen het winkelen door moet er natuurlijk ook even geluncht worden of gewoon lekker een kopje koffie worden gedronken. Steeds vaker ga ik er ook als ik in de buurt ben snel even langs om een sapje to go te halen. Het drankje genaamd energie is mijn favoriet. Dit is een drankje met verschillende vruchtensappen, yoghurt en tarwegras, erg lekker!

De Tuinen

Hier haal ik heel graag mijn Clipper thee. Ik vind het ook altijd erg leuk om tussen de verzorgingsspulletjes te kijken. Ook koop ik hier graag producten van Weleda en producten van eigen merk zoals de Aloë Vera lijn.

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat jouw favoriete winkels in jouw dorp of stad zijn. Laat een reactie achter in de comments, ik ben erg benieuwd!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Nicetobeout

  Eens een keer lunchen bij Bagles & Beans is iets wat ik nog nooit gedaan heb maar nog altijd wil doen, het ziet er altijd zo lekker uit als ik dat bij anderen zie!

 • Amy

  Leuk om zo een inkijkje te krijgen in je shopping gewoontes. Grappig he, hoe voorkeuren veranderen door de tijd? Ik ging altijd naar Etos voor make-up, maar het laatste jaar ben ik Catrice addict geworden en ga ik vaker naar Kruidvat.

 • Petra

  Kruitvat is een heerlijke winkel. Maar ik kom ook graag bij de Hema en de Action. En voor kinderkleding slaag ik de laatste tijd goed bij WE.

 • Loes

  Wat leuk om zo even een kijkje in “jouw” winkelcentrum te nemen. Ik heb inderdaad ook van die winkelfases, geen idee waar dat van komt. Lekker om Bagels&Beans in de buurt te hebben!

 • Malou

  Wat een leuk artikel 🙂

  Ik hou ook echt van H&M!

 • Natascha

  We hebben wel een beetje dezelfde favo winkels 😉 Toch ga ik ook vaak naar de zwart/roze parfumerie 😉 Een vriendin van mij werkt daar en dan loop ik net even wat te makkelijk naar binnen.

 • Milou

  Fijne winkels, deze bezoek ik ook vaak als ik even het centrum in ga. De bagels en beans, daar ben ik jaloers op. Die hebben we hier niet helaas.

 • Petra

  wat leuk om dit artikel te lezen en zo even mee te kunnen kijken in je favoriete winkels…Zelf kom ik graag bij Dille en Kamille, Hema, en de winkel van Yves Rocher vind ik ook heel leuk…Op dat gebied is er in Utrecht een hele wereld voor mij opengegaan, zo veel verschillende en al die grote winkels…Elke keer als ik in het centrum kom ontdek ik toch weer nieuwe winkel(tjes)…

 • Daniëlle Springer

  Ik hoor altijd heel veel positieve verhalen over Bagels en Beans, maar ben er eigenlijk nog nooit geweest.

 • wellnewss

  Leuke winkels hebben ze bij jullie. Hier in Dieren is weinig te beleven, maar ga wel altijd even de Kruitvat binnen. Xx Laura

 • Beautydagboek

  De Kruidvat en H&M zijn ook mijn favoriete winkels! Wat leuk dat jullie daar een Bagels & Beans hebben, de broodjes en de high tea zijn daar zo lekker 🙂

 • Maroussia

  Wat een leuke winkels! Ik houd heel er van de Bershka en Lush 🙂 x

 • Linda

  Wat klinkt de garage toch leuk 🙂 ben wat dat betreft ook echt een jeans meisje. De winkels die ik in mijn stad graag bezoek zijn de Vila, WE, Douglas of Ici Paris en The Body Shop. Verder is het wel goed dat er geen Beijenkorf of Zara bij mij in de stad zit 🙂

 • Marion

  Hé wat grappig, ik werk in Ede. Als ik naar het Kruidvat ga, dan doe ik dat zeker in Ede en niet hier in Wageningen. Wat een verschil is dat zeg! Hier hebben ze echt maar twee gangpaden en dan nog staan er stellingen in het gangpad. Drama! Ede is mooi ruim. Ik ga ook heel erg graag naar de Hema, maar dat doe ik dan weer liever hier in Wageningen omdat we hier twee verdiepingen hebben. De Tuinen kom ik ook graag. Leuk om te lezen!

 • Sophia

  Douglas & de Tuinen zijn ook een van mijn favorieten winkels! Leuk om dit zo te lezen!

 • saarenzo

  Leuke winkels. Ik heb gelijk trek gekregen in zo’n heerlijke bagel van Bagels & Beans, haha!

 • Donna Luisa

  Fijne winkels! Alleen de Garage ken ik niet 🙂

 • Nathalie

  Allemaal leuke winkels

 • Teddy

  Wat leuk om te lezen wat jouw favorieten zijn!

 • manon

  Leuk om te lezen!!!

 • Mariëlle

  Ik ken alleen de garage niet, maar verder zijn het echt geweldige winkels <3

 • Cheyenne

  Ik koop mijn basics steeds vaker in C&A, hier ben ik erg tevreden over!

 • Nesrin

  Kruidvat is altijd leuk, maar wel iets te druk naar mijn mening. Etos is wat rustiger en netter.

  Ik vind de Bijenkorf erg leuk. Jammer dat ie weg is uit Arnhem.

 • Iris

  Bagels&Beans is ook mijn favoriet! Van de Hema wordt ik ook erg blij.

 • Kim

  Leuk artikel! Bij de tuinen koop ik ook graag Weleda producten. 🙂

 • Chinouk

  Leuk zeg! Ik werk zelf bij de “roze met zwarte” concurrent van Douglas, hihi dus dat is sowieso mijn favoriete parfumerie! Maar ik kan Douglas waarderen vanwege hun fijne webshop! Kruidvat vind ik heel fijn vanwege hun Catrice & Essence make-up, maar ook hun eigen merk heeft een enkel pareltje. Etos heb ik vroeger gewerkt, ik vind hun acties iets beter dan die van ’t Kruidvat en omdat ik de winkel ken kan ik alles snel vinden haha. Lush vind ik het fijnste voor mijn bad producten, Rituals/TBS wissel ik af met scrubs en soms een enkele douchefoam. Ach, ik haal mijn producten overal en nergens hahaha! Oh, maar mijn kleding kast is wel 75% H&M!

 • Vicky

  Leuk ideetje om eens je favoriete winkels met ons te delen. Kruitvat is ook favoriet van mij 🙂

 • Miss Happinez

  Ik vind Bagels & Beans ook echt heel leuk!

 • Kirsty

  Leuke winkels! Veel winkels vind ik zelf ook erg leuk zoals Kruidvat, Douglas. H&M en de Tuinen!

 • Isabel Cristina

  Wat leuk om te lezen, ik bezoek bijna dezelfde winkels. De h&m heeft echt zulke leuke spullen voor kinderen. Elke keer als een nieuwe h&m blad op de deurmat valt moet ik even kijken naar die schattige kinderkleding. In mijn dorp valt niet echt te shoppen, de enige winkel die wij hebben is de AH, niet heel spectaculair.. 😉

 • Eva Realitijd

  Leuk artikel! Hadden ze maar Douglas in België, pfff

 • Manon

  Kruidvat is ook voor mij een vaste spot in Eindhoven! Ik hou ook echt onwijs van die leuke budget winkeltjes.
  Leuke post 🙂

 • Eilish (artisticstateofmind)

  Ik ben nog nooit in de bagel & beans geweest.. oeps. Maar hier is die ook weg 🙁

 • Madeleine

  Fijne winkels! Ik ben dol op Kruidvat en H&M (vooral online). 🙂 Kruidvat heeft altijd fijne acties!

 • Whitney

  Ede is echt gezellig, kom er ook nog eens. Ik woon echt in een dorp, met aardig wat winkels. Kruidvat is echt me top winkel! En daarnaast kleine boetiekjes die alleen hier zijn 🙂

 • Babs

  Dat is leuk, ik ben een keer bij EffE Anders geweest voor een Ladies Night. Tiel ligt niet zo ver van Ede en mijn schoonouders wonen in Heelsum. Ede is best een leuke stad!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.