Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette & Look
23 jul 2015 Beauty Make up 11

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette & Look

Naast dat ik geweldig enthousiast ben over de gezichtsverzorging van Dr. Hauschka, ben ik ook groot fan van de make-up producten van dit merk. Onlangs ontving ik deze Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette. Het palette bevat mooie aardetinten waar ik erg blij van werd. En waar ik misschien nog wel enthousiaster van werd is het bijgevoegde kwastje! Laten we snel verder kijken!

Of je nu gaat voor een Nude-look, een ‘Rode Loper’-look, Smokey Eyes of gewoon een alledaagse look,  met deze vier kleuren van het Eyeshadow Palet kies je moeiteloos voor een natuurlijke  of voor een uitbundige avondlook – zowel voor je oogleden als wenkbrauwen.

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow

Verpakking

Het palette zit in een mooi donkerblauw doosje verpakt met daarop het logo van Dr. Hauschka. De verpakkingen van dit merk vind ik altijd erg mooi en strak vormgegeven. De verpakking van het palette zelf is goudkleurig. Bij het opendoen van het palette stralen de mooie nude kleuren mij tegemoet. Spreekwoordelijk stralen; want de kleuren zijn mat. Matte kleuren is typisch iets waar je van moet houden en zelf ben ik er dol op!

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow

Kwastje

Ook het kwastje valt mij direct op. In veel paletten kom ik sponsapplicators tegen. Zelf gebruik ik deze nooit en kijk ik er daarom ook niet naar om. Ik vond het dan ook erg leuk om nu eens een echt kwastje (gemaakt van ponyhaar) tegen te komen! Heel veel pluspunten voor Dr. Hauschka!

Met de nieuwe dubbelzijdige penseel van echt ponyhaar kun je met de ene kant de oogschaduw aanbrengen en met de andere kant de wenkbrauwen accentueren.

Het kwastje heb ik natuurlijk goed uitgeprobeerd en ik kan vertellen dat het prettig in gebruik is. Zelf gebruik ik de schuine kant vrijwel niet, maar het is altijd handig om deze als back up te hebben!

Hauschka

Kleuren & Swatches

Het palette bevat vier kleuren genaamd van links naar rechts: Sand, Light Brown, Soft Grey, Anthracite. Precies kleuren die ik zelf heel erg graag dagelijks gebruik. Fijn aan dit palette vind ik ook de matte highlighter! De swatches zijn erg gepigmenteerd en mooi. Wel is voor een extra mooi resultaat een oogschaduwbasis aan te raden. Mocht je overigens meer willen lezen over de ingredienten: klik.

look

Look

Op bovenstaande foto zie je een dagelijkse look die ik graag draag. De highlighter (Sand) gebruik ik onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Light Brown gebruik ik over het hele ooglid. In de crease draag ik Soft Grey en in de outer v de kleur Antracite. Onder het oog heb ik nog een lijntje gezet met de kleur Soft Grey.

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow

Conclusie

Mij kan je niet blijer maken dan met dit soort kleurtjes. Dat dan ook nog een van mijn favoriete merken zo’n mooi palette heeft is natuurlijk helemaal fijn. De kleuren zijn makkelijk in gebruik en erg mooi. Wel moet de allerdonkerste kleur (Anthracite) heel erg goed uitgeblend worden om vlekken te voorkomen. Als ik snel een look wil maken sla ik deze dan ook over omdat het net ietsjes meer tijd nodig heeft. Daarnaast vind ik het een erg mooie kleur voor voornamelijk een avondlook. Ja, ik ben er heel erg blij mee en stiekem hoop ik dat Dr. Hauschka met nog meer van dit soort prachtige palettes komt!

De prijs van het palette is € 28,95 Verkrijgbaar in winkels voor natuurlijke voeding, reformhuizen, winkels voor natuurlijke cosmetica. Apotheken, de Bijenkorf (NL) en bij Dr.Hauschka Therapeuten, die erkend zijn als verkooppunt.

Wat vind jij van dit palette? Houd jij ook van dit soort kleuren?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat een product welke is opgestuurd ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • debby

  Oh wat een prachtig palette zeg. Dit is ook zeker een palette voor mij.

 • Marijke - de beste versie van jezelf

  Vooral dat kwastje en de 3 lichtste tinten zien er goed uit. Ik vind de swatch van de donkerste kleur er vlekkerig uit zien en ik begrijp dat hij op het oog ook snel vlekt.. Jammer! Maar fijn dat jij er zo blij mee bent.

 • Joy

  Wat een mooi palette, ik vind vooral de 3 lichte kleuren erg mooi!

 • beautifulday4makeup

  Ik vind dat het er erg leuk uitziet. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd

 • Lifesabout

  Ziet er zeker heel mooi uit! Wist niet dat het merk ook make-up had!

 • Fashion meets Beauty

  Ik draag het liefst matte en neutrale tinten dus dit is een palette naar mijn hart <3

 • Jana

  Matte kleuren vind ik persoonlijk het mooist dus voor mij is dit palette een dikke yay! 🙂

 • Natascha

  Ik heb geloof ik nog nooit een product van dit merk gehad dat ik niet fijn vond 🙂 Ook dit palette ziet er weer prima uit, lekker basic en altijd goed 🙂

 • Chahrazad

  Wat een mooie palette!

 • Benella

  Mooie foto’s, en verassend dat je zo’n mooie look kunt maken met slechts vier kleuren.

 • Christel

  Deze staat al lang op mijn lijstje. Blij te horen dat jij er enthousiast over bent. Ik vind dit ook mooie kleuren. En als ik mijn stash bekijk komen deze kleuren vaak terug. Maar je hebt nooit genoeg van deze kleuren, want er is altijd toch iets verschillend. 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.