Dit worden de populairste jongensnamen in 2018!
3 jan 2018 Mama Zwangerschap 4

Dit worden de populairste jongensnamen in 2018!

Onlangs kwam de populairste meisjesnamen voor het komende jaar al online. En nu is het natuurlijk ook tijd voor de populairste jongensnamen in 2018! Ook zo nieuwsgierig naar welke namen er het komend jaar veel gegeven zal gaan worden aan jongens? Of misschien nog op zoek naar een mooie jongensnaam? Kijk snel verder!

Hipdesign deed een onderzoek naar de populairste namen voor jongens in het aankomende jaar. De naam Mees stond niet eerder in de Top 10 van populairste jongensnamen, maar is al jaren een naam die veel wordt gegeven. In 2016 werden er in totaal 541 jongetjes Mees genoemd. Hiermee eindigde de naam op nummer 12. Aankomend jaar zal deze naam nog meer gegeven worden en zal Mees op 1 eindigen. HipDesign onderzocht ook de namen die zullen stijgen in populariteit, en zag dat vooral Dex, Vince en Hugo namen zijn die steeds meer worden gegeven. Deze namen komen in 2018 nog niet de Top 10 binnen, maar wellicht zal dit volgend jaar wel het geval zijn.

Populairste jongensnamen 2018

1. Mees

2. Noah

3. Sem

4. Daan

5. Finn

6. Bram

7. Levi

8. Jesse

9. Luuk

10. Julian

Zoals ik eerder al eens in een video vertelde (lees: babynamen) vind ik zelf Levi heel erg mooi voor een jongen. De naam Bram had ik niet verwacht en de naam Finn eigenlijk ook niet, maar ik vind dat wel een erg leuke naam.

Wat vind jij van deze jongensnamen? Zit jouw favoriet er ook tussen en had je deze namen verwacht?

Reacties

 • Felicia

  leuk om te lezen dit 🙂
  ik had zeker bram ook niet verwacht maar ik hoor hem wel weer steeds vaker
  maar snap dat zelf niet zo goed haha maar ag smaken verschillen.
  ik heb 3 prinsesjes en een zoontje
  ik vind levi zelf niet zo leuke naam er heten hier wel veel jongetjes met deze naam
  ook veel op de school vam onze meisjes .
  fin vind ik ook niks .
  een jongensnaam dan ben ik zelf meer van de lange jongensnamen zoals lutiano
  helaas lagen wij wat betreft jongensnamen erg ver van elkaar totaal verschillende smaken
  nu heb ik de naam voor ons tweede meisje verzonnen en de naam jasmijn voor ons derde meisje terwijl hij de voorkeur voor luna had
  dus vond ik het nu wel zo eerlijk dat ik mijn man liet kiezen natuurlijk wel.met een naam die ik niet helemaal niks vind haha
  het werd uiteindelijk lysem dus inplaats van sem
  een naam die eerlijk gezegd nooit in mijn hoofd zou zijn opgekomen voor een jongetje maar ja ik kon er mee leven haha
  mijn man helemaal blij het is tenslotte ook zijn zoontje 🙂

 • Felicia

  en je spreekt de naam uit als liesem 🙂

 • Laura | I scream beauty

  Ik had dit lijstje wel verwacht! De naam die wij in gedachten hebben (baby komt in mei) staat er gelukkig niet tussen!

 • Laura | I scream beauty

  Ik had dit lijstje wel verwacht! De naam die wij in gedachten hebben (baby komt in mei) staat er gelukkig niet tussen! Haha
  Onlangs geplaatst door Laura | I scream beauty: Mijn 3 meest gedragen parfums

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv