Babynamen: Hoe mijn kinderen anders geheten zouden hebben
25 okt 2017 Lifestyle Mama 8

Babynamen: Hoe mijn kinderen anders geheten zouden hebben

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben mijn zoon en dochter de naam Senna en Sophia gekregen. Vaak krijg en kreeg ik de vraag hoe onze kinderen geheten zouden hebben wanneer zij deze namen niet gekregen zouden hebben. Dit ga ik je vandaag vertellen!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn videoโ€™s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Romy

  Wat leuk dat je hier een video over hebt gemaakt! Ik heb al jarenlang een echte namentik en vind het altijd erg leuk om te horen hoe mensen aan een bepaalde naam zijn gekomen. Vooral Sophia vind ik een erg mooie naam! Ik vind Sophie zelf ook een hele mooie meisjesnaam en heb daarnaast nogal een zwak voor bloemennamen, zoals Jasmijn, Flora en Roos. Voor jongens vind ik korte stoere namen leuk, bijvoorbeeld Milan, Tijmen en Niels.
  Onlangs geplaatst door Romy: Blijheid | 25 piepkleine dingen om naar uit te zien

 • Xiomara

  Super leuk !

  Vind de namen heel mooi en op een manier de namen die je allemaal verder benoem vind ik er ook allemaal bij passen .. Weet niet zo goed hoe ik dat moet uitleggen ๐Ÿ˜‚

  Wij hadden afgesproken bij onze oudste als het een meisje werd zou het met x beginnen omdat ik xiomara heet en een jongen met de j want mijn man heet Jurgen
  En het werd een meisje๐Ÿ˜ dus wij hebben haar xavannah genoemd .. ( eigenlijk gewoon savannah alleen dan met de x )
  Toen ik weer zwanger mocht worden had mijn man het snel door en die zei jongen of meisje allebei met de j ๐Ÿ˜‚
  Het is een meisje geworden en ze heet jesmay
  Ook hebben ze bij ons meerdere namen
  Xavannah is naar haar oma’s vernoemd en jesmay naar haar overgroot oma’s ik vond dat wel heel speciaal omdat te kunnen en mogen doen

 • Krystle

  De naam voor je kindje vind ik zo lastig. Vooral voor jongens. Wij houden van korte en stoere namen. Nu hebben we 3 jongens en is mijn inspiratie echt op haha. We laten het dus bij 3 ๐Ÿ˜‰
  Onlangs geplaatst door Krystle: Herfst uiltjes

 • Iris

  Het zijn erg mooie namen. Inderdaad ook niet heel veelvoorkomend/doorsnee.

 • Rowan

  Vind dat beide kinderen mooie namen hebben! Senna vind ik geweldig voor een meisje maar helaas heet iemand al zo in mijn omgeving.

  Mijn dochters hebben alle 3 een unisex naam. Ik hou ervan! Ze heten Lauren, Eden & Yaรซl.

  Onze 3e dochter wilde ik graag Robbin noemen maar dat vond mijn man niks helaas. Ik vind hem nog steeds heel leuk.

 • Nancy

  Mijn kinderen heten Luna (spreek je uit als Luuna) en Maro. Luna heb ik uit het boek komt een vrouw bij de dokter. Vond het zo mooi dat hun dochter een rode draad door het verhaal was zo onschuldig niet wetende wat er allemaal aan de hand was.
  Mijn kinderen heten Engel met de achternaam. Ik ben toen op personen gaan zoeken met die achternaam. Toen kwam ik bij Maro Engel uit dit is een Duitse autocoureur die in Monaco woont. Als je iemand weet die zo heet klopt het totale plaatje. Als ik nog 2 dochters had gehad dan hadden ze Luna Sterre en Fay geheten. Dat klonk zo leuk met als achternaam Engel ๐Ÿ˜

 • Nadine

  Olivia en Levi vind ik ook prachtig!!
  Maar Sophia en Senna zijn top! En de namen passen heel goed bij de kindjes.
  Ik ben zelf ook wel fan van langere namen zoals: Olivia, Solane en Valerie.
  Maar toch gaat mijn voorkeur vaker uit naar kortere namen: Liv, Nova, Lune, Liam, Finn, Noah

 • felicia

  Leuke video en mooi uitgelegd
  mooi dat jullie alletwee zo eens waren over de naam Sophia . Ik vind Sophia wel een mooie naam zacht .zie daar een braaf lief meisje voor me als ik aan die naam denk.
  persoonlijk is het geen naam die ik mijn dochtertje zou geven maar wel mooi om bij een ander te horen. Senna moest ik in het begin aan wennen dacht ook eerst dat het een meisjesnaam is maar het kan inderdaad ook prima voor een jongen
  maar ook geen naam die op mijn lijsje zou staan.
  en senna betekent in de taal van mijn man 1 jaar dus dat had zoizo.niet gegaan. Hij komt.uit syrie
  ons oudste dochtertje heet jara maar wij hebben er voor gekozen eigenlijk ik om het zo te schrijven Yara. Mijn man kwam met deze naam had hij uit een liedje toen had ik de naam nog nooit eerder gehoord .nu hoor je hem vaker.
  ik dacht aan de naam jasmijn maar mijn man voelde daar toen niet zo veel bij hij wilde iets meer bijzonders voor het eerste kindje
  toen hij met yara kwam vond ik de naam eerst wat kort maar al gauw ging ik akkoord
  ik vond en vind het nog steeds een mooie leuke vlotte naam. En past ook echt bij haar ๐Ÿ™‚
  Ons tweede dochtertje wilde mijn man heel graag luna noemen maar ik vond het op de een of andere manier niet passen bij ons meisje gevoelsmatig natuurlijk want ze was nog niet geboren.
  ik had melody en de naam van de middelste zus van mijn man mijn man vond melody niet mooier dan Luna hij kreeg luna maar niet uit zijn hoofd
  En de naam van zijn eigen zus vond hij maar niks om te geven aan zijn dochter.
  Ik bleef ook volhouden eb uiteindelijk werd het lamijra de naam van zijn middelste zus
  ik was er blij mee.
  bij ons derde dochtertje had ik veel namen Shirly uitgesproken als Shurly . Ilona vanessa
  roza jasmijn sjemene .
  geen van deze namen vond hij mooi of leuk.
  hij vond shirly wat ordinair overkomen terwijl ik het een mooie naam vond voor ons meisje .en nog vind ik het een mooie naam. Weer kwam luna in zijn hoofd. ook al vind en vond ik luna geen lelijke naam toch voelde de naam niet goed genoeg.
  na lang erover te denken en praten samen werd het uiteindelijk jasmijn de naam die ik altijd al mooi vond eigenlijk al als kind .
  En bij ons vierde kindje een jongetje werd het echt heel moeilijk want wij liggen zo ver uit elkaar met jongensnamen pfff dat viel niet mee
  ik vind en vond namen leuk als Nick Delano
  hij vind dat vreselijke namen.
  uiteindelijk heb ik maar de naam gegeven aan ons jongetje die hij heel mooi vond en dat is Wisem dus inplaats van sem Wisem uitgesproken als Wiesem.
  ik vond het ook iets spesiaals hebben dat mijn man de naam koos voor ons jongetje want ik heb hem 2 keer zijn naam luna weg geveegd om het maar zo te noemem. De naam betekent een medalje gewonnen met eer .

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv