Dankbaarheidslijstje
11 nov 2016 Lifestyle 30

Dankbaarheidslijstje

Een paar jaar geleden stonden de blogs vol met dankbaarheidslijstjes en was het een hot item. Nog niet zo heel lang geleden schreef ik het artikel hier ben ik dankbaar voor. Dit keer een dankbaarheidslijstje met meer de normale dagelijkse en random dingen waar ik dankbaar voor ben!

De ontwikkeling van Sophia

Mijn lieve kleine baby is inmiddels een dreumes die het huis door loopt, klimt en klautert. Wat een heerlijk meisje is het toch. Zo vrolijk en blij, elke ochtend dat ik haar uit bed haal geeft mij een heel gelukkig en warm gevoel.

Sophia die kusjes geeft

Hoort natuurlijk bij haar ontwikkeling, maar dit vind ik zó leuk dat het natuurlijk even apart benoemd moet worden . Opeens begon ze zelf kusjes te geven en wanneer ik nu ook vraag aan haar om een kusje, komt zij deze brengen. Zó cute!

Senna die lekker speelt

Senna kan heel fijn en goed zelf spelen. Dat heeft hij altijd gekund alleen heeft hij heel soms van die momenten dat hij het lastig vindt. Dan moet hij echt aangespoord worden, maar als hij dan eenmaal speelt doet hij het zo leuk, daar ben ik trots op.

Blije kinderen

Blije kinderen, blije mama zeggen ze weleens. En dat is natuurlijk ook ergens zo. Wanneer mijn kinderen goed in hun vel zitten voel ik mij natuurlijk automatisch ook goed. Vooral die vrolijke snoetjes maken mij dankbaar en blij.

Samen activiteiten ondernemen

Samen activiteiten nemen als gezin is natuurlijk heel fijn om te doen. Er staan wat leuke events op de planning waar ik samen met mijn gezin naartoe kan. Echt zó leuk en gezellig vind ik dat. Ook staan er wat dingen voor Vincent en mij alleen op de planning. Zo gaan we binnenkort samen naar een event en zijn wij uitgenodigd om in een mooi restaurant te komen eten, fijn om dit zo samen te mogen en kunnen doen .

Fulltime bloggen

Toen ik begon met bloggen had ik nooit kunnen bedenken dat het zo goed zou gaan dat ik fulltime zou kunnen gaan bloggen. Dat is toch wel echt een droom die uitkomt hoor! Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag doen en dat het gewoon kan.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo mijn lijstje eens te lezen. Waar ben jij dankbaar voor? Ik lees het heel graag terug in de comments!

Doe jij ook mee met de Baby Born winactie?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Wat een mooi lijstje. Ik ben eigenlijk ook dankbaar voor de dingen die jij opnoemt. Ik ben ook vooral dankbaar dat ik hier mag leven.

 • Josan

  Ik ben dankbaar dat ik gezond ben en mijn kinderen bij mij heb. We voldoende eten hebben en met dit koude natte weer binnen kunnen slapen. Heel basaal maar dat is niet eens iedereen op de wereld gegeven.

 • Leonie van Mil

  Kusjes, knuffels en een blij kind!! Ook allemaal dankbaar voor 🙂

 • Nicole

  Ik ben heel dankbaar dat ik weer zwanger heb mogen worden en dat ik heel tof werk heb gevonden!

 • Simone

  Mooi lijstje! Lief he die kusjes, mijn dochtertje doet dat ook 😉

 • Sandra

  Ah wat leuk! Ik ben dankbaar voor de familie en vrienden om me heen.

 • Romy

  Wat mooi om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent! Ik vind het een prachtig lijstje!
  Zelf ben ik dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in mijn leven: studie, werk, stages. Het is heel bijzonder wat er allemaal mogelijk is als je het echt wilt.

  • Saskia Hardeman

   Mooi dat je dit opnoemt, is ook zo, ik ben ook heel dankbaar voor al die dingen die soms zo vanzelfsprekend lijken.

 • Irma

  Als je dochtertje (of zoon natuurlijk) kusjes komt brengen in zo’n geluksmomentje he! Heerlijk vind ik dat… wist niet dat ik daar zo van zou kunnen genieten. Een pracht lijstje om bij stil te staan, de wereld gaat al veel te snel en heeft veel haast, geniet!

 • Merel

  Mooi om te lezen, werd er helemaal blij van!
  Ik deel hem morgen in mijn favorietenlijstje van afgelopen week 🙂

 • Els

  Wat een leuk lijstje! Fulltime bloggen is wel echt leuk :-). Misschien ook ooit voor mij…

  • Saskia Hardeman

   Ja fulltime bloggen is heerlijk, jij zou het verdienen hoor, ik kijk altijd mijn ogen uit op jouw blog hihi.

 • alexa

  ahh wat een prachtig lijstje en wat leuk dat je kinderen hier zo mooi in betrokken worden!! ik geloof zeker wel dat je een blije mama bent al is het ntuurlijk soms wel lastig!
  Onlangs geplaatst door alexa: Noë Antwerp

 • Loes Johanna

  Wat mooi om bij stil te staan! Ik ben dankbaar voor mijn zwangerschap die tot nu toe goed verloopt, en dat het met mij elke dag een beetje beter gaat (waar ik hard voor moet werken). <3
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Zwanger: week 22

  • Saskia Hardeman

   Wat fijn dat het elke dag een beetje beter mag gaan, ik hoop oprecht dat dit doorzet en je kan blijven genieten.

 • MamaIssues.nl

  Mooi lijstje!!
  Ik word iedere ochtend enorm blij als ik mijn kleine ventje uit bed haal en een grote lach krijg😍

 • Lieke - Life As Lieke

  Wat een leuk lijstje, fijne dingen 🙂
  Onlangs geplaatst door Lieke – Life As Lieke: Dingen waar ik blij van word #7

 • Jessica

  Fijn lijstje. Heerlijk hé om samen dingen te kunnen ondernemen.
  Onlangs geplaatst door Jessica: Tuin verbouwing, eindelijk naar wens

 • Iris

  Ik ben heel dankbaar voor iedere zonnestraal die door de wolken en de regen heen schijnt, voor mijn lieve vrienden, het feit dat ik me geen zorgen hoef te maken over voedsel of onderdak… Best veel eigenlijk.

  • Saskia Hardeman

   Mooi Iris, elke zonnestraal is er ook zeker een om heel dankbaar voor te zijn 😘

 • Joyce

  Ik ben dankbaar voor mijn prachtige gezin. Dat wij 2 gezonde kindjes hebben mogen krijgen nadat wij dachten dat dit ons niet gegund was. Voor mijn familie, in het bijzonder mijn lieve ouders. Zonder hen zou ik het een stuk moeilijker hebben. Ik ben chronisch ziek en mijn man werkt veel in het buitenland waardoor ik er grotendeels alleen voor sta doordeweek. Ik werk 2 dagen (dat is voor mij al heel veel met mijn ziekte) en moet daarnaast vrijwel alleen voor de kinderen en het huishouden zorgen doordeweeks. Mijn ouders zijn er altijd voor me wanneer ik dit niet alleen aankan, en dat is de laatste tijd best vaak. En als ik mijn kinderen lief zie spelen samen of alleen, als mijn dochter mij vertelt dat ze mij lief vindt, als ik mijn zoontje uit zijn ledikantje haal en hij lacht naar me dan ben ik de gelukkigste op aarde! Allemaal dingen waar ik dankbaar voor ben.

  • Saskia Hardeman

   Wat mooi omschreven Joyce en wat een prachtige dingen om dankbaar voor te zijn. Ik vind het bijzonder hoe mooi je schrijft over je chronische ziekte en hoe je ondanks dit toch doorzet 😘

 • Kirsten

  Die kusjes herken ik echt van bij Lenne.. Daar ben ik ook dankbaar voor.. & ook omdat zowel mijn man en ik een goede job hebben waardoor we niets tekort komen.
  Onlangs geplaatst door Kirsten: Klaarzetten voor de Sint

  • Saskia Hardeman

   Ja fantastisch he die kusjes. Ja inderdaad een mooie baan is ook iets om heel erg dankbaar voor te zijn en ook goed om bij stil te staan.

 • Lifeaholic.nl

  Oah wat een mooi lijstje! Geniet er maar lekker van ❤️😘

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv