Budget Peuter Outfit (nieuwe collectie Zeeman)
25 jul 2017 Kinderen Mama 27

Budget Peuter Outfit (nieuwe collectie Zeeman)

Zoals ik wel vaker vertel op mijn blog houd ik heel erg van de combinatie budget samen met de wat duurdere merken. Voor allebei mijn kinderen betekent dit dat zij zowel goedkope items in de kledingkast hebben hangen als de wat duurdere items. Wat ik zo leuk vind is dat het eerder vaak moeilijk was om leuke goedkope kleding te vinden maar dat het tegenwoordig steeds makkelijker is! Sterker nog: ik moet soms echt moeite doen om niet met een heleboel thuis te komen.

Altijd als ik bij mijn ouders ben kan ik het niet laten om even een kijkje te gaan nemen bij de Zeeman. Deze winkel is namelijk bij hen om de hoek en ik vind het zo leuk om af en toe even de collectie te bekijken! Het valt mij op dat de kleding steeds leuker wordt, eigenlijk ben ik zelfs heel enthousiast! De nieuwe collectie die nu in de winkel hangt ziet er super uit en als ik de folder moet geloven komt er nog heel veel leuks aan!

kinder outfit

Voor Sophia kocht ik onder andere bovenstaand setje. Het staat haar zo ontzettend leuk en lief dat ik direct mijn camera pakte en foto’s maakte voor dit artikel. De felle kleur van de rok is een kleur die veel terugkomt in de collectie. De rok heeft een erg mooie pasvorm, is gemaakt van tule, en loopt wijd uit. Deze rok is ook in het zwart verkrijgbaar. Ik heb zelf ontzettend getwijfeld en de zwarte laten hangen omdat Sophia aardig wat kleding heeft. Heel misschien ga ik toch nog terug ๐Ÿ™‚ De rok is verkrijgbaar van maat 68 tot 86 en kost โ‚ฌ 3,99.

Het shirt is er een waar ik in eerste instantie niet heel erg enthousiast van wordt, maar welke ik in combinatie met de rok echt fantastisch vind! Het is een grijs shirt met de opdruk van een hart met glitters. Zรณ leuk! Ik heb er voor gekozen om het shirt in de rok te dragen omdat ik dit zelf altijd erg leuk vind, maar er kan ook voor gekozen worden om het shirt los te laten hangen. Ook het shirt is verkrijgbaar van maat 68 tot maar 86 en kost โ‚ฌ 2,99.

Omdat ik het altijd mooi vind om foto’s te maken zonder schoentjes heeft Sophia deze niet aan. Wanneer ik met haar de deur uit zou gaan zouden witte all stars heel erg goed bij deze outfit passen. Ook zouden slippertjes er goed en leuk onder staan ๐Ÿ™‚

Wat vinden jullie van deze outfit? Vinden jullie de kleertjes van de Zeeman voor kinderen ook zo leuk?

Reacties

 • Frank

  Wat een leuk schattig outfit! Mijn vrouw loopt regelmatig de zeeman binnen in het dorp om te kijken voor spullen voor onze zoon en ik sta er voorsteld van dat ze zo vaak handige maar ook leuk kleding weet te scoren! ๐Ÿ–’
  Onlangs geplaatst door Frank: Het huwelijksaanzoek

 • Stefanie

  Wat een schattige outfit! Zeeman heeft inderdaad leuke kleertjes, vooral voor de nog kleinere kindjes.
  Merk wel dat nu mijn dochters groter worden ik steeds minder vaak goed kan slagen bij de Zeeman.
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Combinatie groep 2/3 op de basisschool

  • Saskia Hardeman

   Ja, dat herken ik wel. Voor Senna vind ik het ook heel lastig om daar iets leuks te vinden.

 • Mathiske -geluk in een rompertje -

  Ik vind het een super leuke outfit. Zeeman heeft echt leuke dingen! De rok is echt schattig
  Onlangs geplaatst door Mathiske -geluk in een rompertje -: Anderhalf jaar bloggen| Durf ik mezelf ondertussen een blogger te noemen? ๐Ÿ˜‰

 • Myrthe

  Ohh wat leuk!!! Ik moet dus ook even naar de Zeeman ๐Ÿ˜„

 • Randy

  Heel leuk!! Tis dat mijn meisje maat 110 heeft, maar anders… rennen! Zo’n rokje heeft ze iig wel in de kast liggen, in twee kleuren hihi

  • Saskia Hardeman

   Haha, ja dit soort rokjes zijn er indd wel genoeg. Ik zag ze gisteren ook nog bij de Hema hangen in een andere kleur, zo snoezig.

 • Paula

  Echt heel leuk! Helaas zit Mare ook al in de grotere maatjes en vaak is die collectie net minder leuk bij zeeman ๐Ÿ˜“

  • Saskia Hardeman

   Jammer is dat he, voor mijn zoontje hebben ze ook niet zo veel leuks helaas.

 • Marjolein

  Ik vind het ook echt een schattige outfit! Ik vind het altijd wel jammer dat het er na 1 of 2 keer wassen vaak al minder uit ziet. Daarom wissel ik ook graag af met duurdere merken. Voor het kinderdagverblijf kies ik sneller de zeeman kleertjes.

  • Saskia Hardeman

   Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar of het mooi blijft na het wassen. Wij wisselen ook met veel merkkleding af.

 • Mathilde

  Super leuk!! Na de vakantie gelijk even voor James kijken:)

 • Rory

  Jaaaaaa, ze hebben geweldig leuke kleertjes. Helemaal mee eens. Prachtige foto’s heb je weer gemaakt Saskia! Een setje wat ik zo ook voor Mila zou willen meenemen. Alleen zit zij nu in een heel andere maat ๐Ÿ™ Maar ook voor oudere kindjes hebben ze echt hele leuke dessins, stofjes en accessoires (Mila zit nog steeds in de Frozen-fase, dus ik kan mijn lol op).
  Onlangs geplaatst door Rory: Ineens raakt het mij. Ik word nu toch echt ouder โ€ฆ

  • Saskia Hardeman

   Hahaha Rory, dan kan jij inderdaad je lol op! Ik zag bij de Zeeman heel veel knipjes van Frozen ๐Ÿ™‚

 • Stefanie

  Erg lief! Staat der zo leuk! Hier na drie jongens een dochter.. dus ik heb net ook de halve zeeman leeg gekocht! Zo ontzettend leuk allemaal!

  • Saskia Hardeman

   Hahaha dat kan ik mij indenken na drie jongens ๐Ÿ™‚ Er ging na het krijgen van mijn dochter een wereld voor mij open wat kleding betreft!

 • Joyce

  Leuke outfit, ik zelf ben niet zo van de felle kleuren….maar het begint te komen. De rok in het zwart lijkt me dan ook erg leuk.

 • Priscilla

  Heel erg schattig! Wat een snoepje is het toch ook. Die rok vind ik heel leuk. Helaas past Calista maat 86 al niet meer. Bij zeeman zit ze qua shirts alweer in maat 98/104! Bij maat 92 past haar hoofd niet meer door het gat hahaha
  Onlangs geplaatst door Priscilla: Op Pad: Disneyland Parijs

  • Saskia Hardeman

   Hahaha oh echt?! In de winkel vertelde die vrouw ook dat 86 eigenlijk een maat is voor kindjes die nog geen twee jaar zijn. Maar Sophia is gewoon best klein, altijd al geweest.

 • MessyMommy

  Wat een schattige outfit! Ook vaak dingen bij Zeeman gekocht. Helaas hebben ze idd minder voor de wat grotere maatjes (vanaf 92).

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt, dat vind ik ook zo jammer! Wie weet als deze collectie goed loopt, dat ze vanzelf leukere collecties gaan maken voor de oudere kindjes.

 • Daisy Dingen

  Wat een leuke kleertjes! Bij mij zit er een zeeman zo ongeveer recht tegenover me huis… Ik loop er dus ook nog wel eens binnen ๐Ÿ˜‰
  Onlangs geplaatst door Daisy Dingen: Een kijkdoos!

 • Marieke

  Echt een hele leuke outfit. Zag het hangen gisteren

 • Bertine

  wat een leuke outfit! ik wil deze rok in het zwart halen denk ik, maar moet nog even afwachten welke maat mijn ukkie in de herfst/winter heeft! hopelijk hangt ie er dan nog!

  • Saskia Hardeman

   Hier hangen ze al niet meer ๐Ÿ™ Je kan misschien al voorruit kopen, dat deed ik ook weleens voor Sophia. Ik heb voor haar zelfs al wat winterkleding liggen en voor Senna ook ๐Ÿ™‚

 • Liesbeth

  Leuk, lief! Prachtige plaatjes!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.