BLOGSCHEMA TWINKELBELLA
19 mei 2020 Mama Persoonlijk Zwangerschap 2

BLOGSCHEMA TWINKELBELLA

In mijn vlogs vertelde ik er al over: als alles wat rustiger wordt dan ga ik ervoor en pak ik het bloggen weer volledig op! En de tijd is gekomen dat het allemaal wat rustiger is. De kindjes gaan gedeeltelijk weer naar school, wat voor hen heel vertrouwd voelt. Voor mij betekent dit dat ik weer lekker aan het bloggen geslagen ben, en ik vertel in deze blog wat het schema gaat worden zodat je weet wat er zoal geplaatst gaat worden hier op Twinkelbella!

Zoals jullie wellicht gisteren al hebben kunnen zien in mijn vlog, stop ik met de dagvlogs. Met een heel klein beetje pijn in mijn hart, maar het werd net iets te veel werk. Daarnaast is en blijft mijn blog het grootst met de meeste bezoekers, en is het verstandig om hier ook aandacht aan te geven. Twinkelbella is en blijft mijn werk. Ik ga dus met hele frissen en fijne moed weer starten met het dagelijks plaatsen van blogs!

Elke dag een blog online

Voor elke dag doordeweeks zal ik een blog inplannen. Ik plan deze altijd in om 0.00 uur. Waarom? Omdat ik weet dat er veel mama’s zijn die nachtvoedingen geven, en hoe fijn is het dan om ook wat te lezen te hebben. De blogs zullen, wat jullie al gewend zijn, verschillende onderwerpen hebben. Voor eventuele suggesties mag je mij uiteraard altijd benaderen!

Weekvlogs

Natuurlijk zal ik niet helemaal stoppen met het vloggen. Vanaf deze week zal ik ervoor zorgen dat er elke zaterdag weer een weekvlog voor jullie klaar staat! Mocht je nog niet geabonneerd zijn, dan is het handig om dit te doen zodat je op de hoogte blijft van alles dat ik plaats. Abonneren kan via de volgende link: Saskia Hardeman.

Welkom Stephanie!

Wellicht dat je Stephanie nog kent. Zij is een goede vriendin van mij, en schreef ook eerder blogs voor Twinkelbella. Ooit begin zij met het schrijven op mijn blog over haar leven als stewardess. Daarna schreef zij over haar eerste zwangerschap, en inmiddels is zij in verwachting van haar tweede kindje en zal zij ons op de hoogte houden van haar tweede zwangerschap en de dingen die haar bezig houden

Gastbloggers

Het is een idee dat al heel lang in mijn hoofd speelt, maar ook een idee wat een trend lijkt onder bloggers. Namelijk het hebben van gastbloggers. Het is en blijft mijn blog, en ik weet dat mensen hier ook komen omdat ze graag blogs van mij lezen. Toch wil ik deze optie niet helemaal afschuiven. Mocht jij het leuk vinden om eens te bloggen voor mijn blog, en mocht je ook inspiratie hebben. Je bent welkom om mij een mail te sturen op info@twinkelbella.nl

Dit is de manier hoe ik het de komende tijd allemaal voor mij zie. Ik kijk er naar uit en hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te bezoeken! Liefs!

Reacties

  • Naomi

    Stiekem heb ik me altijd afgevraagd waarom jouw blogs om middernacht online kwamen. Maar prima reden dus. Leuk om te lezen!
    Onlangs geplaatst door Naomi: Boekenpraat: Chaos (Mirjam Schippers)

  • Rachel Kromdijk

    Ik snap dat je minder gaat vloggen, ik kan ook meer genieten van bloggen dan van vloggen. Weet niet wat dat is, vroeger was het andersom! Maar momenteel ben ik helemaal weer fan van bloggen, lekker het van me af schrijven, het fotograferen, heerlijk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.