Laatst gekeken op NETFLIX
21 feb 2019 Lifestyle 4

Laatst gekeken op NETFLIX

De dagen ben ik vaak bezig met van alles en nog wat, en de avonden probeer ik zo veel mogelijk vrij te houden. Ik vind het zo fijn om gewoon rustig aan te doen en om lekker in bed Netflix te kijken. Afgelopen periode heb ik dan ook al een aantal series gekeken. Ik deel mijn laatst gekeken series en vertel wat ik er van vind!

Dynasty

Even was ik door heel veel series heen en had ik geen idee meer wat ik moest gaan kijken. Netflix gaf als suggestie Dynasty, en op zich vind ik het een leuke serie. Toch heb ik het niet afgemaakt omdat het mij ergens toch begon te vervelen. Anderen die deze serie wel hebben afgekeken?

Baby

Een serie waar ik even aan moest wennen maar welke ik wel helemaal heb afgekeken. Ik vind het zelf dan altijd wel weer “leuk” als een serie gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, zoals deze. Wel heel erg jammer dat er zo weinig afleveringen waren.

Elite

Ja! Kan niet wachten op het tweede seizoen. Ik vind dit echt een geweldig leuke serie. Een beetje Gossip Girl achtig, maar dan ook weer met een stukje misdaad in de vorm van een moord. Ja heel tof. Echt een aanrader als je houdt van drama haha.

Cheasapeak shores

Mijn zus gaf als tip om deze serie te kijken. En de eerste afleveringen vloog ik er echt doorheen. Totdat het mij begon op te vallen dat er niet echt iets nieuws meer gebeurde en ik het steeds saaier begon te vinden helaas. Nadat ik aan jullie vroeg op instagram of er nog iets leuks zou gaan gebeuren, kreeg ik heel veel reacties dat dit het was. Dus ik stopte er mee. Heel soms denk ik er aan om het toch weer eens op te starten. Wie weet.

The Affair

Gewoon een serie waar je verder niet bij hoeft na te denken. Kijkt lekker weg. Ik moest alleen in het derde seizoen echt goed inkomen en wilde er bijna mee stoppen. Zo rond de derde aflevering van het derde seizoen begon ik het weer echt leuk te vinden.

House of Cards

Het laatste seizoen heb ik alleen gekeken. De rest van de seizoenen keek ik samen met mijn man. Ik vond het laatste seizoen heel tof, maar dat zal dan ook ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat Claire de leiding overnam.

You

Jeetje. Wat een bizar verhaal toch eigenlijk. Het begon als een lieve serie, en het eindigde op een manier die ik bij het begin niet had kunnen bedenken. Al met al een hele goede serie. Kijkt lekker weg.

Zitten hier series bij die je zelf ook hebt gezien of nog wil zien? En misschien nog tips voor een leuke serie? Laat het hieronder achter in de reacties!

Reacties

 • Angelique

  Ik heb ook veel series gekeken die jij ook hebt gezien. Ik heb dynastie wel tot aan de laatste aflevering gezien en tja of je nou veel gemist hebt weet ik niet. Chesapeake shore heb ik wel helemaal afgekeken. En met the affair boeide seizoen 3 mij ook het meest.

 • Inge

  You en Elite beide gezien, echt superleuke series. Nu bezig met how to get away with murder, past wel in t zelfde rijtje dus als je nog kijk-inspiratie zoekt😉

 • Lianne

  Ben nu begonnen aan Outlander. Helemaal verslaafd haha. Het moet wel een beetje je ding zijn maar ik vind hem erg goed.

  Verder grote fan van Pretty Little Liars. Gossip girl, Vampire diaries, The Orginals. Maar ook Arrow en the Flash vind ik leuk.

 • Ilse Visscher

  The affaire ben ik op jouw aanraden begonnen. Grappig dat je aan de hand van jouw series kan zien wat voor smaak je hebt. Matcht wel, dus heb nog genoeg te kijken! You kon ik trouwens niet echt een weg doorheen vinden.. vond je hem bij de eerste aflevering al leuk, of pas (veel) later? Pretty little Liars vond ik leuk,maar weet niet of dat wat is voor je, of dat je het al gezien hebt. Fijn weekend!
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Is ons huis wel zo kidsproof als wij denken?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv