7 TIPS OM OP GEWICHT TE BLIJVEN
13 mrt 2019 Gezondheid 2

7 TIPS OM OP GEWICHT TE BLIJVEN

Als er een vraag is die ik wekelijks veel krijg op instagram, dan is het wel de vraag hoe ik op gewicht blijf. Ik heb de zeven beste tips op een rijtje gezet plus een hele belangrijke bonus tip die ik heel graag wil delen met jullie.Kijk je mee? 

Reacties

  • Naomi

    De ‘bonustip’ vind ik het mooist. Ik denk dat veel mensen hun geluk laten afhangen van het getal op de weegschaal. En hoewel ik gezond eten heel belangrijk vind, heb ik in m’n leven ook wel geleerd dat je soms niet alles kunt doen aan het getal op de weegschaal (bijvoorbeeld door ziekte) en dat maakt je geen minder mooi mens. Ik zei altijd: ‘Als ik tien kilo afval, ben ik niet meer onzeker.’ Jaren heb ik daar hard voor gewerkt. Het hielp niet. Opeens vloog toen bijna het dubbele van die tien kilo eraf, zonder iets te doen. Belangrijkste les? Gewicht maakt niet gelukkig. Maar leuke jurkjes zijn wel fijn. En het idee van een gezond gewicht ook. ☺️
    Onlangs geplaatst door Naomi: De auto voor de deur

    • Saskia

      Ja inderdaad ook wat je zegt: leuke jurkjes zijn wel fijn haha. Liefs!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv