5x Favoriete Lente Lipsticks!
27 mrt 2015 Beauty Make up 13

5x Favoriete Lente Lipsticks!

Alhoewel op het moment dat ik dit blogje schrijf de regen tegen de ramen klettert, heb ik de lente in mijn hoofd. Sinds de zon weer lekker aan het schijnen is, en de lente officieel is aangebroken, kijk ik al weer helemaal uit naar het dragen van mooie felle kleuren lipstick. Niet dat ik dit in de winter niet doe, alleen in de lente heb ik toch sneller de neiging om er een lekkere knalkleur bij te pakken. Dus, vandaag presenteer ik jullie vijf zorgvuldig uitgekozen favoriete lente lipsticks! Klik verder en lees mee!

Op mijn blog zal je regelmatig lipsticks voorbij zien komen, gewoon omdat ik er gek op ben! Een mooie lipstick kan zo veel voor je doen. Alhoewel ik vind dat een knalkleur altijd kan, vind ik kleuren zoals koraal echt iets voor het voorjaar. Ik heb vijf lipsticks uitgekozen, van budget tot high-end. Ik heb hier expres een mix in gemaakt omdat een mooie lipstick niet duur hoeft te zijn! Laten we snel kijken naar de vijf lipsticks die ik perfect vind voor de lente!

Lente Lipsticks

Op bovenstaande foto zie je van links naar rechts: Estee Lauder, Infamous – Essence, 01 Coral Calling – Kiko Ace Of Diamond, #32 – Mac Cosmetics, Viva Glam Miley Cyrus – Chanel Melodieuse. (Klik op de klikbare link om naar de review te gaan.) Hieronder zal ik de swatches laten zien er daaronder heb ik een beschrijving van links naar rechts geplaatst.

Lente Lipsticks

Lente Lipsticks

Kiko Ace Of Diamond #32

Deze lipstick kocht ik afgelopen jaar in Portugal. Het is een matte, iets oudroze lipstick die ik erg mooi vind voor een look overdag. Deze lipstick past vrijwel bij alle verschillende looks en staat heel mooi bij een iets getinte huidskleur.

Mac Cosmetics Viva Glam Miley Cyrus

Een geweldige fuchsia knalkleur die vrijwel iedereen staat. Het is eigenlijk gewoon de perfecte felroze kleur. Deze lipstick vind ik helemaal geschikt voor de lente en zal ik zelf zeker vaak gaan dragen.

Chanel Melodieuse

Mijn favoriete lipstick van vorig jaar wil ik dit jaar ook weer veel gaan gebruiken. Melodieuse is een echte koraalkleur alhoewel ik hem op bovenstaande foto iets anders vind dan op de lippen. Foto is overigens niet bewerkt.

Lente Lipsticks

Lente Lipsticks

 

Estee Lauder Infamous

En dan de lipstick die ik onlangs liet zien in een review. Ook deze is echt zo mooi! Lijkt iets weg te hebben van de lipstick van Mac alhoewel ik deze toch iets minder fel en minder opvallend vind.

Essence Coral Calling

Weer een mooie koraalkleur. De reden dat ik koraal zo mooi vind in het voorjaar is omdat het geweldig staat bij een getinte huidskleur, dit soort tinten zoals Coral Calling passen hier echt perfect bij.

Lente Lipsticks

Ik ben benieuwd wat jullie van deze lipsticks vinden en wat jouw favoriete lente lipstick is. Laat je reactie achter in de comments, ik ben erg nieuwsgierig!

Wat is jouw favoriete lente lipstick?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Dana

  zoveel roze kleur en zo mooi!

 • Merel

  Coral Calling is mooi he! Vind ik ook een hele mooie kleur, en lekker budget! Ik vind Speak louder van MAC een heel fijn lentekleurtje!

 • Kirsten

  Wat een prachtige roze lipsticks! (: Die van MAC is echt gaaf.

 • Cheyenne

  Wat een prachtige lipsticks, ik ben zelf ook gek op roze lippen!

 • Teddy

  Wat een leuke lipsticks, hier wordt ik blij van!

 • beautifulday4makeup

  Dat zijn enkele leuke kleurtjes

 • Iris

  Ik houd heel erg van rood, donkerpaars en koraal. Ik draag het alleen zeer sporadisch.

 • anouk

  Super mooie kleurtjes!!

 • Carlijn

  Mooie lipstiscks zijn het! Lekker vrolijke, frisse kleuren. Had ze eigenlijk ook wel graag op je lippen gezien om het resultaat echt goed te kunnen zien.

 • Mariëlle

  Wat een mooie kleuren zeg, wauw!

 • Mirjam

  OH mooie kleuren! Die van Kiko vind ik echt een mooie kleur.

 • Mirte

  Mooie frisse kleurtjes!

 • Cindy

  Wat een prachtige kleuren! Ik heb zelf Coral Calling, maar die draag ik eigenlijk niet.. Wel mijn paarse moisturising lipstick van Hema en ik heb nu de soft matt lipbalms van Hema gekocht, maar die moet ik nog uittesten (alles bewaren voor de blog haha)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.