ZWEMMEN, BADKAMERKAST OPRUIMEN en SHOPPEN!!
1 aug 2020 Beauty Mama 4

ZWEMMEN, BADKAMERKAST OPRUIMEN en SHOPPEN!!

Een week vol met zwemmen! Sophia haar eerste zwemles en lekker samen zwemmen. Sophia haar haren zitten gigantisch in de klit en ik laat zien hoe enorm dit is. We hebben het er nog steeds niet uit 🙁 Ook ga ik in mijn eentje lekker shoppen en  ruim ik de badkamerkast op en laat ik de inhoud aan jullie zien! Kijk je gezellig mee?

Reacties

 • Naomi

  Ai, dat haar van Sophia ziet eruit als een flinke klus om alle klitten en knopen uit te krijgen. Heerlijk dat ze zo geniet van het zwemmen. En goed bezig jij, met al die opruim- en schoonmaakklusjes!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Kerk en autisme

 • Susan

  Als je de haren van Sophia vlecht voordat ze gaat zwemmen dan heeft ze geen klitten.

  • Sas

   Weet niet of je de hele vlog gezien hebt? Maar ik vlocht het haar elke dag in (dat kan je ook zien als ik het film voor het zwemmen). Voor ons geldt dat vlechten niet zo (mijn ouders hebben vroeger ook mijn haar helemaal kort geknipt omdat het niet te doen is. Geen stijl haar maar stug haar.

 • Tamara

  Wat erg van Sophia haar haartjes! Mijn dochter heeft kroeshaar,wat altijd al erg klit, maar na het zwemmen is het echt één groot drama. Tegenwoordig smeer ik het vóór het zwemmen olijfolie in haar haren. Het oogt misschien wat vet, maar het schijnt een soort beschermlaagje over de haren heen te leggen zodat het chloorwater er niet intrekt. Bij ons werkt het goed!
  Onlangs geplaatst door Tamara: Hoe groot moet een rugzak zijn voor de middelbare school?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.