Zeeman Kleding Shoplog
24 aug 2017 Kinderen Mama 8

Zeeman Kleding Shoplog

Onlangs heb ik de kledingkasten van beide kindjes helemaal opgeruimd. Heerlijk. Er is nu heel veel ruimte, maar ik kom nu ook een aantal kledingstukken te kort. Die kindjes van mij groeien als kool en vooral Sophia kan wel weer een aanvulling gebruiken. Ik besloot daarom maar weer eens langs een aantal winkels te gaan zoals onder andere de Zeeman!

Ik krijg weleens de vraag of ik ook wat kleding zou willen laten zien van Senna. Van hem komt er volgende week een outfit post aan! Ik koop voor Senna weleens wat bij de Zeeman of Wibra, alleen uiteindelijk komt het er op neer dat hij de kleding niet zo leuk vindt. Senna zijn lievelingskleding is momenteel toch wel Tommy Hilfiger en Z8, vooral van de eerste heeft hij aardig wat kleding.

Maar goed, ik ging dus naar de Zeeman. Als eerste ging ik overigens naar de Hema alleen kon ik daar niet echt iets leuks vinden. Voor baby’s hebben ze fantastisch leuke dingen alleen voor de peuters en kleuters was al het leuks er al uit. Een medewerker gaf ook aan dat ze momenteel de seizoenen aan het wisselen zijn dus dat er wel van alles weer aankomt!

Zeeman kleding peuter

Zeeman Kinderkleding

Zeeman Tule Rok

Peuter kleding Zeeman

Eerder liet ik al de outfit van Sophia zien waarin zij een ontzettend leuk oranje rokje droeg. Ik vertelde toen al te twijfelen of ik het zwarte rokje ook zou kopen. Dat heb ik nu dus gedaan! Het oranje rokje staat Sophia zo soezig dat ik het gewoon niet kon laten liggen. Het streepjes shirt met de tekst “be happy” vind ik er heel erg leuk bij passen! Het shirt was € 2,49 en het rokje € 3,99.

Basics Zeeman

Verder kocht ik nog een aantal basics shirts die ik niet op de foto heb gezet. Ze kosten maar € 2,69 en ik vind ze zo handig. Zelf draag ik graag basics maar voor zowel Senna als Sophia vind ik het ook heel fijn. Omdat er bij de Hema niet de basics waren die ik zocht, kocht ik er een aantal bij de Zeeman. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit.

Zeeman kussentje

Zeeman Hydrofieldoek

Zeeman Baby Collectie

Zeeman Baby Collectie

Het is niet veel wat ik kocht maar ik wilde stiekem ook gewoon even wat van de baby collectie aan jullie laten zien. Want die vind ik zó leuk! Alleen, tjah, wij hebben geen baby meer, dus niets nodig. De babycollectie is in stijl van leeuwtjes en olifantjes en ik zag onder andere leuke kussentjes en hydrofieldoeken.

Tot zover een klein overzichtje! Ik ben heel erg benieuwd waar jullie het liefst de kleding voor jullie kindjes kopen. Ik lees het graag terug in de comments!

Reacties

 • Joyce

  Ik vind Wibra kleding zoveel beter qua kwaliteit en afwerking/design dan Zeeman. Ik koop dus eigenlijk nooit meer kinderkleding bij Zeeman, alleen af en toe een ondergoed. Hema heeft ook leuke kleding en goede kwaliteit. H&M koop ik ook graag kinderkleding maar dat is de laatste tijd niet meer zo mijn smaak. Ik heb nu vooral Z8 in de kasten van de kinderen hangen met wat b.nosy voor mn dochtertje en quapi voor mn zoontje. Wel prijzig, maar het is een hobby geworden en die kosten nou eenmaal geld 😉

 • MarjonS

  Het setje dat je kocht is wel leuk. Onze kleding kasten liggen op dit moment heel vol. Zomerkleding maar ook al najaar/winter.
  Ik koop bij name-It, z8, H&M, zeeman, Primark en Zara Uhm eigenlijk overal wel. Gewoon waar ik wat leuks tegenkom.

 • Fenna

  Ik ben nog aan het wachten op de nieuwe collectie van Zeeman. Heb zoveel leuks gezien in de folder maar het hangt hier nog niet in de winkels 😉 .
  Voor Evy shop ik overal en nergens haha. Ik ben vooral fan van Z8 voor haar maar om het leuk te houden voor mijn portemonnee shop ik vaak genoeg bij Wibra/Zeeman en de laatste tijd kunnen we ook goed slagen bij Jola mode!
  Onlangs geplaatst door Fenna: Foodie friday: Zomer tiramisu

 • Rachel

  Dat rokje heb ik voor een kraamcadeautje gekocht (in het knalroze dan). Ik merk dat de kleding voor de meisjes veel leuker is in de zeeman, maar voor jongens is het een beetje minimaal. Ook heeft mijn knul een moeilijke maat. Hij is erg dun (wat ik er ook in prop) en dus is alles erg wijd. Ik koop bij de zeeman wel veel basic. Ik koop veel broeken van name-it (smalle broeken) en verder her en der wat. Veel online ook. Daar hebben ze wel veel voor kleine knullen.
  Onlangs geplaatst door Rachel: Middagslaapjes van de kids

 • Gerdi

  Hier hangen veel verschillende merken in de kast. Toen de kids kleiner waren kon ik vaak goed slagen bij de Zeeman en Wibra, maar tegenwoordig vind ik het wel lastiger worden. Ik koop vaak wat bij de Hema, Name-it, z8 en B.nosy. Voornamelijk die laatste 3 merken blijven heel mooi, kost wat maar dan koop je wel minder!
  Onlangs geplaatst door Gerdi: Budget | Werken met een maandbudget

 • Eveline

  Ik ben nu hoogzwanger en heb onlangs ook de kast voor de baby gevuld met kleding van de Zeeman. Er hingen zo veel leuke dingen, de nieuwe collectie is echt schattig! Ik kan nu nog niks zeggen over de kwaliteit, maar ik ben erg blij met de kleine prijsjes. Vooral de eerste maten zal ze weinig dragen, dus dan vind ik de duurdere winkels zonde van het geld.

 • Laura

  Leuke dingen hebben ze voor de kleintjes. Zo’n rokje zou ik voor mezelf ook wel willen hebben haha.
  Onlangs geplaatst door Laura: Onlangs bekeken films en series #1 Een hele waslijst!

 • Lisanne Bons

  Ik ben tegenwoordig voor mijn dochter aan het naaien. Ik had het nooit verwacht maar ik zag zoveel leuke stofjes. Vooral met printjes. Heb een super printje van een roodkapje met een hertje in een bos gekocht. En ik heb net een rokje gemaakt met allemaal egeltjes. De het basic-shirtje heb ik wel bij de Zeeman gekocht.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.