Youtube: een kort overzicht!
20 sep 2016 Lifestyle 1

Youtube: een kort overzicht!

De vakantie is voorbij en dat betekent dat er langzamerhand weer meer bezoekers terug komen op mijn blog! Dacht ik in juli nog te ontkomen aan de zomerdip (de bezoekers stegen alleen maar!) had ik in augustus een dikke vette dip in mijn statistiek. Maar goed, welkom terug allemaal! Omdat je natuurlijk niets mag missen van mijn video’s die ik plaatste op youtube hierbij een overzicht van wat je niet mag missen!

Youtube

Zoals jullie misschien wel weten ben ik nog niet zo heel lang actief begonnen met het filmpjes plaatsen op youtube. Ik merk dat ik het onwijs leuk vind om te doen dus ik blijf hier lekker mee doorgaan! Ook een eer dat er steeds weer nieuwe mensen zijn die mij volgen, dat vind ik echt tof!

Roomtour kinderkamers

De video Roomtour kinderkamers ligt nog net een beetje op de grens; het is namelijk best goed bekeken terwijl de vakantie net begonnen was! Wel een reden om het toch nog even te noemen. Ik laat namelijk in de video de beide kamers van onze kinderen zien! Super ook al die leuke reacties die ik hierop van jullie kreeg!

Boodschappen shoplog (gezond eten)

Omdat mijn eerdere boodschappen shoplog goed werd bekeken leek het mij erg leuk om hier een variant op te maken. Namelijk de boodschappen shoplog waarin ik laat zien welke spullen ik zoal in de biologische supermarkt koop. Zo ontstond de boodschappen shoplog (gezond eten).

Extra vlog: Kung Fu Panda 3

Normaal ligt alles in de vakantie een beetje stil, alleen dit keer werden we gewoon voor een fantastisch event uitgenodigd in de dierentuin. Echt fantastisch voor Senna! Jammer dat Sophia op het laatste moment niet mee kon en met Vincent thuis moest blijven, maar wat heeft Senna genoten! Ik zette deze dag voor jullie vast op video: vlog: Kung Fu Panda 3.

Een kijkje in mijn schoonmaakkast

Misschien een beetje suf, maar dat ben ik misschien ook wel 😉 Ik vind dit soort video’s zelf namelijk fantastisch! Hoe leuk is het om even bij een ander in de kasten te neuzen om te kijken wat zij zoal in huis hebben. Ik geef jullie een kijkje in mijn schoonmaakkast.

Kinderkleding Tag

En tot slot een video die vorige week online kwam maar die ik wel wil benoemen omdat ik het gewoon leuk vind 🙂 Namelijk de kinderkleding tag. Ik ben dól op kinderkleding en vertel je hier in deze video van alles over! Namelijk wat mijn favoriete merken zijn en of ik weleens online shop!

Zo. Mocht je dus iets gemist hebben in de vakantie kan je nu lekker gemakkelijk doorklikken en de video’s bekijken! Vooral doen zou ik zeggen ;).

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.