Winnen: Casper en Emma DVD
18 mei 2017 Kinderen Mama 21

Winnen: Casper en Emma DVD

Ik ben best wel kritisch als het gaat wat mijn kind mag kijken op tv. Ik houd bijvoorbeeld niet van tekenfilms van cartoon network voor mijn kleuter, en zo kan ik nog wel meer programma’s opnoemen waar ik als ouder zijnde niet heel enthousiast wordt. Daarentegen zijn er ook programma’s waar ik wel heel blij van word. Zo vond ik voor mijn zoontje Caillou (helaas van Netflix af) heel erg leuk en ook brandweerman Sam. Ook Casper en Emma is een serie die wij hier thuis heel erg leuk vinden om te kijken. 

Casper en Emma

Het komt misschien ook wel een heel klein beetje door mijn voorliefde voor Scandinavische films. Casper en Emma is namelijk afkomstig uit Noorwegen. Nu is Noorwegen een prachtig land waar ik al eens geweest ben en graag nog eens naar terug zou willen. Persoonlijk vind ik het dan ook heel erg leuk dat de serie van Casper en Emma zich hierin afspeelt. Voor mijn zoontje is het dan weer heel erg leuk dat de serie vooral zo ontzettend herkenbaar is. Casper en Emma zijn namelijk van zijn leeftijd en gaan ook naar school! Voor degenen die nog nooit hebben gehoord van de personages waar ik het over heb: onderstaand kan je de trailer bekijken!

Winactie

Ik mag maar liefst drie dvd’s van de televisieserie weggeven! Wat je hiervoor mag doen is mij volgen op Facebook, dit bericht liken en laten weten waarom je mee wil doen en voor wie. Als extra winkans mag je mij volgen op Youtube, laat mij dit even weten als je van deze extra winkans gebruik wil maken.

Vandaag kan je ook nog mee doen met de Very Mappy winactie! Doe jij ook al mee?

De drie winnaars krijgen volgende week vrijdag 26 mei bericht van mij per mail. Zorg er daarom voor dat je een geldig mailadres achter laat 🙂

Succes allemaal!

Reacties

 • AnnaB

  Leuk om met de kinderen te kijken op een luie pyjama zondag

 • Joyce

  Ja superleuk! Mijn dochter is groot fan van de serie!

 • Myrthe

  Echt onwijs leuk!!! Ik doe natuurlijk mee voor mijn zoontje van bijna 5. Hij kijkt heel graag naar Casper en Emma, en deze mama kijkt gewoon gezellig mee!
  Ps; ik volg je ook op YouTube!

 • Nadia Lahpor-Hesse

  Super leuk!
  Mijn kleine ventje is dol op Casper en Emma! En niet alleen hij, maar mama stiekem ook. De pratende knuffels vind hij bijzonder en gaat dan ook met zijn eigen knuffel praten…
  Ik doe mee voor mijn kleine mannetje, kunnen we een marathon houden als we winnen 😉

 • Yvette

  Leuk, ik doe mee. Rosalynn vind casper en emma super leuk! Elke avond voor het slapen gaan zingen wij het slaapliedje!

 • Charlotte

  Ik doe graag mee voor onszelf! Casper en Emma zijn zo leuk en er zijn nauwelijks filmpjes van op internet te vinden…

 • Liesbeth

  Jaaaa! casper en Emma zijn geweldig! Ik doe graag mee

 • MarjonS

  Ik doe graag mee. Onze twee kinderen vinden het erg leuk! Via Netflix al vaak gekeken. Dvd leuk voor de autorit naar Frankrijk😀

 • Natascha

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou de dvd van Casper en Emma graag willen winnen voor mijn dochtertje Lieve en zoontje Jip. Ze vinden Casper en Emma helemaal geweldig. Ze vragen elke dag wel om dit tweetal. Om een film van hen cadeau te kunnen geven aan Lieve en Jip lijkt me super.
  Ik volg je ook op YouTube.

 • Stefanie

  Super leuk!! Onze britt is grote fan van Casper en Emma!!

 • Susan

  We hadden de tv aanstaan en hoorde het slaapliedje. Zo die is leuk dachten wij (papa & mama vooral het einde “veilig in je bed”) meteen riep onze dochter nog een x (nog een x, nog een x). Daarna moesten we het liedje zoeken op YouTube want dit wilde ze voor het slapen gaan horen. Toen ontdekte we het op Netflex. Alle afleveringen hebben ze gekeken alleen de school van Casper en Emma is veel leuker als waar ze zelf net op zit.
  Waarom willen wij winnen omdat mijn dochter van 4 en zoon van bijna 2 dit helemaal geweldig vinden, ze het slaapliedje allebei kennen (de jongste de laatste woorden van elke zin) en dat het een leuke serie is waar ze geen gekke dingen van leren!

 • Susan

  Ik volg je op YouTube

 • Cindy Framke

  Ooohhh zo leuk! Mijn meisjes vinden dit helemaal te gek. Vooral mijn jongste meisje van 3. Elke dag kijkt ze ernaar. Soms moet ik hem wel 3x per dag aanzetten. Dan is ie afgelopen en dan zegt ze nog een keer, nog een keer haha. Ze kan hem zowat uit haar hoofd. Dan speelt ze het na met haar zus. Ze weten echt precies wat er gezegd wordt hihi

 • Anita te Gussinklo

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje.
  Ik volg/like je ook op Facebook & Youtube.

 • Hans en Sonja Schaap

  Geweldige prijs.
  Samen met onze jongens Berend en Martin kijken naar Casper en Emma.
  super gezellig met wat chippies en chocomelk.
  Papa en Mama

 • wilmsen anita

  ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Anton Hompe

  voor mijn kleindochters uit Lelystad doe ik mee ……die zullen giegelen en geniete lijkt me zo

 • Z. Kumru

  Super leuk voor de kids!!

 • Jacqueline

  Mijn dochter van bijna 5 vindt Casper en Emma ook zo geweldig!

 • Sophia Grootjans

  Ik doe graag mee voor mijn twee meiden.
  Ik volg je Facebookpagina en je YouTube kanaal

 • Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, dat zou ze erg leuk vinden !!.
  Erg leuke winactie, ik doe graag mee voor de extra kans.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv