Review Very Mappy (en winactie!)
12 mei 2017 Kinderen Lifestyle 12

Review Very Mappy (en winactie!)

Ik vind het leuk om speelgoed te ontdekken wat uitdagend voor mijn kinderen werkt. Zo maak je mij een blije moeder wanneer kinderen plezier hebben én ook nog eens iets leren. Ik werd dan ook heel erg enthousiast toen ik las over Very Mappy! Want dit is niet alleen super leuk, maar ook nog eens leerzaam! Ik vertel er meer over en heb ook een leuke winactie!

Wat is Very Mappy

Very Mappy zijn kleurplaten van 120×85 cm welke door middel van leuke illustraties Nederland, Amsterdam of Europa uitbeelden. Zo leert je kindje spelenderwijs leuke weetjes over ons land of over europa! Ook is er een mega kleurplaat met illustraties van Fiep Westerdorp verkrijgbaar.

Verry Mappy

 

Ga op ontdekkingsreis door de 12 provincies. Scheur met je auto van Leeuwarden naar Maastricht en kleur de zeehonden in de Noordzee. Gezellig samen spelen, kleuren én van alles over Nederland leren.

Very Mappy Nederland

Wij ontvingen de Very Mappy Kleurplaat van Nederland en van Europa. Oh wat een feest, mijn zoontje vindt het echt ontzettend leuk om dit te doen. Onze regenachtige vakantie is een heel stuk leuker geworden door deze kleurplaat. En ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf ook heel erg leuk vind om mee te kleuren, de illustraties zijn namelijk erg leuk en verwijzen naar een kenmerk van een stad.

Very Mappy Nederland

Winnen!

Ik mag aan een van jullie een kleurplaat van Nederland weggeven! Zo kan jij samen met je kindje Nederland ontdekken. Wat je hiervoor mag doen? Volg mij op Facebook en like dit bericht. Laat ook even een reactie achter op het facebook bericht zodat ik weet dat je mee doet! Voor een extra win kans volg mij op Youtube.

Ons in actie zien met de kleurplaten? Check dan onze laatste weekvlog!

Voor meer info over deze kleurplaten, neem zeker even een kijkje op de website van Very Mappy.

Kende jij Very Mappy al?

Reacties

 • Marian B

  Erg leuk en leerzaam voor mijn zoontje, hij begint steeds meer vragen te stellen over Nederland. En kleuren vind hij ook geen staf 😉 Volg je op Bloglovin en Youtube en gedeeld via G+

 • Sabrina

  ziet er erg leuk uit om samen mee te spelen!
  Onlangs geplaatst door Sabrina: Photo time – Familie momenten

 • Linda Raaijmakers

  Zo gaaf voor onze tweeling Lucas & Eva 😀 Dan kunnen ze samen kleuren zonder dat ze elkaar in de weg zitten 😉
  YouTube: lindaenbjorn

 • Cindy Jerphanion

  Helemaal ENTHOUSIAST als mama van 3 kindjes Femi en yven en Lili! .
  Zou dit zo tof vinden als ontspanning! ♡

 • Liesbeth

  Leuke actie saskia! Ik doe graag mee! Ik volg je op facebook en youtube!

 • Sophia Grootjans

  Dit lijkt me heel leuk om met mijn oudste dochter te doen. Ik volg je op zowel FB als YouTube

 • Nancy van Heck

  Ik doe graag mee met deze leuke actie het is wel wat voor mijn zoontje die erg graag creatief aan het kleuren en verven is

 • Fleur

  Leuk! Mijn dochters kleuren altijd graag en zo leren ze ook meteen meer over NL

 • Sharon de Ridder

  Gereageerd op Facebook én geabonneerd op Youtube!

 • Lisanne Bons

  Dat vindt mijn dochter echt heel leuk. Vooral omdat ze op school topografie nu beginnen op te pakken. Mama, wij gaan naar Zeeland op vakantie en wij wonen in Gelderland krijg ik nu regelmatig thuis te horen. Lijkt me heel leuk.

 • lottie

  Super leuk om aan mijn neefje te geven die binnenkort gaat emigreren; altijd een stukje Nederland in huis!

 • Lieke van Veen

  Heel erg leuk ik doe graag mee.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb het bericht geliked en er op gereageerd.
  Ik volg je ook op youtube (liekeee24)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.