Linda: Wij hebben er een puppy bij! (Little Tikes Swim to me Puppy)
31 jan 2018 Mama Speelgoed 1

Linda: Wij hebben er een puppy bij! (Little Tikes Swim to me Puppy)

Een tijd geleden kregen we de leuke kans om samen met ons nichtje Tess de Swimming Puppy van Little Tikes uit te proberen. Eigenlijk was het vanaf het begin een beetje als de wet van Murphy want alles wat mis kon gaan ging dan ook mis. Vooral dankzij de zwangerschap van mijn zus die alles behalve vlekkeloos verliep verloren we veel tijd om de puppy te gaan testen en ondertussen hebben we ook nog eens allemaal de griep gehad. Ik geloof trouwens wel dat half Nederland er dit keer niet aan ontkomen is, deze vervelende griep. Uiteindelijk kwam dan toch het moment dat iedereen weer opgeknapt was en de energie weer terug had dus puppy mocht uit z’n hokje komen en gezellig mee naar mijn nichtje Tess.

De eerste ontmoeting was echt onbetaalbaar, puppy werd geknuffeld en gekust dus dat was liefde op het eerste gezicht. Het brilletje was blijkbaar hilarisch want Tess moest er hard om lachen en het brilletje ging dan ook op, af en zo werd het hele ritueel herhaald. Je kunt jezelf maar ergens mee bezig houden zullen we maar zeggen, lekker samen spelen. Toen kwam het moment dat we puppy dan echt zouden gaan testen en ik moet eerlijk bekennen dat het me niet geheel meeviel om puppy iets te laten doen. Wat er precies mis ging in het begin weet ik nu nog niet, maar puppy weigerde ook om maar iets te doen wat me eigenlijk een beetje frustreerde. Tess wilde het vrolijke beestje namelijk erg graag meenemen in bad en er mee wandelen. Na een nieuwe poging, misschien dat Tess de pup wat ingefluisterd heeft hihi, besloot het beestje mee te werken en ging aan de wandel. Wat was dat een komisch gezicht zeg, de pup voorop en Tess liep er gezellig achteraan. Deel een van de test was dus zeer zeker geslaagd aangezien ze er nu al dol op was.

Little Tikes Swim To Me Puppy

Swim To Me Puppy in bad

Vervolgens hebben we het bad vol genoeg laten lopen zodat puppy en Tess samen in bad konden. Dat was zeker en groot succes want ze hebben zo een hele tijd gezellig samen in bad gespetterd. Eerlijk is eerlijk, het ziet er ontzettend leuk uit zo’n spetterende puppy in je badkuip. Je zou er bijna zelf bij gaan zitten maar de puppy was nu eenmaal niet voor tante Linda maar toch echt van m’n nichtje dus helaas voor mij 😉 Uiteindelijk hebben we de puppy en Tess uit bad gehaald en hebben we de puppy weer netjes afgedroogd, inclusief het batterijvakje. Daarna konden ze weer samen de benedenverdieping onveilig maken en samen de Mechelse herder Max gek maken met puppy hoewel deze er netjes vanaf bleef.

Wat vinden wij van deze Swim To Me Puppy?

Wat vinden wij nu van deze zwemmende puppy? Allereerst ziet het beestje er uiterst schattig en dankzij zijn duikbrilletje ook erg grappig uit. Wat voor mij een beetje wennen was is dat onze puppy zich niet zo makkelijk liet opstarten maar dat mocht de pret daarna niet drukken. Het voordeel van de puppy is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt hem zowel in bad gebruiken als ook daarbuiten en dat vind ik een groot pluspunt. Veel gewoon speelgoed kan namelijk niet in bad en bepaald badspeelgoed heb je buiten het bad weer weinig aan. Wat dat betreft speelt Little Tikes daar wel heel fijn op in. Al met al is Tess heel erg blij met haar nieuwe vriendje!

Ken jij deze Little Tikes Swim to me Puppy al?

Reacties

  • Claudia Diependaal

    Hij lijkt me geweldig. Of is het een zij? Fijn dat Tess puppy zo leuk vindt!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.