Welke kleur onder een witte broek (zodat niet iedereen ziet wat je eronder aan hebt)
18 mei 2018 Lifestyle 6

Welke kleur onder een witte broek (zodat niet iedereen ziet wat je eronder aan hebt)

Sinds kort heb ik er een: een witte broek! Hartstikke leuk, goed te combineren en gewoon lekker anders dan anders. Maar dan de grote vraag: wat trek ik hieronder aan zonder dat iedereen kan zien welke kleur lingerie ik die dag aan heb!

Welke kleur onder witte kleding

Misschien dat het je een beetje zal verbazen (ik had het namelijk niet verwacht) trek rood aan onder witte kleding! Dus geen wit, want dat zie je nog veel meer, en eigenlijk ook geen huidskleur (wat overigens wel kan), maar gewoon lekker knalrood! Probeer het maar, je zal zien dat je broek gewoon spierwit blijft zonder dat je ook maar iets kan zien van wat je eronder draagt. En ook niet geheel onbelangrijk, rode lingerie is gewoon heel erg mooi, vind ik dan 🙂

Lees ook: zo combineer je overknee laarzen

En rood onder een witte broek geldt dus niet alleen voor de broek, maar net zo goed voor onder een wit shirt. Hoe handig is dat! Als ik dit nou eerder had geweten haha.
Tips voor een witte broek

Naast dat het belangrijk is welke kleur je draagt onder een witte broek zijn er nog een aantal punten waar je op kan letten. Bijvoorbeeld welk model je draagt onder een witte broek, zoals een string of hipster omdat deze lijntjes zo min mogelijk aftekenen bij een witte broek. Daarnaast is het handig om heel precies te kijken naar de maat broek, wanneer je namelijk een te kleine witte broek draagt zal dit meer tekenen. Neem daarom liever een maatje te groot dan te klein.

Tot zover mijn tips voor het dragen van een witte broek! Heb jij er ook een in de kast hangen? En hoe combineer jij deze het liefste?

Reacties

 • Iris

  Naadloos ondergoed is ook heel fijn! Geen gekke randjes meer.

 • Nine

  Rood zie je er bij mij gewoon kei hard doorheen hoor, haha!
  Nude, naadloos, liefst string, is altijd onzichtbaar

 • bertine

  Ik hoor dat heel vaak: rood onder wit, maar bij mij zie je rood er ook gewoon doorheen. Ik ga wel voor huiskleurig, dat zie je niet! Minder mooi maar ach…

 • Marieke

  Witte broeken loop ik altijd heel hard voorbij met mijn dochter. Dat is niks voor ons. Wij zijn al vies voordat we met de fiets door de brandgang zijn. Dan maar een grijze met print, minder besmettelijk. Doe ik daar wel een string onder 😉

 • Ilse Visscher

  Slimme tips! Is altijd wat zo’n witte broek haha!
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Blog #22: Persoonlijk: mijn verhaal over de kraamtijd, deel 1

 • Hilde

  Ik droeg er altijd een nude of donkerblauwe hipster onder. Dat ging altijd wel goed. Maar nu ik vaak witte sneakers draag trek ik nooit meer een witte broek aan.. Iets teveel wit!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.