Welcome To My Life! Verandering weekoverzicht en pakjesmiddag
5 dec 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 17

Welcome To My Life Verandering weekoverzicht en pakjesmiddag

Hoi Maandag! Wij zijn al weer in december aanbeland en voordat we het weten zitten wij waarschijnlijk aan het kerstdiner! Maar eerst gaan we even terug naar afgelopen week. Een week die gewoon heel normaal begon maar lekker druk eindigde. Ik vind het altijd wel spannend hoe de kindjes reageren op dit soort drukken tijden maar tot nu toe doen ze dit heel erg goed. 

opruimen

Maandag beginnen Sophia en ik met het opruimen van de woonkamer. Al het speelgoed in de bak, en alle duplo en lego naar de slaapkamers. Leuk detail: rode laars op de tafel achter Sophia; kan bij ons gewoon ;).

garnier skin active

Ik kreeg deze maskers opgestuurd en kon niet wachten om ze uit te proberen. Nu een week verder heb ik er nog steeds geen tijd voor gehad, maar nieuwe week, nieuwe kansen, ik ben zó benieuwd want hoor er alleen maar goede verhalen over!

selfie

Helaas kunnen jullie het niet zo heel goed zien op de foto, maar ik vlechtte de zijkanten van mijn haren in. Zo kan ik het toch losdragen zonder dat het de hele tijd voor mijn ogen hangt. Check dat kleine lachebekje achter mij

bankhangen

Lekker ochtendje knuffelen op de bank. Ik schreef afgelopen week Sophia trouwens in voor de peuterspeelzaal! Ik ben heel benieuwd, ook al duurt het nog (misschien wel langer) dan een half jaar.

snoep sushi

Ik kreeg deze snoep sushi opgestuurd van een moeder van een vriendje van Senna en dit moesten Vin en ik natuurlijk even proberen in de avond.

zenner haarband

Woensdag ochtend lekker sporten, en de rest een beetje rustig aan in huis. Sophia ontdekte haar haarband en kon er geen genoeg van krijgen, zo leuk.

zapp sinterklaasfeest

Senna speelde bij een vriendje en toen hij weer thuiskwam mocht hij het Zapp Sinterklaasfeest kijken. Zó leuk vond hij dit!

bevallingsverhaal

Ik deelde mijn bevallingsverhaal met jullie en vond dit een beetje spannend, maar jullie reacites waren zó lief en leuk!!

koffie

Donderdag ochtend slaapt Sophia lang uit en begin ik de dag met koffie en het maken van een aantal opdrachten voor de blog.

broodje gezond

Vincent werkt deze dag thuis en we lunchen daarom gezellig met een broodje gezond en een frikandelbroodje voor de kindjes.

schoonmaken

Vrijdag ochtend maak ik het huis lekker schoon. Altijd fijn als het allemaal weer een beetje schoon is en opgeruimd. Verder houd ik de dag rustig voor de kindjes omdat er een vrij druk weekend aankomt.

sophia

Zaterdag gaan wij namelijk naar Enschede om de verjaardag van mijn oom te vieren. Super fijn om zo weer met de familie te zijn.

lief

Oh en kijk deze twee lief zijn samen

weekvlog

Hebben jullie al onze weekvlog gezien die deze dag op mijn blog online kwam? (weekvlog: op gewicht blijven tijdens de feestdagen).

pakjesmiddag

Zondag is het pakjesmiddag. Er zijn een heleboel cadeautjes en twee kleine kindjes die dolgelukkig zijn. Ik heb het wat uitgebreider gefilmd voor aankomende weekvlog.

pakjes

En wat worden ze allebei verwend zeg, echt super leuk. Ik vind het altijd genieten als mijn kindjes zo blij zijn

sinterklaasfeest

Sophia kreeg een My First Baby Annabell pop (die je ook nog kan winnen! (my fist baby annabell) en ze is er helemaal blij mee.

Aan de titel van dit overzicht kon je al zien dat ik een verandering wil gaan doorvoeren in het weekoverzicht. Misschien dat het je al is opgevallen (of misschien ook helemaal niet) maar ik wil ook mijn weekoverzicht alleen nog maar met de camera maken en niet meer met de Iphone. Nu het donkerder is in huis kon het mij heel erg storen dat mijn foto’s ook donkerder werden. Met een spiegelreflex camera is dit al een heel stuk minder en ik heb daarom besloten om mijn weekoverzicht met deze camera (en de Canon G7x mark2) te maken. De foto’s zijn op deze manier van betere kwaliteit.

Ik ben benieuwd wat jullie van dit overzicht vinden, laat het achter in de comments, ik lees het heel erg graag!

Hoe was jouw week, en hebben jullie al pakjes avond of middag gevierd?

Reacties

 • Marloes

  Erg mooie foto’s en een leuke week zo te zien! Ik vind het vaak ook lastig om tijdens de week een moment te vinden voor mezelf waar ik bijvoorbeeld een maskertje op kan doen. Nu ik met verlof thuis zit is het iets makkelijker omdat we het oppas schema wel gewoon door laten gaan, maar als ik straks bevallen ben zal ik voorlopig helemaal geen tijd meer vrij kunnen maken 😅

 • Martina

  Wat een gezelligheid! Leuk 🙂
  Onlangs geplaatst door Martina: 5 December 2016 – Lieve Sint… (Of anders de Kerstman)

 • Angela - Mama met passie

  Wat een gezelligheid allemaal weer. En ik vind het haarbandje zo schattig bij je dochter, vond die van mij dat nou ook maar leuk hihi.
  Onlangs geplaatst door Angela – Mama met passie: Het is zó anders! Zwangerschap 1 vs. zwangerschap 2

 • Romy

  Wat een heerlijk weekje en mooie foto’s! Zo’n leuke tijd altijd rond Sinterklaas! Ik vind je haar ook erg mooi zo!
  Onlangs geplaatst door Romy: Photo Diary: Winter wonderland, kerstkaart & pakjesavond

 • Loes Johanna

  Je haar is heel leuk zo, tof gedaan! Zo gezellig ook he die Sinterklaas periode, fijn dat de kindjes er goed op reageerden. Wij hebben deze week nog twee avondjes tegoed, nu al zin in. 🙂
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Weekend Plog 7: weekendje Zeeland

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Je foto’s zijn erg mooi. Wat word Sophia groot ineens! Echt geen baby meer!
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Zie ginds komt de stoomboot.. Waar kijk ik nou naar uit met Sinterklaas?

 • yasmin

  Ziet er uit als een hele gezellige week! Leuk om te zien :).
  Hier geen pakjesavond wel een paar keer schoen gezet met mijn dochter. Ze is pas 16 maanden dus ze snapt het allemaal toch nog niet. Maar schoen zetten vind ik stiekem zelf heel leuk. X

 • Patricia

  Leuk weekoverzicht. Gezellig al die pakjes en heerlijk om te zien hé als je kids blij zijn? Die laars op tafel haha zeer herkenbaar😁 . Hier staan ook wel eens de vreemdste dingen op tafel.

 • Gerdi

  Mooie kwaliteit foto’s! Ik moet dat ook echt vaker doen nu ik een nieuwe camera heb! Wat een heerlijke verwennerij met sinterklaas.. Altijd fijn om je kindjes gelukkig te zien met de gekregen spullen. Wij vierden afgelopen zaterdag pakjesavond..
  Onlangs geplaatst door Gerdi: Meekijken met Gerdi #8 | Sinterklaas, verjaardag en veel studeren!

 • Lieke - Life As Lieke

  Wat een gezellige week zo te zien! Je haar is echt leuk gevlochten! Awh zo leuk die blije kindjes <3 Wij vieren dit jaar geen pakjesavond. Goed idee om met je camera foto`s te maken! Fijne week!
  Onlangs geplaatst door Lieke – Life As Lieke: Waarom ik de herfst en winter zo leuk vind

 • Irma

  Wat een gezellige week, heerlijk he pakjesavond vieren! Die blije gezichten van iedereen is gewoon geweldig!
  Onlangs geplaatst door Irma: My Pinterest favorites #3 It’s christmas time!

 • Iris

  Slim idee om je haar zo half in te vlechten, dan duurt het niet zo enorm lang. Nu neem ik me steeds voor om echt iets met mijn haar te doen en uiteindelijk haal ik er alleen maar een borstel doorheen 🙂

 • Linda

  Het viel mij gelijk al op aan je foto’s, wat zijn ze mooi geworden met de camera! Zo komen je lieve kindjes ook nog mooier uit op de foto’s, lief! Fijn dat ze met Sinterklaas zo hebben genoten. En ik vind het erg leuk staan als jij je haar los hebt met een vlecht erbij 🙂

 • Charlotte

  Ik wil eigenlijk ook mijn foto’s meer met de camera maken maar dan ben ik bang dat ik er nog minder aan denk. Je telefoon heb je toch vaker bij de hand… Toch maar eens een weekje proberen…
  Onlangs geplaatst door Charlotte: Dezelfde naam als het kindje van vrienden, ja of nee?

 • Lifeaholic.nl

  Wat een leuke week weer! Die vlechtjes staan je erg leuk! Ik ga zo pakjesavond vieren maar zo te zien was het bij jullie erg geslaagd!
  Onlangs geplaatst door Lifeaholic.nl: Blond Amsterdam Winactie!

 • Tamara TS

  Zo te zien een heel fijne week! Dat ingevlochten haar staat je heel leuk. 😊
  Onlangs geplaatst door Tamara TS: De Sinterklaas Tag – Pakjesavond

 • Lieke van Veen

  Die vlecht staat je heel erg leuk.
  Die sushi ziet er ook lekker uit hihi.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.