My First Baby Annabell (+winactie!) GESLOTEN
1 dec 2016 Mama Speelgoed 107

My First Baby Annabell (+winactie!) GESLOTEN

Zelf ben ik nooit een poppenmeisje geweest. Ik moest er gewoon niet zo veel van hebben. Ik heb er wel een gehad hoor en vond het best leuk, maar een Γ©cht poppenmeisje die continue in de weer is met haar poppen was niet voor mij weggelegd. Mijn dochter daarentegen is dΓ³l op poppen.

Eerste verjaardag

Voor haar eerste verjaardag kreeg Sophia van ons een Baby Annabell pop. Dat het zo’n groot succes zou zijn had ik eigenlijk niet verwacht. Een echt poppenmoedertje werd er geboren. Waar ze ook gaat, de pop moet altijd mee. En soms zorgt dit voor hele taferelen wanneer wij de deur uitmoeten en er geen zin in hebben om die pop Γ‘lweer mee te moeten slepen.

Baby Annabell

Baby Annabell is leuk speelgoed voor mijn dochter. Ik vind het ook heel vertederend om te zien hoe zij met haar pop omgaat en hoe zij op haar manier voorΒ haar pop zorgt. Er is echter 1 klein probleempje. Misschien dat andere ouders het zullen herkennen: Baby Annabell is nogal zwaar. Zeker voor kleine meisjes. Zoals ik vertelde kreeg Sophia deze pop toen zij 1 jaar oud was. Zij kroop toen nog, en sleurde de pop gewoon mee. Toen Sophia begon te lopen merkte ik pas hoe zwaar de pop eigenlijk voor haar is. Regelmatig viel ze er mee en bracht de pop haar uit balans. Iets wat ze zelf trouwens helemaal geen enkel probleem vindt hoor, die pop is haar beste vriendin. Maar ik als moeder zie natuurlijk allemaal beren op de weg, stel dat ze een keer heel hard met die pop valt.

baby annabell

My First Baby Annabell

En toen kwam daar de oplossing. Baby Annabell heeft namelijk een klein zusje gekregen: My First Baby Annabell. Een pop speciaal voor kleine meisjes. De pop is een stuk kleiner, maar kan wel geluidjes maken en er kan natuurlijk lekker mee geknuffeld worden. Onder andere kan de pop lachen en maakt het smakgeluidjes wanneer je haar te drinken geeft. Leuk detail: de pop is ook in het blauw verkrijgbaar.

baby annabell zapf

Nurturing App

Uitgeprobeerd hebben wij deze pop nog niet, want Sophia krijgt deze pas met Sinterklaas. Ik weet zeker dat ze heel verrast zal zijn. Zeer waarschijnlijk zal zij nu voor twee poppen gaan zorgen en laat zij de pop waar ze nu zo veel mee speelt niet in de steek. Geeft natuurlijk niets, maar ik vind het een fijn idee dat ze ook een popje heeft die wat meer hanteerbaar is. Ook al is het alleen maar zodat het wat makkelijker meenemen is wanneer wij bijvoorbeeld een dag weggaan. Naast dit alles is er ook nog een app beschikbaar met nog meer functies. Zelf zal ik dit voorlopig nog niet gebruiken omdat ik Sophia hier nog te jong voor vindt, wellicht dat wij dit later wel eens gaan proberen. Mochten jullie het trouwens leuk vinden om over een tijdje nog een aparte review van deze My First Baby Annabell te lezen, laat het even achter in de comments.

baby annabell pop

Winnen: My First Baby Annabell

Ook mag ik een van jullie blij gaan maken met deze lieve en leuke pop! Wat je hiervoor moet doen? Volg mij op een kanaal naar keuze. Hoe meer kanalen je volgt, hoe meer kans!

 

De winactie loopt tot en met donderdag 8 december. Op vrijdag 9 december zal ik de winnaar bekendmaken op mijn blog, houd het dus in de gaten. Succes allemaal

Ken jij dit kleine zusje van Annabell al?

Reacties

 • Marloes

  Wat een schattige pop en wat een uitkomst! Mijn dochter zeult de baby born van mijn nichtje overal mee naartoe, ook nooit verwacht!
  Onlangs geplaatst door Marloes: Zwanger zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn

 • Mama's Meisje

  Ik volg je op Instagram, Twitter, Facebook en Bloglovin. Ik doe graag mee voor mijn nichtje Sophia. Een echte poppenmoeder, helemaal sinds mijn dochtertje is geboren 😊

 • Jasmijn

  Wat leuk! Perfect voor Olivia die nu probeert de baby born van haar grote zus mee te slepen!

 • Irma

  Leuk ik doe zeker mee voor ons dochtertje πŸ˜€
  (Volg je op alle kanalen)

 • tine van aken

  Een bijna jarig dochtertje gesignaleerd hier, zij wil zeker graag “moederen” over de lieve Annabell !

 • Sharon Sievers

  Super leuke winactie ! Ik doe graag mee voor mijn poppen mama. Ze loopt de hele dag met een pop (van haar zus) rond 😊. Volg je niet op Twitter en bloglovin omdat ik die niet heb, maar de rest wel

 • Elle Iram

  Wat een leuke actie. Loot graag mee voor mijn dochter Indira. Die wil graag nog een zusje maar die komt er niet niet meer haha.. maar dit kleine moedertje wil ik graag blij maken met deze gave pop.

 • Anita te Gussinklo

  Wat een leuke pop, ik loot graag mee en volg je via alle social media

 • Anna

  Oooh wat is dit geweldig.. ik zou haar heel graag voor mijn dochter Julia willen winnen.. 😍😍
  Facebook: An Na
  Instagram: Newyorkje88

 • Saar

  Zoooooo leuk graag doe ik mee!! Voor mijn meisje sun

 • Maaike

  Superleuk! Ik volg je al via alle kanalen (via mijn eigen account en Groceries Glossy)

  Aangezien ik zelf in verwachting ben zou ik het superleuk vinden voor mijn dochter en zoon om te oefenen met een pop. Ze hebben nu samen 1 pop en komen zitten in de fase ‘wij willen altijd met hetzelfde spelen” dus deze Annabell lijkt me geweldig als cadeautje voor ze. Bovendien heeft ie zo te zien veel mogelijkheden, ben benieuwd!

 • Marange

  Hoe schattig!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Mia en echte poppenmama! Helemaal leuk!!! Ik volg je op al je kanalen behalve twitter..die heb ik (nog) niet! Fingere crossed

 • Anne

  Wauw wat zal mijn meisje dat leuk vinden!
  Sinds ze haar popje heeft gekregen vd Sint van mama’s werk is ze helemaal gek ervan! (Dit wisten we al want bij oma speelt ze ook alleen met poppen).
  Tot nu toe wilde ze nooit iets meenemen, maar nu moet het popje altijd mee.
  Deze pop zou geweldig zijn met die leuke functies erop. 😊
  Ik doe graag mee met de winactie!

 • Nathalie Hellmig

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk !! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze WAANZINNIG leuke en levensechte pop Annabel! WAUW <3 Ohhhh ik heb een echte "poppenmama" hier thuis zitten πŸ™‚ werkelijk alleen maar met poppen bezig! Ze zeurt ook al zoooooo lang om Baby annabel! Heeft ze een filmpje op youtube van gezien hihih.. hij is natuurlijk ook wel heeeeeeeeel leuk!! πŸ˜€ Ze is (helaas) enigskind.. een tweede wilde niet lukken πŸ™ Dus een poppenzusje zou echt TE GEK zijn voor haar… net als een echte baby!! Brabbelt.. huilt, laat een boertje.. dat wil toch elk kind γ€€ Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen!!Mijn dochtertje heeft haar lijstje voor 5 dec. en kerstmis al af…en je raad al wat er op staat… πŸ˜‰ werkelijk alleen maar poppenspullen en Annabel natuurlijk bovenaan! πŸ˜‰ (zie foto) SPANNEND! Ze gaat helemaal GEK worden als ik 'm zou winnen voor haar….ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor πŸ˜‰ Heb alle stapjes gevolgd

  β˜‘οΈ geliked

  β˜‘οΈ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* πŸ€

 • Linda Raaijmakers

  Graag voor Tess πŸ˜€ en daarvoor heb ik alles uit de kast gehaald πŸ˜€
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Jamila

  Wouw wat een leuke winactie weer
  Ik doe graag weer een kansje wagen voor mijn dochtertje Zeineb van 2 jaar ze wil graag een pop om er over te moederen maar tot heden is dat nog niet gelukt om een pop tw krijgen hopen dat dit nu lukt want ze zou een goede poppen moeder zijn nuπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌmaar dat het lukt
  We volgen je over al behalve twitter want die hebben we niet.

 • natasia

  zo super leuk! Julie wil deze pop hebben en ze is bijna jarig! ze is nu sinds de baby er is een echt poppenmeisje dus ik doe zeker mee aan deze winactie!

 • Kimberly

  Leuke actie! Hier staat de baby born ingepakt en wel te wachten op haar 4e verjaardag over 2 weekjes. Evi is enorm geobsedeerd met baby’s en popjes, nu vind ik haar er ook klaar voor. Eerdere jaren was ze nog zo’n ravot die alles sloopte. Ik volg je op insta, Facebook, Twitter en volgens mij ook op bloglovin. Ga ik even checken.

  Liefs,

  Kimberly
  Onlangs geplaatst door Kimberly: Zwangerschap en Social Media?

 • Lotte en Saar

  Oeee wij duimen! Dat zou Saar geweldig vinden! <3

  Alleen twitter is een -1 want dat heb ik niet echt actief! 😳

 • Albertine van Veldhuizen

  Oh ja…Annabel/Emma zou wel graag een klein zusje willen…”mama” Daphne (5 jaar) is een goede poppenmoeder en zal er goed voor zorgen!
  Ze heeft nog wel een plekje vrij in haar poppenbuggy haha!

 • Daisy Dingen

  Superleuk! Mjn dohtertje is ook echt een poppen mama, Ze heeft nu een baby born gekregen voor haar verjaardag… Maar in haar stapelbedje is nog ruite voor een zusje πŸ™‚
  Ik volg je facebook en je instagram
  Onlangs geplaatst door Daisy Dingen: December tradities

 • Marian Zw

  Echt super leuk, dat zal mijn meisje ook wel leuk vinden een “baby” er bij. Ik loot graag mee voor haa.r volg je op facebook, twitter, instagram en bloglovin

 • Wendy

  Leuk, daar kan ik mij klas heel blij mee maken.

 • Lisette

  Wat een leuke winactie! Een perfect cadeau voor de eerste verjaardag van mijn dochter Juliette in Januari 😍 Ik volg je op FB, IG en bloglovin…

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Volgens mij volg ik je op alle kanalen. Ik doe graag mee! Ik wilde eerst voor mijn nichtje meespelen, maar ik vind eigenlijk dat onze jongens ook een pop mogen hebben. Ik denk serieus dat er wel mee gespeeld gaat worden. En anders wel door het bezoek πŸ˜‰

  • Saskia Hardeman

   Ja, leuk Ramona! Senna speelt ook weleens met de pop van Sophia, auto’s blijven altijd favoriet maar poppen zijn ook gewoon best leuk πŸ™‚

 • Kim loeffen

  Wow wat een super leuke popπŸ’— ik zou die dolgraag winnen voor m’n dochtertje liv die 22 december 2 jaar wordt! Net als haar zus is ze een heel groot poppen fan😍 haar grote zus heeft baby Annabel gekregen vorig jaar. super leuk als ze samen kunnen spelen met de grote en de kleine baby Annabel πŸ’ž

  Ik volg je op Facebook en instagram:-)

 • Jeldou

  Doe graag mee! Volg je op fb en instagram πŸ™‚ πŸ™‚

 • Alicia Hofman-Voshol

  Super gaaf! Welke meisjes mama wordt nu niet enthousiast van deze pop!
  Ik volg je op alle kanalen!:)

 • Tamara V

  Superleuk vriendinnetje voor onze kleine meid
  En natuurlijk wil je zo’n schattige pop nooit meer kwijt

 • Tamara van Dommelen

  Oooh wij doen graag mee!! Nog geen pop voor sinterklaas maar waarschijnlijk een voor onder de kerstboom. Volgens je overal onder mijn eigen naam of tammietam/tammietam86

 • Claudia Diependaal

  Ik doe erg graag mee met deze prijs. Wat n dotje.

 • Maaike

  Deze pop ken ik niet. Mijn dochter wil vast graag voor haar zorgen!
  Ik volg je op alle kanalen.

 • Yvonne Goudzwaard

  Wat een leuke aktie! Volgde je overal al! Onze zoon Noah van 2 jaar zo hier heel blij mee zijn!

 • Kimberley van Gewoon Wij

  Ik volg je overal πŸ˜€ Wat zou deze leuk zijn voor in de buggy die we onze dochter gaan geven met Kerst. Tot nu toe heeft ze enkel van die knuffelpoppen dus een Γ©chte pop zou super zijn!
  Onlangs geplaatst door Kimberley van Gewoon Wij: Als je zoon van 8 op de paardenmolen wil

 • Nienke

  Aww super tof! Ik ga mee doen voor mijn kleine meisje. Ze zal zo’n mooie pop zeker leuk vinden!! Ik volg je uiteraard al oooooveral πŸ˜‰
  Ben ook benieuwd naar een review, dan weet ik of ik ‘m moet kopen mocht ik niet winnen πŸ˜‰
  Onlangs geplaatst door Nienke: Het winterjassen dilemma, opzoek naar inspiratie….

 • Marjo

  Volgens mij volgde ik je al op Instagram en nu ook op FB. Ik doe graag mee, maar niet voor mezelf, maar voor blogvriendinnetje Cassandra!

 • Mirella

  Jaaaaaa een pop en nog wel Baby Annabell.
  Wat zou het leuk zijn mijn dochtertje luna te mogen verassen met baby Annabell.
  Ze zal de pop veel liefde geven en er heel goed voor zorgen mat haar heerlijke fantasie en zorgzaamheid.
  Het is ook fijn dat de pop niet zwaar is want luna is een klein meisje πŸ˜‰

 • kristel.daemen@gmail.com

  Mijn dochter Noor is een echte poppenmoeder en kan heel goed voor haar zorgen. Ze zal haar lekker verwennen. ( ik volg je alleen niet op twitter de andere kanalen wel)

 • Michael noo

  Zou heel gaaf zijn om dit cadeau te kunnen doen aan mijn dochtertje met de feestdagen

 • Judith

  Wat leuk!! Volg je op Facebook en instagram.
  Weet zeker dat mijn meiden deze pop geweldig zouden vinden!

 • Daan moerland

  Ik volg je op fb en ig, van de rest heb ik niet zoveel verstand πŸ™ˆπŸ˜ ik zou deze geweldige pop heel graag willen winnen voor mn eigen poppenmeieje die hier echt heelheelheel blij mee zal zijn

 • Jolein koolske

  Oh wat super sweet !!!! Wij wagen dolgraag een kansje voor onze inie minnie vriendinnen poppen moedertje πŸ’–πŸ€

 • Caro

  Zo leuk! Mijn dochter wordt 3 op 11/12 en ze zou hier heel blij mee zijn! Ik volg je op fb, IG en Bloglovin. Duimen maar!

 • Denise

  Ahh wat een schatyige pop! ❀ mn kleine meisje noa wil dolgraag een “echt zusje”. Dat gaat helaas niet, maar baby annabel komt een heel eind in de richting! πŸ˜‰

 • Liesbeth

  Ik doe graag mee voor ons petekindje van 1 jaar! Ik volg je op bloglovin, Facebook en instagram

 • Nynke

  Wat een super leuke winactie! Ik doe mee voor mijn dochtertje Lieke Sophie die 26 januari 1 wordt! Ik volg je op Facebook, instagram en twitter!
  Liefs

 • marjo

  wauw wat gaaf! doe heel graag mee! ik volg je overal behalve op twitter, deze actie is echt te gek!

 • Stephanie

  βœ–οΈTwinkelbella Winactieβœ–οΈLive, love, learn and playβœ–οΈ

 • Lieke van Veen

  Wat leuk ik doe heel graag mee!

  Ik volg je al heel lang op alle kanalen!

 • The Fashion Mom

  Wat leuk! Eigenlijk ben ik altijd een poppenmeisje geweest en het ziet ernaar uit dat mijn mini ( 15 maanden) het ook wordt. Ze heeft een popje die ze dan de hele tijd kusjes zit te geven, zo schattig om te zien πŸ™‚ Zo’n Annabel is trouwens pure nostalgie want ik heb er vroeger zelf nog eentje gehad πŸ™‚

  • Saskia Hardeman

   Haha, wat super leuk dat je er zelf ook een hebt gehad! Toen ik jong was, was deze pop er nog niet, toen was Baby Born heel erg populair!

 • Bodil

  Jaaah leuk! Onze jongste begint steeds meer te ‘slepen’ vanaf de kamer van haar grote zus. Deze mooie pop zou ze vast super graag verzorgen, mee knuffelen, vertroetelen en gewoon fijn mee spelen!
  (Ik volg je via Bloglovin’ πŸ™‚ )

 • elisabeth maria martina

  voor kleindochter lise een geweldig kerstkado

 • wilmsen anita

  wat zou mijn kleindochter kunnen moederen

 • Marijke

  Leuk cadeautje! Daar weet ik wel een klein meisje voor die daar heel blij van zou worden!

 • Anneliese de Waal

  Wat een schatje, erg lief, voor mijn lieve kleine dochtertje Sam, ik doe graag voor haar mee, zou ze helemaal geweldig vinden πŸ™‚
  Groetjes Anneliese

 • melissa

  Wat een superleuk cadeau voor mijn dochter die bijna 6 jaar wordt. Elise is een echt poppenmoedertje. stopt een pop onder haar trui, die geboren wordt, welke ze een luier omdoet, eten geeft, mee naar bed neemt, mee in de auto en op de fiets, al met al behandelt ze haar poppen als echte baby’s en die kan ze niet genoeg hebben πŸ™‚ dit zou wel eens haar favoriet kunnen worden; wat een leuke pop. ik volg via alle kanalen muv twitter (dus fb, instagram, youtube en bl). liefs melissa

  • Saskia Hardeman

   Ah wat gezellig he, zo’n lief poppenmoedertje in huis <3

   • Melissa

    Ze wil het liefst een echte baby maar daar moet ik niet meer aan denken haha dus poppen zijn een perfect alternatief πŸ˜‰

 • Claudia Diependaal

  Ik doe echt supergaaf mee. Wat een dotje…….

 • Annelies Pietens

  Leuk, echt wat voor de nieuwe kamer van mijn dochtertje! Past perfect bij der deze leuke annebell ☺️

 • Sabine Flothuis

  Ohhh een baby Annabel. Ik weet zeker dat mijn meisje dat ook HE-LE-MAAL te gek zal vinden!! Ze is echt een heel lief poppen-moedertje…..

  Ik heb al mijn plusjes ingezet en ga vreselijk hard duimen voor mijn meisje!!

 • Nina Mol

  Mijn kleinzoon is ook dol op poppen! Ik doe graag mee! xxx

 • Minke

  Wat leuk! Ik volg je overal. Ik doe graag mee voor Nola. Lijkt me een erg leuke pop voor haar. En Luva zal er vast ook mee spelen. Op de psz vind hij dat ook leuk.
  Onlangs geplaatst door Minke: Park van Sint

 • Hennie

  Ohhhhhhhhhhh wat super super gaaf, doe dolgraag mee voor mijn kleindochtertje. Waag dolgraag een kansje

 • SophiaG

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Isa. Ik volg je op alle social media kanalen

 • Marian

  Wat een lieve schattige pop! Ik ken een lief meisje dat graag haar moeder zou worden en heel goed voor haar zal zorgen. Dan kan ze net zo moederen als haar eigen moeder met haar kleine babyzusje. Volg je op Bloglovin (loved/saved) en Youtube. Gedeeld met G+

 • van erum maria louisa

  ik doe graag me voor mijn nichtje

 • Lies

  Super leuk!! Ik volg je natuurlijk allang op bloglovin en instagram <3, ik doe heel graag mee!

 • Eef

  Wat een leuke actie zeg.. daar doe ik zoals zovelen ook graag aan mee. We volgen je op facebook. Voor Demi zou het fantastisch zijn om deze pop te winnen. Kan ze heerlijk spelen als ze moe uit school komt. Dan moet ze even bijkomen. Hoe leuk kan dat zijn met Annabell!
  Lieve groetjes mama en Demi

 • m

  leuk! ik volg je op facebook (van mijn man)
  ik ga duimen

 • Diana Van os

  Ik doe heel graag mee voor mijn klein moedertje van 3 jaar , die super graag deze MY FIRST BABY ANNABELL wil verzorgen !

 • Claire Elisabeth

  Het is weer zo herkenbaar wat je schrijft!! Mijn dochtertje Anne-Roos 1,5 speelt het liefst met poppen en neemt ze de hele kamer mee door. Maar ze zijn gewoon te zwaar voor haar. Ze raakt er regelmatig door uit balans en zeker tegen slaapt ik aan wil ze nog wel eens een bons op de grond maken…
  Ook ik hou mijn hart vast, maar om de pop nou af te pakken, dat doe ik ook niet, want het ziet er zo schattig uit, ze is helemaal verliefd op haar pop.
  Een lichtere versie zou voor ons allebei beter zijn πŸ˜‰
  Ik doe dan ook graag voor haar mee!!!!

  • Saskia Hardeman

   Ja herkenbaar he, dat omvallen wanneer ze moe is vind ik soms ook zo sneu. Maar inderdaad, afpakken gaat dan weer net te ver, ze is zΓ³ ontzettend gek op dat ding <3

   • Claire Elisabeth

    Ja precies!! Je weet wel dat je niet alles kunt voorkomen, maar toch zou je dat het liefste doen πŸ˜‰

 • Suzanne Schiffers

  Geweldig leuk!! Ik heb jongetjes als kinderen maar toch vinden zij het leuk om ermee te spelen.

 • Lisanne

  Liv is een echte poppen moeder.
  Deze pop zou zijn geweldig vinden!

 • Elize

  Jaaaaaa! πŸ’— Ik doe nooit mee aan winacties, maar deze wil ik zoooo graag winnen! Mijn poppendochter heeft ”m al eens gehad (haar allereerste pop), maar ze is ‘m verloren en we hebben ‘m nooit meer teruggevonden. 😟 Ze zal dolblij zijn met een nieuwe, zeker omdat ze over 3 maanden grote zus wordt en dan lekker kan meemoederen met haar eigen baby. πŸ˜‰ En tegen de tijd dat zij erop uitgekeken is, kan haar toekomstige zusje er heerlijk mee gaan spelen.

  • Saskia Hardeman

   Wat leuk Elize dat je dan nu toch meedoet! Het is dan ook wel inderdaad een hΓ©le leuke prijs πŸ™‚

 • Anita

  Wat een prachtpop!
  Daar kan ik mijn meisje heel blij mee maken

 • Alyt van der Heide

  Voor mijn poppen mama meisje van vier doe ik heel graag mee. Wat een droompop voor haar.

 • Astrid

  O ja, voor babylief… Ze is nu misschien een beetje klein, maar dan bewaren we haar voor haar eerste verjaardag <3

 • Sofie Dauw

  Mijn kleine meid houdt ook ontzettend veel van popjes! Ze zorgt voor haar knuffels naar het voorbeeld van mama en papa. Ze zou dan ook ontzettend blij zijn met het kleine zusje van baby Annabell.
  + facebook + instagram

 • Ellen

  Wat leuk!!

 • Linda Smeets

  Wat een enorm leuke pop! Daar zou ik graag ons kleine poppenmoedertje mee willen verrassen tijdens de Kerst! ❀
  Kortom, ik maak graag kans en volgen doe ik via Facebook, Bloglovin en Twitter.

 • kevin gizzie

  superleuke actie voor onze dochter, die de hele dag met poppen bezig is. Stiekem is onze zoon ook gek op poppen, maar dat mag ik niet hardop zeggen van hem.

 • denise

  ahhh wat een schatje!! mijn kleine meisje Noa heeft aan Sinterklaas een ‘echte baby’ gevraagd.. deze heeft ze natuurlijk niet gekregen en dat viel wel een beetje tegen.. haha! deze baby annabel heeft wel heel veel weg van een echte baby en Noa zou haar dolgraag willen verzorgen, knuffelen en met haar spelen! de pampertjes en billendoekjes liggen al klaar en ook voor een lekker flesje melk heeft Noa al gezorgd! πŸ™‚

 • Marlieke

  Wij willen heel graag winnen voor onze dochter.
  Want wat is ze verdrietig nu ze niet meer met haar pop Cayla mag spelen.
  Een nieuwe pop kan haar hopelijk troosten.

  En ondertussen hopen wij op een goede terug haal actie van de cayla poppen.

 • Jainy

  Jaaa! Ik doe graag mee voor mijn dochters. Mijn dochter van 3 is een echte poppenmoedertje! En mijn jongste van 5 maanden vind het ook allemaal wel interessant! 😍

 • Janine

  Had ik al mee gedaan ? Zwangerschaps dementie denk ik πŸ™‚
  maar doe heel graag mee voor mijn poppenmeisje Lilly!

 • karen

  Wat een leuke actie! En wat een mooie pop, echt iets voor mijn lieve nichtje Amelia! Ik loot graag mee.

 • Valerie

  Wat leuk! Ik zou Evy hier heeeel blij mee maken, mijn kleine poppenmoedertje. Ik volg je op alle kanalen!

 • Meike

  Op de valreep doe ik graag mee met de winactie. Evie is ook een echte poppenmama. Zo lief om te zien.
  Onlangs geplaatst door Meike: Ik vind je lief

 • Jennifer Lee

  Wauw super leuke actie! Ik doe graag mee voor mn zoontje. Hij vind het erg leuk om met poppen te spelen en ondanks het een jongen is vind ik dat het gewoon moet kunnen. Dus doe supergraag mee! Fingers crossed! <3

 • Karlijn

  Leuk voor mijn dochtertje! Ze begint een echt poppenmoedertje te worden en kijkt regelmatig of haar pop gepoept heeft πŸ˜„πŸ˜„

 • Cindy Jerphanion

  Wow!! Welke kleine meid wil dit NU niet ! Ik heb 2 prinsesjes en zouden dolgraag de verzorging van dit lieve baby annebell opzich willen nemen!😍. Zelf mama doet ook gezellig mee ! Want dit ff jeugdsentiment terug halen met de meisjes! En volg je blog erg enthousiast! 😍😍.

 • Yvonne Kolk

  Op de valreep doe ik graag mee voor m’n poppenmoedertje en poppenvadertje

  Op Instagram en fb ga ik je volgen, leuk leuk

 • Cindy Jerphanion

  Wow!!!!!Γ— wat gaaaf kerstcadeau vo o R mijn 2 poppen moedertje deze baby annebell wordt met GrOTE ENTHOUSIASTme ontvangen en krijgen een warmwelkom met veel vertroetelingen en knuffels !!! Foto zullen we zeker maken!😍

 • angelique van hoewijk-verhage

  heeeel graag voor me meisje zal ze geweldig vinden! Ik volg je op facebook, yiutube en instagram en heb me ook geregistreerd via de blog

  • angelique van hoewijk-verhage

   oh al te laat helaas gefeliciteerd

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.